kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
  » Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Komşu güzeli Natalia, ikinci vatan olarak Türkiye'yi seçti
Komşu güzeli Natalia, ikinci vatan olarak Türkiye'yi seçti

Mustafa Sandal'ın keşfettiği Yunan şarkıcı Natalia, ülkemizi veTürkleri çok sevdi. Burada klip yıldızı olarak yakaladığı şöhreti, yeni çıkardığı Türkçe-İngilizce albümle devam ettirecek.

Türk seyircisinin karşısına önce seksi bikinisiyle Mustafa Sandal'ın klibinde çıktı. Adından uzun süre sözettirdikten sonra, bir ara ortadan kayboldu. Tekrar ekranlara geldiğinde, bu kez Mustafa Sandal'ın bir klibinde hem rol alıyor hem de onunla düet yapıyordu. İki video kliple şöhreti yakalayan Natalia, şimdi burada bir albüm yapıyor. Bundan dört yıl önce ülkemize geldiğinde sadece 16 yaşında küçük bir genç kız olan Natalia şimdi 21 yaşında ve müzik kariyerinin ilk albümü O'Talia ile hem Türkiye'de hem de Yunanistan'da fırtına gibi esmeye hazırlanıyor. İngilizce, Yunanca ve Türkçe şarkı sözlerinden oluşan albümde Natalia tamamen Türk müzisyenler çalışmış. Albümdeki parçaların bir tanesi hariç hepsinin sözü müziği ise genç sanatçıya ait. Kariyerinin ilk albümünü neden Türkiye'de yapmayı tercih ettiğini ise şöyle anlatıyor: "Yunanistan dışında bir yerde albüm yapmayı, özellikle Arap ülkelerinde albüm yapmayı her zaman düşünürdüm. Ancak geçmişteki bağlantılarım nedeniyle Türkiye'de bunu yapmak istedim. Çünkü Türk dinleyicisiyle tanıştığımdan beri beni sevdiklerini anladım. Demek ki aramızda iyi bir elektrik var ve bunun ucunu bırakmak istemedim. Bunun yanı sıra politik olarak da iki ülke halkının kaynaşmasını istiyorum." Küçüklüğünden beri İstanbullu olan anneannesinden Türkiye ve Türkler hakkında hep güzel sözler duyan genç şarkıcının belki buralara bu kadar ısınmasının bir başka nedeni. Londra'da Mustafa Sandal ile tanıştıktan sonra yolu buralara düşen Natalia'nın bu albümünde Sandal'ın hiçbir katkısı olmamış. Natalia "Her şeyi ben tek başıma yaptım" diyor. "Mustafa daha albümü dinlemedi. Çünkü o da kendi işleriyle çok meşgul. Hep beraber çalıştığımız için biraz da kendi yollarımızda gitmenin zamanı geldi." Özellikle ikinci düet çalışmasından sonra iki sanatçının arasına kara kedi girdiği basında çokça yer bulmuştu. Natalia bu sorulara "Öyle bir şey yok" dese de Türkiye'de en beğendiğiniz sanatçı kim sorusuna "Türkiye'deki en iyi ses Tarkan" diye cevap vermesi ikili arasında soğuk rüzgarların estiğini gösteriyor.

UZUN ZAMANDIR AŞK YOK
Oysa bir zamanlar Natalia ile Mustafa Sandal arasında aşk olduğu herkes tarafından söyleniyordu. Zaten genç sanatçı için böyle düşünülmesi gayet normal. "Geçen yıl çektiğimiz video klip oldukça iddialıydı. Ama kesinlikle aramızda bir şey olmadı. Zaten bugüne kadar çok ciddi bir beraberlik yaşamadım. Uzun zamandır da yalnızım ve bu benim tercihim. Çünkü hem zamanım yok hem de işlerim nedeniyle kafamın rahat olması lazım." "Müzik benim içimde hep vardı" diyen Natalia'nın Yunanistan'daki ilk sahne deneyimi ünlü yıldız Anna Vissi ile aynı sahneyi paylaşarak başlamış. "Sadece 14 yaşındaydım ve Anna Vissi ile aynı sahnede birlikte şarkı söylüyordum. Vokal yapmıyordum, eşit şartlarda şarkı söylüyordum." Ancak genç sanatçı müziğe olan bu tutkusuna ve yaptığı bestelere rağmen müzik eğitimi yerine Londra'da işletme okumuş. Daha sonra müzik kariyeri için Amerika'nın yolunu tutan Natalia, 1,5 yıldır New York'da yaşıyor. Kliplerdeki görüntüsüyle erkeklerin büyük ilgisini çeken genç sanatçıya gittiği her yerde ilgi gösteriliyor. "Sokakta insanlar benimle konuşuyor. Hatta bazıları Yunanca bir şeyler söylemek istiyor. Geçen gün bir de İranlı bir adam yolumu çevirdi. Beni İran'da Türk televizyonunda görmüş. Yaptığım işin karşılığında ilgi görmek çok güzel."

Dilek Sancılı

DİĞER GÜNCEL HABERLERİ
 Olimpiyat ateşine gen dopingi gölgesi düştü
 Okumak isteyen herkese kapımız açık
 Hız tutkunları araziye çıkıyor
 Anılarıyla Yeşilçam'a ışık tutuyor
 İşte şampiyonların 24 saati
 Türkiye şişmanlıyor, mankenler zayıflıyor
 Zengin turiste villada tatil
 Gloria Golf Select Villaları
 Cornelia De Luxe Resort
 Yaz okulunda pilot olmayı öğreniyorlar
 Rus kızının aşkı bir başka oluyor
 Briç sosyete oyunu değildir
 Acılı Adana'nın patenti kurulda
 Türk kahvesi makinede pişecek
 İçindeki cevhere güvenmelisin
 Babıâli'nin jurnalcileri
 Onlarınki siyah-beyaz bir Bodrum hikayesi
 İyi meze, rakı ve sohbet
 Bir kalbim olduğunu Kenya'da hissettim
    Aktüel Pazar Yazarlar
  » Güncel
    Hobi
    Röportaj
    Gurme
    İyi Yaşa
BALÇİÇEK PAMİR
Öylesine bir tutsaklık ki
Başörtü ve...
MEHMET ALTAN
Kiraz
Meyvesi orta irilikte ve yuvarlak, kabuğu...
ALİ POYRAZOĞLU
Lüküs hayat
Bodrum'a gelin. Bodrum'da hayat bedava...
Bu kitaplar ağzınızı sulandıracak
Birbiri peşi sıra yayınlanan "Mutfak Sırları" ile "Geleneksel Meyhane...
Höşmerim
Bu yörenin yemek ve sofralarının birinci vasfı, gösterişten ve israftan uzak...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Bilgi ve Yaşam | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.