kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Euro 2004
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

07:00Kahvaltı Haberleri
08:45Mavi Çantalı Kız
10:00Hayatımın Kadını
11:30Kliparty
13:30Tatil Keyfi
13:35Temel Reis ve Oğlu
14:05Beyblade
14:35Jackie Chan'in Maceraları
15:05Türk Sineması "Fakir Aşıkların Romanı"
16:45Deli Yürek
18:00Zerda
19:30atv Ana Haber
20:30Yerli Dizi "Canım Benim"
22:10Yerli Dizi "Camdan Pabuçlar"
23:40Sinema "Tablo Hırsızları"
01:20Geceyarısı Haberleri
01:30Homedrom

 
  20:30 Yerli Dizi "Canım Benim"
Çekimleri Burgaz Ada'da yapılan "Canım Benim"de kahkaha sürüyor. Kendisini karısı Sevgi'ye affettirmeye çalışan Yüksel, ortalığı yine karıştırıyor
atv'nin yaz dizisi "Canım Benim" perşembe akşamları izleyenleri kahkahaya boğmaya devam ediyor. Dizi, Güven Kıraç'ın canlandırdığı, aile kavramına önem veren, dürüst ve çalışkan bir belediye başkanı olan Yüksel Yılmaztürk'ün, geçimsiz karısı ile çok sevdiği iki çocuğundan oluşan ailesi, titizlikle yürüttüğü işi ve arkadaşları üçgeninde yaşadığı birbirinden komik olayları konu alıyor. Bu akşamki bölümün konusu kısaca şöyle; Sevgi, turist olayından sonra Yüksel'e bir hayli sinirlidir. Yüksel tekrar kendini affettirmek için değişik yollara başvurur.

KIZLAR PANİKTE
Tuğba katalog çekimi için kabul edilmiştir. Taner de bu olayı fırsat bilerek kutlama yapmak için Tuğba'yı evine çağırır. Tuğba yanında Demet'i de götürür. Bu arada Ali'nin saçmalıkları Taner'i çileden çıkarmıştır ve Taner Ali'yi evden kovar. Ali evden kovulunca Yüksel'e gider. Yüksel, Taner'le konuşmak için evine geldiğinde sevgilisinin Taner'in evinde olduğunu öğrenen Barış'la karşılaşır. Kızlar bu durumdan zor sıyrılırlar. Yüksel, Ali'yi eve kabul ettirmek için bir çözüm bulur. Sevgi'ye, Ali'yi ev işlerinde yardımcı olması için getirdiğini söyler; böylece karısına da jest yapmış olacaktır. Önceleri her şey yolunda gider. Ancak gece yarısı bir anda bahçeye gelen esrarengiz bir kadın sayesinde ortalık karışacak, her şey allak bullak olacaktır.
 
  22:10 Yerli Dizi "Camdan Pabuçlar"
Ekranın en romantik dizisi "Camdan Pabuçlar"da sırlar yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Külkedisi Gönül, bu kez ne pahasına olursa olsun Kahraman'ın esrarını çözmekte kararlı... Ama nasıl?
TAHAMMÜLÜ KALMADI
Başrollerini Sibel Turnagöl, Tardu Flordun ve Berke Hürcan'ın paylaştığı, ekranlarda romantizm rüzgarları estiren dizi "Camdan Pabuçlar" 6'ncı bölümüyle sürüyor. Bu akşam; Gönül, her şeyi öğrenmek umuduyla gitmiş ancak Kahraman'la buluşamamıştır. Artık daha fazla beklemeye tahammülü kalmayan Gönül, sırların peşine düşer. Ne pahasına olursa olsun bu Kahraman denen adamın amacını öğrenecektir. Oğuz'u kıstırır ve Kahraman'la aralarındaki bağlantıyı sonunda öğrenir. Oğuz'dan aldığı bilgilerle Kahraman'ın izini sürer.

KAHRAMAN ÖLÜ MÜ?
Çocukluğunda oynadığı bir müsamereden kalan ve nereden geldiği belli olmayan resim, yoksa kendisine bırakılmış bir mesaj mıdır? Gönül, resmin neden bırakıldığını anlamaya çalışırken, tuhaf bir düşünceyle irkilir: Yoksa Kahraman, bir ölü müdür? Bu durum karşısında aklı iyice karışan Gönül, teselliyi Rahmi'de arar ve ani bir kararla olayların akışını bambaşka bir yöne çeviriverir. Romantik-komedi tarzının meraklılarını her perşembe ekran başına çivileyen "Camdan Pabuçlar" bu kez oldukça heyecanlı bir bölümle karşınıza gelecek. Birçok düğüm bu akşam çözülecek.
 
  23:40 Sinema "Tablo Hırsızları"
Aşk ve ölüm iç içe
Y: John Bergstresser
O: Karen Sillas, John Battle, Richard Gayler Bir grup tablo hırsızı 19. yüzyılda yapılmış ve yıllardır kayıp olan değerli bir tabloyu ele geçirmek için harekete geçerler. Fakat işin içine aşk ve ölüm girince onları bir arada tutan en önemli unsur olan güvenlerini kaybederler. Tablo hırsızları olan Chloe ve Darren'a gizemli bir adam olan Billups da katılır. Fakat aralarında sorunlar ortaya çıkar. Chloe ve Darren sevgilidir ve Chloe, Billups'un varlığından rahatsızdır. Bir gün Darren, Billups'u ölü olarak bulunca işin içinde Chloe'nin olabileceğini düşünür ve onu terkeder...
ATİLLA DORSAY
TRT-1 21.15 AŞKIN SIRLARI
Azınlıklara yönelen...
 
Vücut
Kanal D / 00:00
Son Darbe
Kanal 7 / 16:30
Namuslu
Star / 17:20
Canım Benim
atv / 20:30
Serseri
Kanal D / 20:30
Aşkın Sırları
TRT 1 / 21:15
Mutlak Güç
CNBC-e / 22:00
Camdan Pabuçlar
atv / 22:10
Tam Pansiyon
Kanal D / 22:10
Hiçbir Yere Gidemezsin
TV8 / 22:30
İyi Festivaller
NTV / 22:30
Haber Özel
Show TV / 23:15
Objektif
Star / 23:20
Takvim
TV8 / 23:30
Tablo Hırsızları
atv / 23:40
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.