kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
  » Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Euro 2004
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Fener bu kez 12'den vurdu
Fener bu kez 12'den vurdu
Ve Almanya hocasını buldu
Olanlar çok üzücü
Parreira mı geliyor ?

Fener'de Alex sevinci

F.Bahçe'nin yeni transferi Alex, Brezilya'ya Copa America'yı kazandıran isim oldu. Alex turnuvada 1 gol atarken 6 da asist yaptı.

***

Fener bu kez 12'den vurdu

İşte sambacı için bazı görüşler: F.Bahçe için şans, rakipler için kâbus. Dünyanın en büyük yeteneklerinden.

F.Bahçe'nin yeni transferi Alex, Brezilya Milli Takımı'yla Copa America'da şov yaparken, sarı-lacivertli camia da gözünü sambacının yoluna dikti. Yıldız futbolcu, turnuva boyunca sergilediği performansla beğeni toplarken attığı 1 gol ve yaptığı 6 asistle de takımının Copa America'yı kazanmasında büyük rol oynadı.
Yıldız oyuncu önceki gece Arjantin'le oynadıkları final maçında da görevini yaptı. Takımı 1-0 gerideyken ilk yarının uzatma dakikalarında Luisao'a yaptığı asistle beraberliğin gelmesini sağlayan Alex, 63'te sakatlığı nedeniyle çıktı.
SABAH, cuma günü gelmesi beklenen Copa America'nın yıldızını mercek altına yatırdı:


KENAN ONUK (SABAH)
İzlemeye doyulmaz
Fenerbahçe'nin orta sahasının beyni olacak. Dünya futbolunun en büyük yıldızlarından biri. Geleceğin en önemli orta saha oyuncularından biri olmaya aday. En büyük özelliği, çok çabuk olması ve rahatlıkla adam geçmesi. Driplinglerini izlemeye doyum olmaz. Türkiye'ye gelmiş en büyük futbolculardan biri olacak. Sadece Fenerbahçe için değil Türkiye için de büyük transfer.

GÜRCAN BİLGİÇ (SABAH)
Bulunmaz bir nimet
Koşan bir takım için bulunmaz bir nimet. Dripling yapıyor, araya pas kullanıyor, topu rakip alanda tutuyor ve oyunun sıkıştığı anlarda rakip defansı delebiliyor. Her yıldız gibi onun da defansif özellikleri zayıf. Top kendi alanına geçtiği zaman adam kovalamıyor. Elbette Fenerbahçe'ye büyük katkı sağlayacaktır. Ayrıca ceza alanı çevresinde kazandıracağı faullerle Van Hooijdonk'a penaltı gibi frikikler hazırlayacak.

PARREİRA (Brezilya Tkn. Dir.)
Üstün bir yetenek
Alex, çok özel bir futbolcu. Üstün yeteneklere sahip. Özellikle çabuk ve doğru karar verme özelliği müthiş. Bu bir orta saha oyuncusu için çok önemli bir meziyet. Onun önünde oynayacak forvet oyuncuları çok şanslı. Çünkü diğer forvetlere göre gol atma şansları çok daha fazla. Alex, benim de yakından tanıdığım Fenerbahçe adına büyük kazanç. Orta sahada böyle bir futbolcu bulmak hiç kolay değil.

JULIO CESAR (Brezilyalı Futbolcu)
Normalin üzerinde
Normal bir futbolcu değil. Bütün özellikleri normalin üzerinde. Brezilya Milli Takımı'nda onun kadar iyi bir futbolcu yok. Avrupa'da da başarılı olacağına inanıyorum. O kadar etkileyici bir oyuncu ki, ben onunla sahada yanyana oynamaktan çok, kenarda ya da tribünde onu seyretmekten çok daha büyük zevk alıyorum.

VAN HOOIJDONK (F.Bahçe)
Yükümü hafifletecek
Çok yaratıcı bir futbolcu. Yetenekleri üst düzeyde. Takıma katıldığında başta benim olmak üzere bir çok arkadaşımızın yükünü hafifletecek. Geçen sezon şampiyon olmuştuk. Şimdi Alex'le ve diğer transferlerle gücümüze güç kattık. Onun alınması çok olumlu oldu. Nasıl bir futbolcu olduğunu da zaten Copa America gibi önemli bir organizasyonda gösterdi.

Ümit Ozat (F.Bahçe)
Kesin başarılı olacak
Fenerbahçe'nin öyle bir kadrosu var ki, takıma gelen her yıldız futbolcu çok başarılı olabilir. Alex de izlediğimiz kadarıyla gerçekten yıldız bir futbolcu ve bu ortamda kesinlikle çok başarılı olacaktır. Takıma katkı yapacağından hiç kuşkumuz yok. Kadromuz hem Türkiye'de, hem de Avrupa'da büyük işlere imza atabilecek kapasitede.

Aurelio (F.Bahçe)
Anlatılmaz yaşanır
Bizim ülkemizde Alex, gerçekten çok özel bir futbolcudur. Gerek futboluyla gerekse saha dışındaki tavır ve davranışlarıyla örnek bir isim. Yetenekleri, becerisi, özverisi üst seviyede. Ama benim onu kelimelerle anlatmam mümkün değil. İstanbul'a gelip Fenerbahçe formasıyla şovunu yapmaya başladığında herkes onun nasıl bir 'star' olduğunu görecektir.

Tuncay (F.Bahçe)
Ortega'ya benzemez
Dünya futbolunun önemli isimlerinden biri. Çok yakında birlikte oynayacağız. Bence birlikte çok şey yapacağız. Ayrıca onun Ortega ile kıyaslanmasını yanlış buluyorum. Bence ikisi farklı oyuncular. Ortega'da hem hatalar yapıldı hem talihsizlikler yaşandı. Ama Alex'te böyle olmayacak. Takımda 5 Brezilyalı var. Bu, onun takıma uyumunu hızlandıracaktır.

Cordoba (Beşiktaş)
Çok büyük oyuncu
Ben Kolombiya Milli Takımı'yla Alex'e karşı oynadım. Herkes şunu bilsin ki, Fenerbahçe, çok önemli bir transfer yaptı. Çünkü Alex çok büyük bir oyuncu. Bu sezon Fenerbahçe ile oynayacağımız maçlarda bizim savunmamızın ve benim işimiz gerçekten çok zor olacak. Dikkat edilmesi, mutlaka durdurulması gereken çok tehlikeli bir rakip.

İbrahim Toraman (Beşiktaş)
Dikkat edilmeli
Konfederasyon Kupası'nda Alex'le karşı karşıya oynamıştım. Arjantin maçını da izledim. Dün (önceki gece) o kadar iyi değildi ama Konfederasyon'da süperdi. Ben hızlı bir defans oyuncusu olarak ciddi sıkıntılar yaşadım. Kaliteli bir futbolcu olduğu gerçek. Ne yapacağını tahmin etmek zor. Çok sıkı ve konsantre bir markaj uygulanması gereken bir oyuncu.
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Sıra taraftarda
 2.5 milyon $' ı geri çevirdim
 Umuda yolculuk
 En hızlı devler
 Süreyya'ya doping testi!
 Mehmet'ten tarihi imza
 Tokat'ın ipi çekildi
 Pedal basmaya devam
 Süper Lig Transfer Borsası
 Günün içinden
 Babat ve S. Storm
 Wind Hunter şanslı
 Şablondan faydalanmak
ÖMER ÜRÜNDÜL
Kapalı kutu
F.Bahçe'nin önümüzdeki sezonda nasıl bir...
Anadolu'nun başarısı
Anadolu'nun başarısı
Özel Okullar Sınavı'nda ilk 10 dereceyi 18 öğrenci paylaştı. Birinci...
Normal tren desek kimse binmezdi
Normal tren desek kimse binmezdi
TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman "Bizim hızlı trenimiz yok, bu...
En çok kazanan top model Milla.
En çok kazanan top model Milla.
Ünlü Amerikan dergisi Forbes, dünyanın en çok kazanan 5 mankenini...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.