kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Euro 2004
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
  » Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Ne olacağını çok merak ediyorum
Ne olacağını çok merak ediyorum
İşimi bırakmayı düşünmüyorum

Ne olacağını çok merak ediyorum

Güzel oyuncu Hande Ataizi, 10 gün sonra nikah masasına oturup, 'evet' diyecek. Evlilik tarihi yaklaştıkça heyecanı artan Ataizi, mutluluğunun ömür boyu sürmesini istiyor....

Son 10 yılın en popüler oyuncularından Hande Ataizi, 4 Ağustos Çarşamba günü aileler arasında yapılacak bir nikahla Avukat Fethi Pekin ile evlenecek. Hande'nin şahidi 'En yakın dostum' dediği ünlü borsacı İmregül Gencer olacak. Ataizi, evlilik kararını karşısına çıkan doğru insanı ve evlilik fırsatını kaçırmamak için aldı. Herkese ve kendine inat mutlu bir evliliğin olabileceğini göstereceğine inanıyor. Kısa hayatta insanın bazı duyguları daha fazla ertelememesi gerektiğini düşünüyor. Evliliğin bir evcilik oyunu gibi eğlenceli olacağına inanıyor. Güzel oyuncu, evlilik arifesinde neler hissettiğini bakın nasıl dile getiriyor:

* ÖMÜR BOYU SÜRSÜN İSTİYORUM
"Evliliğe çok az zaman kaldı. Evlenince ne olacak diye merak ediyorum. Yani hayat mı değişecek, ilişki mi değişecek? O yüzden çok heyecanlıyım. Bu duyguyu ilk defa yaşıyorum. Ömür boyu sürsün, hiç bitmesin kaygısı taşıyorum. Bu zamana kadar evliliğe hep uzak durdum. Doğru adam, doğru zaman meselesi olduğuna inanmadım. Artık kendime ve hayata çok farklı bakıyorum. Sadeleştim, daha farklı bir düzen içine girdim. Eski çılgınlıklarım yine var. O karakterim değişmedi. Ama artık ayaklarım daha bir yere basıyor. Hayat çok uzun değil. O yüzden güzel duyguları da hiçbir zaman ertelememek lazım. Hayat sürprizlerle dolu. 'Mutlu evlilik yok' denir ya, ben kendi mutluluğumu yaratmak adına bu evliliği yapıyorum."

* BÜTÜN TAŞLAR YERİNE OTURDU
"İlişkiniz devam ederken 'bu benim eşim olmalı' diyebilmek çok önemli. Her şeyden önce arkadaş olmak çok önemli. Birlikte yapılan her şeyden keyif alıp, beraber gülebilmek, sohbet edebilmek... Ben bunu yakaladığıma inanıyorum. Her şey denk düştü, taşlar yerine oturdu."

* KERAMET DÜĞÜNDE DEĞİL Kİ!
"Aileler arasında yapılacak küçük bir nikah töreniyle evleneceğiz. Zaten düğünlerde kimseyi memnun edemezsin. Onun telaşı, stresi çok zordur. Benim zaten stresli bir hayatım var. Sadece medyatik yaşantımı bıraktığım için böyle evleniyor değilim. Bu konuda karşımdaki insana da saygı duymak zorundayım. İkimizin de farklı görüşleri var ama sonuçta bu benim işim ve işimin getirilerinin yanında götürüleri de var. Bir de o rica etti: 'Bu benim için özel bir gün, özel kalmasını istiyorum' dedi. Keramet nikâhta ya da düğünde değil zaten. Düğün görkemli olunca evlilik de görkemli olmuyor ki!"

* DAHA ÖNCE HİÇ YAŞAMADIM
"Sevmek önemli ama sevilmeden yaşamak çok kötü bir şey. İnsan o zaman kendine güvenini kaybediyor. Yanlışlıklar peş peşe ortaya çıkmaya başlıyor. İki tarafın da egoları devreye giriyor. Bence ikisinden de bir parça olmalı, denge kurulmalı. İnsan hem sevmeli hem de sevilmeli. Bu tür duygular insanın karşısına bir veya iki kez çıkar. O yüzden şimdi böyle bir teklifi almışken, ben de gerçekten çok pozitif düşündüm ve evlenmeye karar verdim. Daha önce hiç böyle duygular yaşamadım. Böylesi olmadı."


* DÜZENLİ HAYATI SEVİYORUM
"Ben o çoluklu çocuklu aile ortamını seviyorum. Aslında çevremde evli ve mutlu insan az ama ben mutlu olacağıma inanıyorum. Çünkü şu an mutluyum. Aslında bugün iki sevgili gayet modern bir ortamda beraber de yaşayabiliyor. Kısıtlama yok ama nikahsız çocuk yapmak bana göre değil. Evlilik bir evcilik oyunu gibi geliyor. Düzenli hayatı seviyorum galiba."

BÜLENT İPEK MAGAZİN

DİĞER MAGAZİN HABERLERİ
 Böyle Olur sosyelit'lerin düğünü!
 Dansla ritmin yeni ismi SHAMAN
 Güneş Marmara'yı ısıtacak
 İstanbul Gelişim 35'nci yılını kutluyor
 Bu yaz Haliç'i fotoğraflayın
 Müziğiyle tarihi yazıyor
 Ay ışığında Melek' yine sahne alıyor
 Richie Hawtin Park Orman'da
Pozitif ol, şans yakanı bırakmasın
Pozitif ol, şans yakanı bırakmasın
Doğuştan şanslı olduğuna inananlarla, 'Ben şanssızın tekiyim'...
Köpeğini bulanı evlendirecek
Köpeğini bulanı evlendirecek
İzmir, Buca Kaynaklar mevkiinde köpeğini kaybeden işadamı Patrick...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.