kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Euro 2004
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

07:00Kahvaltı Haberleri
08:45Beyblade
09:40Hayatımın Kadını
11:10Klip Party
13:00Gün Ortası
13:30Tatil Keyfi
13:35Türk Sineması "Sarmaş Dolaş"
15:35Temel Reis'in Maceraları
15:55Beyblade
16:25Jackie Chan'in Maceraları
16:55Pembe Dizi "Mavi Çantalı Kız"
18:10Çocuklar Duymasın
19:30atv Ana Haber Bülteni
20:15Spor Haberleri
20:20Yerli Dizi "Görünmez Adam"
22:00Reality Show "Aşkın Mucizeleri"
23:40Sinema 4. Boyut
01:30Geceyarısı Haberleri
01:40Homedrom

 
  11:10 Klip Party
Akademi Türkiye finalistlerinden Deha ve Özge'nin birlikte sunduğu "Kliparty" hafta içi her gün sevilen sanatçılar, en yeni parçalar, en son kliplerle yaz günlerinin neşesi olmaya devam ediyor. İnteratkif olan programda klipleri izleyicilerden gelen mesajlar belirliyor. Bugün de yine en çok istek alan klipler haftanın en sevilen şarkıları ve klipleri olacak. İzleyici telefonları ve sohbetlerle renklenecek programın bugünkü konuğu Akademi Türkiye'nin birincisi olarak milyonların gönlünü fetheden Barış...
 
  20:20 Yerli Dizi "Görünmez Adam"
Tarkan'ın baldızı olarak ünlenen ve şu sıralar "Görünmez Adam" adlı dizide rol alan Berna Öztürk, kendisine asi diyenlere "Ben bu etiketlere takılmıyorum, isteyen istediğini söyleyebilir" yanıtını veriyor '
Görünmez Adam'da Yunus Günce ile başrolü paylaşan Berna Öztürk iddialı açıklamalarda bulundu. Sivri söylemleri ve rahat tavırlarıyla ilgi odağı olan Öztürk, Tarkan'ın baldızı olmasından rahatsızlık duyup duymamasından, yeni imajına kadar geniş bir çerçevede sorularımızı yanıtladı.

* Tarkan'ın baldızı olarak tanınıyorsunuz.
Bu sizi rahatsız ediyor mu?
Ben kendi yetenekleri olan ve potansiyelinin farkında bir insan olarak kendi varlığımı meşrulaştırmak için başka ön eklere gereksinim duymuyorum. Benim kişiliğimi pasifize eden bu yakıştırma belki başka kişilere bir avantaj olarak görünse de ben sadece Berna Öztürk'üm ve bununla mutluyum.

ÖN EKLERE TAKILMIYORUM
* Görünmez Adam'daki rolünüzle artık Tarkan'ın baldızı sıfatından kurtulup örneğin isminizin başına başarılı oyuncu sıfatının ekleneceğine inanıyor musunuz?
Adımın önüne eklenecek bir sıfatın benim için anlamı yok. Ben, artık tek boyutlu insan devrinin kapanıp, üç boyutlu insan devrine girdiğimizi düşünüyorum. Bunun yolu da potansiyelinizi sonuna kadar kullanmaktan geçiyor. Bu da kendimi mümkün olduğunca geliştirmeye çalıştığım anlamına geliyor. Böylece bir sıfattan çok bir çok sıfatla karşılaşacaksınız. Ancak ben şuyum ya da buyum gibi mikro dünyaya ait etiketlere takılmıyorum. Bunu bana o etiketleri yapıştırmak isteyenler düşünsün. Sadece keyif aldığım işleri en iyi şekilde yapıyorum.

HAZCI BİR İNSANIM
* Basında sizi gece hayatına düşkün, rahat, hatta marjinal bir kız olarak tanıdık. Öyle misiniz?
Yine bir etiketleme olayı daha. Bu sıfatların göreceli olduğunu düşünüyorum. Bu yakıştırmalar yapılırken kişilerin hangi açıdan baktıklarını bilmiyorum. Ya da marjinal olma iddiam da yok. Beni mutlu eden şeyleri yapıyorum sadece. Evet, marjinal ya da çılgın değil; hazcı bir insanım. Marjinallik ne demek? Çıplaklar kampında giyinik oturduğunuzda da marjinal olursunuz. Bakış açısı meselesi. Daha çok özgürlükçüyüm. Kendi ruhumda ve bedenimde rahat bir insanım. İnsanlara alışılmadık gelen de bu.

* Dizide imajınız değişmiş, asi kız imajından kurtulmuşsunuz. Bu rolle ilgili bir değişiklik mi?
Asi kızlıktan çok içten kız daha uygun. Kendimi görmekten hoşnut olduğum görüntüleri denedim. Dizideki görüntüm, oynadığım karakter için yaptığımız çalışmanın sonucu. Yeni mezun, sosyal yaşamına zaman ayırmayan, iyi bir gazeteci olmak isteyen Ayşe, bu görüntüde somutlaşıyor.

NE SÖYLÜYORSAM KALPTEN
* Halka ters gelecek açıklamalarda bulunuyorsunuz. Yargılanma korkunuz yok mu?
Yargılanmaktan korkan bir kişi kalpten olamaz. Ben sadece inandığım şeylerin arkasında durmaktan çekinmiyorum. Ne yapıyor ya da söylüyorsam kalptendir. Bunu anlamak isteyen anlıyor. Anlamak istemeyenin de kendi seçimidir, saygı duyarım ve beni yargıladıkları gibi ben de onları yargılamam.

* Görünmez olma gücüne sahip olmak ister miydiniz? Sahip olsanız bu gücü nasıl kullanırdınız?
Hayır. Bunu bir güç olarak görmüyorum. Doğaya uygunluğu olmayan yapay güçlerin de güçten değil, yanlış yönlendirilmiş hırstan kaynaklandığını düşünüyorum. Bence güç kavramı çok daha büyük pencereden bakılması gereken bir kavram-en büyük güç kendini bilmek...
 
  22:00 Reality Show "Aşkın Mucizeleri"
Hepsi birbirinden ilginç ve gerçek aşk öykülerinin anlatıldığı "Aşkın Mucizeleri", aşkın olağanüstü dünyasında yolculuğa çıkarmaya devam ediyor. Rutkay Aziz'in sunduğu programın bu akşamki öykülerinden ilki "Çiçekçi Çocuk" başlığını taşıyor. Konusu şöyle: Genç bir adam karşı penceresinde oturan kadına aşık olursa... Hüsranla biten bir ilişki sonrası genç kadın yaşama umudunu yitirmişken kapısına bir çiçekçi gelir. Kadının hayatı artık değişecektir. İkinci öykü "Deniz Gözler": Sedat karısının kendisini aldattığını düşünüyordu. Aslı kocasına çok mutlu bir haber vermeye gidiyordu. Birbirini hiç tanımayan Aslı ve Sedat'ın yolları o gün kesişti. Biri mutlu, diğeri mutsuzken kaderleri aynı noktada buluştu.
 
  23:40 Sinema 4. Boyut
Kim masum, kim suçlu?
Y: Bryan Goeres
O: Dean Cain, Brian Bosworth
atv'de bu akşam baştan sona aksiyon dolu bir film var. Gazetecilik öğrencisi Simon Tate, okuldaki 4 arkadaşının farklı kazalarda ölmesini şüpheyle karşılar. Simon'ın arkadaşı Dr. Benjamin, Roanie'nin bu ölümlerin arkasındaki kişi olduğu düşünmektedir. Fakat kısa bir süre sonra Dr. Benjamin bir cinayete kurban gider. Simon, ölen arkadaşının masumiyetini ispatlamaya kararlıdır.
YÜKSEL AYTUĞ
"Hayran" olmak böyle bir şey...
Bir televizyon...
 
Tünel
Star / 01:20
Vefasız
TRT 1 / 11:00
Klip Party
atv / 11:10
Ayşem
Show TV / 13:15
Selvi Boylum Al Yazmalım
Star / 17:20
Görünmez Adam
atv / 20:20
Uy Başıma Gelenler
Show TV / 20:30
Kampüsistan
Kanal D / 20:30
Philips Flat TV Süper Filmler: Nürnberg
Moviemax / 20:30
Aşkın Mucizeleri
atv / 22:00
Söz
CNBC-e / 22:00
Adı Aşk Olsun
Kanal D / 22:10
Sinema 4. Boyut
atv / 23:40
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.