kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Euro 2004
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
  » Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Gündüz deniz gece eğlence
Çeşme bu sezon tam tadında
Gündüz deniz gece eğlence
Oteller
Beach club'lar yine dolup taşıyor

Gündüz deniz gece eğlence


SOLE e MARE
Aya Yorgi Koyu'nun kumsala sahip ve rüzgar almayan tek beach-club'ı. Teknelere, gazete, kahvaltı, akşam yemeği servisi yapılıyor. İşletme sahibi Selim Kaptan'ın geniş çevresi ve İzmir'de sevilen bir isim olması Sole e Mare'nin bu yıl da sezona rakiplerine göre avantaj farkıyla başlamasına neden oldu. Gece-gündüz çok renkli, çok hareketli. Özellikle haftasonları akşamüstü Bacardi perküsyon şovu çok meşhur. Restoran bölümü bu yıl Roka'ya emanet edilmiş. Giriş yalnızca haftasonları ücretli. Mönü Akdeniz yemekleri ağırlıklı. Ama restoranın asıl özelliği tıpkı şarap servisi ve mönüsü gibi bir "zeytinyağı" sunumunun olması. Makarnalar: 12-14 milyon TL. Et yemekleri: 14-22 milyon TL. Salatalar: 8-12 milyon TL. Tel: (0232) 712 77 29

SHAYNA
Mezzaluna'yı İstanbool'a kaptırdıktan sonra işleri bu sezon zor gibi görünüyor. Bir türlü oturtamadığı tarzı yüzünden, Aya Yorgi Koyu'nun doğal güzelliğini yeteri kadar iyi kullanamayan bir mekan. Bir kişilik sorunu var sanki.. Bu yıl hizmet verecek olan restoranı Ta Nisia, Yunan yemekleri ve ıstakozlarıyla oldukça iddialı. 7 kiloluk tombul ıstakozlar rağbet görüyor. Et yemekleri: 11-14 milyon TL. Salatalar: 7-9 milyon TL. Istakozlu makarna (2 Kişilik): 30 milyon TL. Deniz mahsüllü pilav: 15 milyon TL. Tel: (0232) 712 11 22

SIR WINSTON TEA HOUSE
İzmir'de artık bir fenomen haline gelen 'çayhane' zincirinin iki halkası da Çeşme'de yer alıyor. Biri Altınyunus Otel'in, diğeri Villa Saray'ın içinde. Ve tıpkı İzmir şubeleri gibi tam anlamıyla "buluşma noktası" görevini burada da başarıyla yerine getiriyor. Mekan sahipleri Davut Mayruk ve Murat Girgiç'in olağanüstü (Zerrin Özer'in kulakları çınlasın) titiz yaklaşımıyla kalite, hiçbir şubede değişmiyor. Çay: 3 milyon TL. Aromalı çaylar: 4 milyon TL. Pastalar: 6 milyon TL. Salatalar: 8-10 milyon TL. Makarnalar: 9-10 milyon TL. Altınyunus şubesi Tel: (0232) 723 33 98 Villa Saray şubesi Tel: (0232) 723 47 40
DİĞER GÜNCEL HABERLERİ
 Sinema dünyası 'Baba'sız kaldı
 Hacker'lık sanatının incelikleri
 Mudurnu'da Lale Devri bitti
 Etkileyici caz yorumları
 Sınır tanımayan eğlence başlıyor
 Antik gemiyle 3500 yıl öncesine yelken açıyorlar
 Başardıklarım bir rüya gibiydi
 Uma Thurman: 'İnanılmaz bir enerjim var'
 Seksi yıldızdan enerji tavsiyeleri
 Galata Köprüsü tiyatrocuları bekliyor
 Kültürel farklılıklar tuvallere taşınıyor
 Kadınların beden ve ruhlarına dönük kamera
 Baştan çıkarıcı bir tatil
 Şehir otellerinde romantik geceler
 Şimdi parti zamanı
 Tüketicinin el kitabı
 Kredi kartı nasıl kullanılmalı?
 İyi ki varsın babacığım
 Quentin Tarantino Ben her şeyden önce bir sinema delisiyim
    Aktüel Pazar Yazarlar
  » Güncel
    Hobi
    Röportaj
    Gurme
    İyi Yaşa
MEHMET ALTAN
Cinsellik ateş, aşk alev midir?
Bundan birkaç yıl önce...
Sarayda lüfer balığı dolması
Ev sahibi kim olursa olsun; yöneticisi, aşçısı, teşkilatı her kimse bile;...
Şimdi dondurmanın tam zamanı
Eskiden dondurma, küçüklere deniz mevsimi başladıktan sonra yemelerine izin...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Bilgi ve Yaşam | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.