kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Euro 2004
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
    Kampüs
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

07:00Kahvaltı Haberleri
08:45Beyblade
09:40Hayatımın Kadını
11:10Klip Party
13:00Gün Ortası
13:30Tatil Keyfi
13:35Türk Sineması "Afacan"
15:10Benjamin
15:35Temel Reis'in Maceraları
16:00Beyblade
17:00Pembe Dizi "Mavi Çantalı Kız"
18:10Çocuklar Duymasın
19:30atv Ana Haber Bülteni
20:15Spor Haberleri
20:20Yerli Dizi "Görünmez Adam"
22:00Reality Show "Aşkın Mucizeleri"
23:40Sinema "Cyborg 3"
01:30Geceyarısı Haberleri
01:40Homedrom

 
  11:10 Klip Party
Akademi Türkiye'nin finalistlerinden Deha ile Özge'nin sunduğu müzik programı "Kliparty" bugün başlıyor. Hafta içi her gün saat 11.10'da canlı yayınlanacak programın en dikkat çekici özelliklerinden biri de inter aktif oluşu. Kliparty'de yayınlanacak klipleri izleyicilerden gelen mesajlar belirleyecek. En çok istek alan klipler haftanın en sevilen şarkılarını ve kliplerini belirleyecek. İzleyici telefonları ve sohbetlerle renklenecek program, canlı yayın konukları ve bol bol müzikle gündüz kuşağının vazgeçilmez programları arasında yerini alacak. Yarışmadaki performansları ve sempatik tavırlarıyla milyonların gönlünde taht kuran Deha ile Özge, şimdi de Kliparty'de ekranseverlerle buluşuyor, sizleri bu yazın en eğlenceli partisine davet ediyorlar.
 
  20:20 Yerli Dizi "Görünmez Adam"
Türkiye'nin ilk süper kahramanı "Görünmez Adam" hünerlerinin tadını çıkarmaya başladı. İlk işi mahalleyi birbirine katmak oldu
Heyecan dolu bir fantastik macera olan "Görünmez Adam" 2. bölümüyle sürüyor. Başrollerini Yunus Günçe ve Berna Öztürk'ün paylaştığı dizi, bir rastlantı sonucu görünmez olma yeteneği kazanan genç bir moto kuryenin maceralarını anlatıyor. İşte bu akşamki bölümün konusu: İsmail artık bir kahramandır, görünmez adamdır. Bu yüzden triplere girer, yaşadığı mahalleyi beğenmez olur, görünmezlik özelliğini saçma sapan şeyler için kullanıp mahalleyi birbirine karıştırır. Aynı sırada kafasını ölümsüzlükle bozmuş Hiltar Yergöğen, İsmail'in yaşadığı mahallede bulunan Feridun Dede Yatırı'ndaki asayı çalmaları için üç tane adam tutar. Hiltar'ın inancına göre oraya buraya dağılmış yedi kutsal asayı ay tutulması sırasında efsanede adı geçen tepeye getirebilirse o tepeden 'Abu Hayat' denen kutsal su fışkıracak, bu sayede Hiltar ölümsüz olacaktır. Hiltar'ın kiraladığı üç adam asayı çalmak için mahalleye geldiklerinde İsmail farkında olmadan onlara yardım eder.
 
  22:00 Reality Show "Aşkın Mucizeleri"
atv'nin yeni reality show'u "Aşkın Mucizeleri" bugün başlıyor. Ünlü oyuncu Rutkay Aziz'in sunduğu programın her bölümünde romantizm ve heyecan dolu üç aşk öyküsü yer alacak
atv'nin Temmuz ayı yeniliklerinden biri olan "Aşkın Mucizeleri" bu akşam ilk bölümüyle ekranda.

ROMANTİZM RÜZGARI
Hepsi birbirinden ilginç ve gerçek aşk öykülerinin anlatıldığı "Aşkın Mucizeleri", izleyicileri aşkın olağanüstü dünyasında inanılmaz bir yolculuğa çıkaracak yepyeni bir program. Sunuculuğunu ünlü sanatçı Rutkay Aziz'in yapacağı programın her bölümünde romantizm ve heyecan dolu üç aşk öyküsü yer alacak, etkili bir anlatımla ekranlarınıza yansıyacak. Çarpıcı ve inanılmaz sonlarla biten bu gerçek hayat öyküleri bazen yüreğinizi burkacak, bazen içinizi ısıtacak, bazen de herkese umut olacak. Bu program kaçmaz...

Bir Kutu Mucize

Otistik bir genç, onunla aynı mahallede yaşayan hasta bir kıza aşık olur. Sevgilisini kurtarmak için, özürlü genç bir mucizenin peşine düşer. Kalbinin sesini dinleyerek, sevdiği kızı ölümün pençesinden almaya çalışır. Aşkın sınırsızlığını ve güzelliğini anlatan masal tadında çok etkileyici bir aşk öyküsü.

Aşk Sonsuzdur
Altmış yıl önce ayrılmak zorunda kalan iki sevgili... Ve veda armağanı olarak kızın sevgilisine verdiği bir şal. Altmış yıl sonra o genç kız artık bir huzurevindedir. Her yeni gelene aşkını ve "şal" anlatmaktadır. Şalın onları buluşturacağına inanmakta, bir mucize beklemektedir. Ve mucize beklenmedik bir şekilde karşısına çıkar.

Yanlış Numara
Genç bir avukat yanlış bir numara çevirir ve telefonu açan kızın sesine kapılan genç adam günlerce konuştuktan sonra hiç görmediği kıza evlilik teklif eder. Ama kız onu ilginç bir aşk sınavına sokar. Aşkın fedakarlık ve cesaret gerektirdiğini anlatan öykü izleyicileri şaşırtacak beklenmeyen bir sonla noktalanıyor.
 
  23:40 Sinema "Cyborg 3"
Geleceğin korkunç dünyası
Y: Michael Schroeder
O: Malcolm McDowell,
Richard Lynch Kendinizi öldürücü bir geleceğe hazırlayın.... Cybordellos ve Mc Chano gibi sentetik insanların Cyborg parçalarını elde etmek için her şeyi göze aldıkları ve bu parçaları yüksek fiyatlara sattıkları bir dünya... Böyle bir dünyada Cyborg 2'den hatırladığımız güzel ve korkusuz kahramanımız, Cyborglar için tek güvenli yer olan serbest bölgede yaşamaktadır. Ancak bu çok uzun sürmez. Çünkü bio-mekanik sistemlerinde bazı arızalar meydana gelmiştir. Kahramanımızın büyük şehirdeki doktoru ziyaret etmesi gerekmektedir. Fakat yapılan araştırmalar sonunda çok ilginç ve inanılmaz bir gerçeği ortaya çıkarır.
YÜKSEL AYTUĞ
Marlon Brando'nun İstanbul kaçamağı
Geçtiğimiz günlerde...
ATİLLA DORSAY
Aşk ve İhanet TRT-1 21.20
Gerilim yüklü bir filmY:...
 
Korkunun Gölgesi
Star / 01:20
Asi Melek
Show TV / 09:00
Klip Party
atv / 11:10
Fosoforlu Cevriyem
Show TV / 15:45
Milyarder
Star / 17:20
Görünmez Adam
atv / 20:20
Kampüsistan
Kanal D / 20:30
Tatil Aşkları
Star / 21:10
Aşk ve İhanet
TRT 1 / 21:20
Aşkın Mucizeleri
atv / 22:00
Kelebeklerin Dili
CNBC-e / 22:00
Adı Aşk Olsun
Kanal D / 22:10
Cyborg 3
atv / 23:40
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.