kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
  » Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Euro 2004
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
    Kampüs
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Suudi değil Sudi düğünü
Suudi değil Sudi düğünü

65 yaşındaki kumarhaneler kralı Sudi Özkan kralları bile kıskandıracak trilyonluk düğünle Karayipler'de evlendi....

Bir dönem 1.7 katrilyon liralık vergi borcu nedeniyle yurtdışına kaçan ve vergi barışıyla dönüp borcunu 900 trilyon olarak taksite bağlatan Sudi Özkan, üç çocuğunun annesi 25 yaşındaki Rus Schulkevitch ile St. Maarten adasında evlendi.

HOLLANDA'DAN UÇAKLA 4 BİN ORKİDE GETİRİLDİ
Özkan'a ait oteldeki düğüne Hollanda'dan özel uçakla 4 bin orkide, Paris'ten 15 garson, İstanbul'dan 2 aşçı getirtildi. Adadaki en pahalı şampanyaların tümü düğün için satın alındı.

YEMEKTE 300 İSTAKOZLA 20 KİLO HAVYAR VERİLDİ
Düğün yemeğinde 20 kilo Beluga havyarı, 150 kilo somon, 300 istakoz verildi. Nikâh şekerleri kristal kalplerde sunuldu. Düğün hazırlığı için 200 kişi iki ay çalıştı.

Kumarhaneciler kralı olarak tanınan Sudi Özkan, üç çocuğunun annesi Rus Katsiaryna Schulkevitch ile resmen evlendi. Karayipler'in St. Maarten Adası'nda yapılan düğün Özkan'ın sahibi olduğu Princess Otel'in casinosunda gerçekleşti. Aylar öncesinden başlayan hazırlıklar düğün gününe kadar sürdü. 65 yaşındaki Özkan'ı bu mutlu gününde ilk evliliğinden olan çocukları ve torunları da yalnız bırakmadı. Heyecanlı olduğu gözlenen Sudi Özkan'in Houston'daki kalp ameliyatını gerçekleştiren doktorları da düğünün konukları arasındaydı. Otelin bahcesinde baslayan düğüne 25 yaşındaki Rus gelin at arabasıyla geldi. Üç çocuğu King, Royal, Sudihan annelerinin yoluna çicekler atarak töreni renklendirdi. Nikah, St. Maarten nüfus memuru tarafından kıyıldı.

DAMAT YORULDU, GELİN KIZDI

300 davetlinin hazır bulunduğu nikah sonrası davetliler gelin ve damadı tebrik etmek için kırmızı halının üzerinde sıraya girdi. Tebriklerin ardından Sudi Özkan'in yorgunluğu dikkat çekti. Sandalyede oturup dinlenen Özkan, daha fazla dayanamayarak nikahın kıyıldığı bahçeden arkadaşlarıyla birlikte ayrıldı. Özkan'ın bu davranışı üzerine gelin Katsiaryna, sinirlenerek bağırmaya başladı. Eşinin çığlıkları üzerine geri dönen 65 yaşındaki Sudi Özkan onu sakinleştirerek özür diledi. Çift daha sonra gece boyunca dans edip, eğlendi. Özkan ve eşi, balayı için bir haftalığına özel bir yatla St. Barths'e gitti. Sudi Özkan'ın ilk evliliğinden olan 37 yaşındaki oğlu Enis, 40 yaşındaki kızı Venüs, bu mutlu gününde babalarını yalnız bırakmadı. Enis'in 12 yaşındaki oğlu Emirhan, Venüs'ün 15 yaşıdaki oğlu Yigit de dedelerinin mutluluğuna tanık oldu. Özkan'ın torunları Yiğit ve Emirhan, Özkan'ın çocukları King, Royal ve Sudihan'dan büyük... Özkan'in oğulları King 4, Royal 3, Sudihan ise 1 yaşında..

RÜYALARI GERÇEKLEŞTİ
Babası elektrik tamircisi, annesi ev kadını olan Katsiaryna Schulkevitch'nin hayatı, tatil için geldiği İstanbul Kumburgaz Princess'de değişti. Güzel Katsiaryna burada Sudi Özkan ile tanıştı. Henüz 17 yaşındaki Katsiaryna'nin güzelliğine hayran kalan Özkan, Rus güzel ile iki yıl flört etti. Özkan, aşık olduğu bu güzele dünyayı gezdirdi. Mutlu geçen iki yılın sonunda Katsiaryna, Özkan'a aşık oldu ve çocuk doğurmak istediğini söyledi. Rus güzelin bu teklifine önceleri sıcak bakmayan Özkan, geçirdiği kalp ameliyatının ardından bu fikrini değiştirdi.

ONLAR ERDİ MURADINA
Özkan, ilk eşinden olan en büyüğü 40 yaşındaki iki çocuğuna rağmen, 60 yaşında ücünçü kez baba oldu. Kumarhaneciler kralı bu ilişkisinden King, Royal ve Sudihan isimli üç çocuk sahibi oldu. Sekiz yıl sonra çocuklarının annesiyle evlilik kararı alan Sudi Özkan, Katsiaryna'nin hayalindeki gibi bir düğün organize etti. 25 yaşındaki Katsiaryna, hayatını masal kahramanı Sinderella'ya benzettiği için düğününde de bu masaldan esinlenildi. Sinderalla gibi mutluluğu yakaladığını söyleyen Katsiaryna "Sudi Bey ile aşkı buldum. Sinderella gibi bu masalın da sonu mutlu bitiyor" dedi.

GÜLŞEN YÜKSEL

YAVUZ DONAT
Bende para yok sende de adalet
Adalet Bakanı Cemil...
IMKB
E: 18,416 D:% 0.69
DOLAR
S: 1,457,000 D:% -0.95
EURO
S: 1,787,000 D:% -0.11
Papandreu'dan Baykal'a 'nazire'
Partisi PASOK, genel ve AP seçimlerinde büyük darbe alınca Papandreu...
Irak'ın İran'ı 'hedef' gösterdiği gün Tahran'da büyük zirve
Irak Dışişleri Bakanı Hoşyar Zebari, ülkede bir türlü sağlanamayan...
CHP'de kurultay bitti kavga devam ediyor
CHP'de silahların gölgesinde yapılan kurultayı Baykal kazandı ama sular...
Mağdur kadınların sesi oldu
AKP İzmir Milletvekili Serpil Yıldız, belediyeler yasa tasarısına...
En güzel bacaklar Kylie Minogue'da
En güzel bacaklar Kylie Minogue'da
Tıraş bıçağı firması Gillette en güzel bacaklı 10 kadını belirledi.
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.