kapat
   
SABAH Gazetesi
 
  » Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Euro 2004
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
    Kampüs
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Ayse Tuter @ SABAH
 

Mantar graten

Mantarları ısıtılmış yağa katıp, 3-4 dakika soteleyin. Yarım su bardağı su ve sirkeyi sürekli karıştırarak ısıtın. Kremayı yavaş yavaş ilave edin. Hardalı da katıp, hazırladığınız karışımı sotelediğiniz mantarları üzerine dökün. Üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpin. Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında yaklaşık 15 dakika pişirin. Sıcak sıcak servis yapın.
Not: Büyük bir fırın kabı yerine porsiyonluk kabları tercih edebilirsiniz.

MALZEMELER (4 kişilik)
* 750 gram mantar

* 2 çay bardağı zeytinyağı

* Yarım su bardağı su

* Yarım su bardağı sirke

* 2 su bardağı krema

* 1 tatlı kaşığı hardal

* 100 gram eski kaşar peyniri

* Tuz, karabiber

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Karışık sebze sote   / 26-06-2004
 Birbirinden lezzetli yemekler   / 25-06-2004
 Dağ köftesi   / 25-06-2004
 Komşu duymasın   / 24-06-2004
 Yarım kalan aşk   / 23-06-2004
 Orman tatlısı   / 22-06-2004
 Kabaklı ekmek   / 21-06-2004
 Yumurtalı pay   / 20-06-2004
 Mantar graten   / 19-06-2004
 Damla   / 18-06-2004
GÜLSE BİRSEL
Evde oturma önerileri
Yaz gelmiş. Hava sıcak. Yağmur...
AYŞE TÜTER
Patates dolması
Patatesleri fırçalayarak yıkayın,...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.