kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Euro 2004
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Bilgi ve Yaşam
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
    Kampüs
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Dersinize iyi çalışın!
Dersinize iyi çalışın!
Sevgi Sözcükleri
Aşkınıza doğal destek

Dersinize iyi çalışın!

İlk randevunuza hazırlanırken giydiğiniz kıyafetten, kullandığınız parfüme, buluşma yerinizden, yiyecek içecek seçimine kadar her konuda titiz ve özenli olmalısınız.

ERKEKLER İÇİN
* Tekliften önceki hal ve tavrınız, ona karşı tutumunuz çok önemli. Partneriniz olmasını istediğiniz kişiye karşı doğru adımlar atabilmek için onu biraz da olsa tanımalısınız. Bu randevu birbirinizi tanımanıza yardımcı olacak bir randevu da olsa onun hakkında daha önceden öğrendiğiniz bazı ayrıntıları kullanmanız randevunuzu kolaylaştıracak ve başlangıç aşamasındaki ilişkinizin daha sıcak ve samimi bir ortamda geçmesini sağlayacaktır. Ayrıca bu ayrıntılarla ona ne kadar özen gösterdiğinizi ortaya koyabilecek ve onu daha kolay etkileyebileceksiniz.:-)!

* Temiz, etkileyici ve güven verici bir görünüm sergilemelisiniz. Kıyafet seçiminiz, aksesuarlarınız, kullandığınız parfüm çok önemli. Kesinlikle sizi yansıtmalı. Sonradan olabilecek hayal kırıklıkları ve yanlış anlaşılmalara fırsat vermemek için kendiniz gibi olmaya dikkat etmelisiniz.

YER SEÇİMİNİ ONA BIRAKIN
* Buluşma yerini bırakın karşı taraf seçsin. Bu seçim size onun hakkında önemli ipuçları verecektir. (Nasıl yerlere gider, ne tür müzik dinler, ne yer ne içer? Kısaca nasıl bir kişi...) Ayrıca bu tavır onun fikirlerine ve kararlarına saygı duyduğunuzu ve önem verdiğinizi gösterir. Eğer bu kararı size bırakırsa ısrar etmeyin ve onu tanıdığınız kadarıyla, zevklerini de göz önünde bulundurarak kendi kişiliğinize uygun bir mekana götürün.

* Konuşmak için seçtiğiniz konular da sizi yansıtan, kendinizi doğru ve iyi tanıtabileceğiniz konular olsun. Ancak, gereksiz yere fazla rahat davranıp sınırlarınızı aşmayın.

* Dikkat edilmesi gereken bütün bu unsurların dışında unutulmaması gereken çok önemli bir ayrıntı var. Küçük bir hediye. Bu ilk buluşma için uygun olabilecek en güzel hediye bir buket çiçektir.

KADINLAR İÇİN
* Kadınlar için herşey biraz daha kolay gibi. Çünkü genelde yapılması gereken teklif erkeklerden beklenir. Ama tabii ki istisnalar olabilir. Ayrıca ilk adımı beklemek bazen teklif etmekten daha zor olabiliyor. Beklemeye sabrı olmayan bayanlar için bilmeleri gereken çok önemli bir şey var. Her türlü tepkiye hazır olmaları gerektiği. Günümüzde bayanların da teklif etmesi çok çağdaş bir davranış olsa da bu konuda klasik düşüncelere ve görüşlere sahip tutucu beylerle de karşılaşmak mümkün.

SADE AMA BAKIMLI OLUN
* Kadınların buluşmada dikkat etmeleri gereken şeylerin başında dış görünüşleri geliyor. Erkekler daha çok bakımlı bayanlardan hoşlanırlar. Kıyafet seçimi, aksesuar ve kullandığınız parfüme dikkat etmelisiniz. Hiçbir seçiminizde aşırıya kaçmamalı, sade, doğal ancak bakımlı bir görünüm sergilemeye dikkat etmelisiniz.

* Erkekler zor olmayı severler. Bu yüzden karşılarındaki bayanın da zor olmasını isterler. Özellikle ilk randevuda onu iyi tanıdığınıza dair bir izlenim yaratmayın. Çünkü zor olmayı sevdikleri gibi kişilikleri ve özellikleri hakkında çabuk deşifre olmayı sevmezler.

* Buluşma yerine siz karar verin. Bu, güçlü bir kişiliğe sahip olduğunuzu anlamasını sağlar. (ilk teklifi siz yaptıysanız bunu zaten göstermiştiniz.) Ayrıca erkekler yönetmeyi severler. Yönetilebilecek bir bayan olmadığınızı gösterin. Eğer buluşma yerine kendi karar vermek istediğini söylerse ısrar etmeyin ve fırsat verin. Size güzel bir sürpriz hazırlamış olabilir. (loginlove.com)

SEMA KUMBARACI

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Tavan arasını galeriye çevirdiler
 Laila'nın dönüşü muhteşem oldu
 Her şey yaşlılar için
 İstanbul'a akın var
 Kapı kırdıkları için verilen ceza, kanaat ile ertelendi
 Gölcük tatil cenneti olacak
 Nükhet'ten uyarı: GAME OVER
 Mutlu evliliğe stressiz hazırlanın
 Ünlülerin hepsi hastalıkla boğuşuyor
 Tolga ve Timuçin koltukta kaldı
 ABD Büyükelçiliği'nde bir amaç için buluştuk
 Bu defilenin amacı, yası bile unutturdu
 En güzel hikayesini Hasankeyf'e anlattı
 Britney parfüm tanıtacak
 Sihirbaz Logan önce parçaladı sonra okudu
 Paris'in yeni seks kasedi çıktı
 Ayrılmak benim için yeniden doğuş oldu
 Çift kat kabarık kısa perde
HAKAN & UTKU
Erdoğan Beckham'a karşı
Reklamı okuyunca bir an dona...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Enginarlı piliç rulosu...
Birilerinin hayatı size bağlı olabilir
Birilerinin hayatı size bağlı olabilir
Ne zaman, nerede, neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz. Hayat bazen...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Bilgi ve Yaşam | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.