kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Bilgi ve Yaşam
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
    Kampüs
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Kendinizi yeniden keşfedeceksiniz
Kendinizi yeniden keşfedeceksiniz
Satürn sizi zorlayacak
Akılcı kararların en uygun dönemi

Kendinizi yeniden keşfedeceksiniz

Bu yıl; hep birlikte Uranüs yazına hazır olmamız gerektiğini yazı dizimizin ilk bölümünde söylemiştik. Tekrar hatırlamamız gerekirse; burcumuzun kimliği ne olursa olsun, önümüzdeki aylarda hepimiz Uranüs'ten payımızı almaya hazırlanıyoruz. Yengeç burcundaki yolculuğuna başlayan Satürn ise, Uranüs'le sert açı yaptığında, belki bize zor günler yaşatacak. Fakat güçlü öğretisiyle hayallerimizi yeniden kurma açısından bize birçok fırsat sunacak. Jüpiter, Başak burcunda yolculuğuna devam ederken birçok burca da şans ve başarı dağıtacak. Yine de bu yıl en çok etkisini gösterecek olan; Uranüs. Onun değişim felsefesini benimsediğimizde, yaşamımız çok daha anlamlı ve ilgi çekici olacak... Bakalım, İkizler, Yengeçler ve Aslanlar, önümüzdeki yazı nasıl geçiriyor...

Haziranda önemli iş anlaşmaları var
Özgürlük ve bağımsızlığın çok önemli olduğunu bilen bir kişiliğiniz var. Satürn size kaldıramayacağınız bir yük verdi ve çoğu kez, en kötü günlerin kişisi olarak kendinize olan güveniniz azaldı. Artık Satürn baskısı bitti. Bulut dağıldı ve hava istediğiniz güneşe kavuştu. İkizler burcu bütçe yapmasını sevmez biliyorsunuz. Aklına estiği gibi davrandığı için de, çoğu kez maddi sorunlarla karşı karşıya kalır. Bu yaz maaş ve iş anlaşmalarında pazarlık yapmasını öğreneceksiniz. Paranızın değerini bilecek ve bazı konularda temkinli davranacaksınız. Eski dengesiz harcamalarınıza yeni bir düzen getireceksiniz. Küçük kazançlar edindiğiniz işlerinizden, yüksek gelir elde edeceksiniz. Alışveriş yaparken daha akıllıca davranıp, eski rakamları ödemeyeceksiniz. Artık indirim günlerini takip edeceksiniz. Bu yaz sıkı dostluklar kuracaksınız. Mars'tan güçlü destek alacak, kararlarınızda sabit olacak, yaşantınızda "hayır" kelimesine daha çok yer vereceksiniz. Bu yaz eski hataları tekrarlamama konusunda oldukça ısrarlısınız. Deneyimlerinize güveniyorsunuz. Eskimiş fikirleri kafanızdan attınız ve yaşama daha emin bakıyorsunuz. Haziran ortalarında önemli iş anlaşmaları yapıyor ve beklediğiniz sonuçları alıyorsunuz.

Birbirinize daha çok zaman ayırın
Aşk Hayatı
Bu yaz Venüs ve Mars, aşk ateşinizi alevlendiriyor. En seksi ve en çekici halinizle yaşamın içinde olacaksınız. Yeni bir aşkın başlangıcı ya da devam eden ilişkinin yeniden ateşlenmesi, yaz aylarının en iyi olaylarından biri olacak. Partnerinizle birlikte bu yaz yapacağınız çok şey var. Birbirinize daha çok zaman ayıracak, özel günler planlayacak, hatta romantik bir tatilin konuşmalarını yapacaksınız.

Şekerli besinlere hayır demelisiniz
Sağlık Durumu
Uzun süredir çocuk sahibi olmak isteyen İkizler için olumlu bir dönem. Bu yaz planlarınızı istediğiniz gibi yapabilirsiniz. Doğacak olan çocuklarınızla gurur duyacaksınız. Beslenme konusunda daha dikkatli olarak, kilo verme konusunda ısrarcı davranışlar içinde bulunmalısınız. Çünkü, sonbahar aylarında Jüpiter; Terazi Burcu'na geçecek ve sizin kilo almanıza neden olacak.

Sigarayı Bırakın
Şeker ve tatlıyı seven yapınız 'hayır' deme konusunda zorlanabilir. Üstelik, sosyal aktiviteleri bol olan çevrelerde bulunacaksınız. Bu yüzden, sonbahara girmeden formunuzu şekillendirmelisiniz. Kendinizi yenileyerek, eski alışkanlıklardan kurtulmalısınız. Özellikle, sigara içme alışkanlığınız varsa, bu konuda önleminizi almalısınız. Sizi zorlamayacak alanlarda hobilerinizi geliştirmeli, el becerinizi artıracak uğraşlar bulmalısınız. Bu tür çalışmalar sizin dinlendirici bir yaz geçirmenizi sağlayacak. Çünkü, bahar yorgunluğunu ve gerginliğini üzerinizden mutlaka atmalısınız.

FİLİZ ÖZKOL

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Geleceği Belçika'da
 İskandinav eğitimi ile çok şey öğrendim
 Türkiye'de evimde hissediyorum
 Harry Potter sayesinde milyar dolar kazanan ilk yazar oldu
 Tarihi Rumeli Hisarı'nda Herkes oynayacak
 Ayrılık ve yağmur bana ilham veriyor
 Galerilerden
 Ah,o buzluktaki tavuk!
 Et yemenin kendine özgü kuralları var
 Günbatımı
 Yoga ile rahatladılar
HAKAN & UTKU
Göze giren şemsiyeyle konuştuk
Bush özel eşyalarıyla...
AYŞE TÜTER
Limonlu kereviz
Kereviz, soğan ve havuçları soyun, kalın...
Önlem alın, tatilcilerin yüzde 65'i hastalanıyor
Önlem alın, tatilcilerin yüzde 65'i hastalanıyor
Tatile çıkacak olan yaşlıların, kronik hastalığı olanların ve anne...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Bilgi ve Yaşam | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.