kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Bilgi ve Yaşam
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
    Kampüs
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Hayatımdaki erkek ile ortak zevklerim olmalı
Hayatımdaki erkek ile ortak zevklerim olmalı
Vücudumu beğeniyorum

Hayatımdaki erkek ile ortak zevklerim olmalı

2002 Türkiye İkinci Güzeli ve 2003 Windsurf Şampiyonu Çağla Kubat, 26 yaşında ama kendini evliliğe hazır hissetmiyor. Güzel manken, evleneceği erkeğin Avrupalı gibi düşünmesini istiyor.

Hani 'bir koltukta 3 karpuz' diye bir deyim vardır ya, işte Çağla Kubat için de durum aynen böyle... İtalyan Lisesi'ni birincilikle bitiren, İstanbul Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi mezunu olan Kubat, yıllık yaşantısına '2002 Türkiye 2. Güzelliği' ve '2003 Türkiye Windsurf Şampiyonluğu'nu başarıyla sığdırdı. Evlilik için henüz erken olduğunu söyleyen Kubat, evleneceği erkekte Avrupai düşünce yapısı arıyor. Güzel manken, "Çocuk mu kariyer mi sorusuna cevabım ise, kariyerdir" diyor. İlkokul yıllarında spor yapmaya başlayan Çağla, annesi Sema Hanım'ın teşvikiyle yüzmeye başlıyor. Lisede ise amatör olarak voleybolla uğraşan Kubat, Galatasaray'ın yıldızlarında bir süre basketbol da oynayarak sporcu kimliğinin temellerini atıyor. Çağla Kubat, 'tutkum' olarak tanımladığı sörf sporunda ise sayısız başarıya imza atıyor. Windsurf Şampiyonu güzel manken, bakın hayata ve spora dair neler düşünüyor:

* 2004 Atina Olimpiyatları'na gitme hakkını kaçırdın. Üzüldün mü? Tabii ki üzüldüm ama bu benim elimde değildi. Çalışıyordum ve bu kamplara katılmam imkansızdı. Kamp dönemi 40 gündü ve işlerim aksayacaktı. 2008 Pekin'e kısmet...

* Hayatında spor ve mankenlik olmasaydı hangi meslekte görürdük seni? Mühendislik üzerine yoğunlaşırdım. Eğitimini aldığım işin adı biyomekanik. Bunun için ABD'ye gidip öğrenim görecektim. Bu işin masterını yapacaktım ama çok yoğunum gerçekten... Spor, tanıtım ve reklam çekimleri. Bir dakika bile durmuyordum.

SOĞUK BİR DURUŞUM VAR
* Çağla Kubat dışardan bakıldığında nasıl biri? Çağla, tanımadığı ilk kez gördüğü insana karşı çok soğuk. Ama zamanla bana yakınlaşanlar, kanımın kaynadığı insanlar benim çok cana yakın olduğumu söylüyorlar. Ben de bir arkadaşım için gerçekten büyük fedakarlıklar yapabilirim. Ama nedense dışarıya tuhaf bir elektrik veriyorum.

* İki yıl önce Türkiye İkinci Güzeli seçildin. Bir süre de mankenlik yaşantın var. Yurtdışında beğendiğin mankenler kimler? 2002 Türkiye Güzellik Yarışması'nda Azra Akın'ın ardından ikinci seçildim. 1.5 yıl da mankenlik yaptım. Yurtdışında güzel mankenler var gerçekten ama benim favorilerim Cindy Crawford ve Naomi Campbell. Gerçekten çok güzeller.

* Beğendiğin erkek tipini tarif eder misin? Kesinlikle sportif erkeklerden hoşlanırım ve tabii ki atletik olacak. O kişi de beni anlayabilmeli, benimle birşeyleri paylaşabilmeli. Hobilerimle de ilgilenmeli... Birlikte iyi zaman geçirebilmeliyiz. Avrupalı erkek ya da Türk erkeği takıntım yok. Avrupalı düşünen Türk erkeği olsun yeter.

* Evlilik hakkında ne düşünüyorsun? Evlilik şimdilik bana çok uzak bir konu. Bu ileride düşünebileceğim bir konu. Çocukları çok severim ve evlendikten sonra bir kızım olabilir mesela. Ama çocuk mu kariyer mi derseniz kariyer derim. Önce ben kendimi tamamlayabilmeliyim. Kariyerim, çocuktan daha önemli.

* Ev işleri ve mutfakla aran nasıl? Kesinlikle bana uzak iki kelime diyebilirim. Ne ev işi yapabilirim ne de yemek. Ama yalnız kalırsam ve çok zordaysam, bir makarna ve salata yapabilirim kendime. Evde misafir için de yemek yapamam.

* Arabalarla aran nasıl? Arabalardan gerçekten çok iyi anlarım. Mesela arabamı bakıma ben götürürüm. Bakımdaki tamirciler arabayı tamir ederken izler onlara yol gösteririm. Şaşırırlar Toyota Yaris arabam var. Çok kolay park ediliyor.

* Hayal ettiğin tatil nasıl olmalı? Aslında ben bu tatili gerçekleştirdim sayılır, Hawai'de katalog çekimleri yaptım. Gerçekten muhteşem bir yerdi. Yanımda sevdiklerim ya da sevgilim olsaydı daha da iyi bir tatil olabilirdi...

Ali ESER / MERKEZ

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Boğaz'ı Reina 'nın ışığı aydınlattı
 Rumeli Türkleri'nin yardımsever melekleri
 Harry Potter çılgınlığında üçüncü perde
 3 film vizyonda
 Pembe kayalar ve çam ormanları
 5 yıl aradan sonra yeniden
 Anla artık anla beni
 Pembe Pırlantalar İzmir'de
 Diyarbakır'ı eğitimli kadınlar kalkındıracak
 Hatuniye Çarşısı'nı erkek satıcılar kaptı
HAKAN & UTKU
Hayvan Hakları Yasası
- Her köpek özgürdür, atılan...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Ekmek üzeri soğanlı biftek...
Konuşma bozukluğu erken dönemde tedavi edilmeli
Konuşma bozukluğu erken dönemde tedavi edilmeli
Çoğu aile, çocuğundaki kekeleme, harfleri yanlış telaffuz etme gibi...
Genetik hastalıklar ana rahminde saptanıyor
Genetik hastalıklar ana rahminde saptanıyor
Bebeklerin genetik rahatsızlıklarının anne karnında teşhis...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Bilgi ve Yaşam | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.