kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Bilgi ve Yaşam
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
    Kampüs
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

07:00Süper Fare
08:30Temel Reis
09:00Türkiye'yi Dünyaya Taşıyanlar
10:00Ankara'da Sabah
11:00Magazin "Harika Pazar"
13:00Gün Ortası
13:35Dünya Yemekleri
14:25Airport
15:15Dekor-Dizayn
16:05Barlaslar'la Günlerin Getirdiği
17:20Çocuk Oyunu
19:00Atv Ana Haber
19:45Spor
19:50Bambaşka Biri Gala
21:30Sinema Kulübü "Haydut"
23:30Televizyon Milleti
01:10Blendax'la Akademi Türkiye
02:10Geceyarısı Haberleri

 
  09:00 Türkiye'yi Dünyaya Taşıyanlar
atv'nin ilgi çekici belgesel programı "Türkiye'yi Dünyaya Taşıyanlar" 3. bölümüyle ekranda. Emine Munyar'ın sunduğu programın ilk bölümünde Türkiye'nin ilk otomobili Anadol ile Ford Otosan'ın, ikinci bölümündeyse Murat 124 ve Tofaş'ın öyküsü yeralmıştı. Program bugün Türkiye'nin ilk saç otomobillerinden biri olan Renault 12'nin ve üreticisi Oyak Renault'nun öyküsünü anlatıyor.
 
  15:15 Dekor-Dizayn
Ünlü manken Vahe Kılıçarslan'ın sunduğu atv'nin dekorasyon programı "Dekor Dizayn" pazar günleri ekrana gelmeye devam ediyor. Programın bu haftaki konukları İpek Tanrıyar, Hakkı Yalçın ve Zeynep Mansur olacak. Vahe Kılıçarslan ve Zeynep Mansur konuk oldukları bir izleyicinin evinde duvarlara boyabadana yaparken bir yandan da şarkı söyleyecekler. Larespark Oteli'nin içindeki Lapis Bar'da ise Kılıçarslan, Hakkı Yalçın ve İpek Tanrıyar ile içten bir sohbet yapacak. Programda yine talihli bir izleyicinin evi a'dan z'ye yenilenecek.
 
  16:05 Barlaslar'la Günlerin Getirdiği
Barlaslar'la Günlerin Getirdiği
Mehmet Barlas ile kızı Ela Barlas Anter, ilgiyle izlenen programlarında yine sohbetlerinden keyif alacağınız üç konukla ekrana gelecekler. "Barlaslar'la Günlerin Getirdiği"nin ilk konuğu Besim Tibuk, Kıbrıs turizminin dününü ve yarınını yorumlayacak. Programın diğer konuğu Cem Duna, AB yolunda atılması gereken adımları ve Blair'in ziyaretinin sonuçlarını irdeleyecek. "Barlaslar'la Günlerin Getirdiği"nin sanatçı konuğu Haluk Levent ise toplumsal olaylara bakışını anlatacak. Ahmet Kaya'nın şarkılarını söyleyecek.
 
  17:20 Çocuk Oyunu
atv'nin geçen hafta başlayan farklı yarışması "Çocuk Oyunu" küçük yıldızları ve büyük eğlencesiyle herkesin gönlünü fethetti. Tuba Ünsal'ın sunduğu ve bugün ikinci bölümüyle ekrana gelecek olan "Çocuk Oyunu" nda yine ikişer yetişkinden oluşan iki takım birbirine karşı yarışıyor. Çeşitli kreşlerden, 3 ile 7 yaş arası çocukların soru olacak kelimeler için yaptıkları tanımlamaları kaydeden program ekibi, bu görüntüleri yarışma boyunca stüdyodaki dev ekrana getiriyor. Yarışmacılar, çocuklar tarafından tanımlanan kelimelerin ne olduğunu bulmak ve puan kazanmak için uğraşıyor.
 
  19:50 Bambaşka Biri Gala
Çirkin kadın yoktur ama kim tamamen kusursuzdur ki? "Bambaşka Biri"nde görünüşünden mutsuz olan iki kişi daha uğradıkları değişimin ardından karşınıza çıkacak. Galayı Levent Kırca ve Oya Başar sunacak
atv'nin büyük bir ilgiyle izlenen reality show'u "Bambaşka Biri" dış görünüşünden mutsuz olanlara, güzelleşmek, bambaşka biri olmak, hayata yeniden başlamak isteyenlere bu şansı vermeye devam ediyor. 3

BİN KİŞİ İÇİNDEN 17'Sİ SEÇİLDİ
"Bambaşka Birine"ne doğuştan gelen ya da sonradan oluşan biçim bozukluklarından şikayetçi olup, plastik cerrahiye ihtiyaç duyanlar ve maddi imkansızlıkları sebebiyle estetik ameliyat olamayanlar başvurdu. Uzmanlardan oluşan seçici kurul 3 binin üzerinde başvuru arasından 17 kişiyi seçti. Başbaşka biri olmak üzere seçilen Gönül Yılmaz ile Nuray Şeker'in değişim süreci tamamlandı. Onların değişimleri; başvurudan seçim aşamasına, ameliyata girişlerinden ameliyat sonrası yaşadıklarına kadar atv'de 5 gün boyunca adım adım yayımlandı.

Değişim sürecinde aileleriyle hiç bir şekilde yüzyüze gelmeyen Gönül Yılmaz ile Nuray Şeker, "Bambaşka Biri-Gala"da yeni görünüşleri ile ilk kez sevdikleriyle karşılaşacaklar. Onları yeni yüzleriyle şaşkına çevirecekler. Filiz Akın'ın rahatsızlığı nedeniyle yurt dışında olmasından dolayı geçen haftaki gala gecesini Türk Sineması'nın Sultan'ı Türkan Şoray sunmuştu.

MİZAHIN DEVLERİ
"Bambaşka Biri Gala"nın bu haftaki konuk sunucuları ise mizah dünyasının iki dev ismi Levent Kırca ve Oya Başar çifti olacak.
 
  21:30 Sinema Kulübü "Haydut"
İki hırsız aynı kadını severse
Y: Barry Lewinson
O: Bruce Willes, Cate Blanchet
Joe ve Terry hapisten kaçmış iki banka hırsızıdır. Hedefleri son bir soygun daha yapıp emekli olmaktır. Fakat dayanılmaz Joe ve sakar ortağı Terry birdenbire ülkenin en ünlü hırsızları olurlar. Oregon'dan California'ya tüm bankaların kâbusu olan ikili aynı zamanda halkın sevgilisidir. Onların bu kadar meşhur olmalarını sebebi soygunlarında kullandıkları yöntemlerdir. Akşamdan evine gidip ziyaret ettikleri banka müdürünü ailesi ile birlikte rehin alırlar. Ertesi sabah ise müdürle bankaya gidip soygunlarını gerçekleştirirler. Bir soygun sırasında karşılaştıkları Kate de onlara katılıp, takımın bir üyesi olur. Her iki kahraman da Kate'e aşık olur. Ancak Joe ve Terry tek başlarına ideal sevgili olmaktan çok uzaktırlar.
YÜKSEL AYTUĞ
İdeal TV koltuğu nasıl olmalı?
Henüz bir televizyon...
 
Türkiye'yi Dünyaya Taşıyanlar
atv / 09:00
Dekor-Dizayn
atv / 15:15
The Long Riders
CNBC-e / 16:00
Barlaslar'la Günlerin Getirdiği
atv / 16:05
Çocuk Oyunu
atv / 17:20
Bambaşka Biri Gala
atv / 19:50
Baba 2
TRT 1 / 20:00
Üşütükler
Star / 20:15
Haydut
atv / 21:30
Sil Baştan
Kanal D / 21:40
Telegol
Star / 23:10
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Bilgi ve Yaşam | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.