kapat
   
SABAH Gazetesi
 
  » Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Bilgi ve Yaşam
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
    Kampüs
Bizimcity
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Ayse Tuter @ SABAH
 
Patatesli balık
Gözde pırasa

Patatesli balık

Patatesleri yarı yarıya haşlayıp, 0,5 cm. kalınlığında halkalar şeklinde doğrayın. Yağlanmış 25x30 cm. ebatlarında bir fırın kabına dizerek yerleştirin. Patateslerin üzerine sırasıyla ton balığı, yeşil biber, küp doğranmış domatesi yayıp, domates suyunu gezdirin. Tuz, karabiber ve kekik serpip, önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.

MALZEMELER (6 kişilik)
* 1 kg. patates
* 250 gram ton balığı
* 2 adet yeşil biber (iri doğranmış)
* 2 adet domates (ufak küp doğranmış)
* 200 ml domates suyu
* Tuz, karabiber, kekik (arzu edilen miktarda)

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Patatesli balık   / 20-05-2004
 Mercimekli nohut   / 19-05-2004
HAKAN & UTKU
Kıssa kıssa futbol
Lucescu Beşiktaş'tan ayrıldı. Bir...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Kabaklı salata

Domatesleri...
Dünya Süt Günü kutlanıyor
Dünya Süt Günü kutlanıyor
Her yaşta insanın beslenmesinde hayati önem taşıyan sütün yararları,...
Yeteri kadar tüketmiyoruz
Yeteri kadar tüketmiyoruz
Türkiye süt üretimi bakımından oldukça zengin bir ülke olmasına...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Bilgi ve Yaşam | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.