kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Bilgi ve Yaşam
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
    Kampüs
Bizimcity
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Herşey çocuklar için
Herşey çocuklar için

Artık çocuklara ürün beğendirmek çok zor. Modayı yakından takip eden, markaları iyi tanıyan çocuklar, alışverişlerde büyük söz sahibi. Peki küçük beyler ve hanımlar neleri mi seviyor, işte birkaç örnek....

Zeka geliştiren oyunlar...
Miniklerin en sevdiği çizgi filmler arasında yer alan Scooby Doo ve Power Puffs Girls'ün Magic Toys tarafından piyasaya sunulan hafıza ve puzzle oyunları büyük ilgi görüyor. Bu oyunlar ile okul öncesi ve ilköğretim çağındaki çocuklar, eğlenceli oyunlar sayesinde hafıza ve gözlem yeteneklerini geliştiriyorlar.

Sıcak sıcakDanette
Çocukların bayıldığıannelerin onayladığı lezzetDanette, her mevsim sıcak ya dasoğuk tüketiliyor. Danette tutkunları Danette'yiisterlerse buzdolabından çıkarıp soğuk, isterlersekolayca ısıtıp sıcak sıcak yiyebilirler. İçeriğindekiyüzde 80'e çıkarılan süt oranı ile Danette'nin üççeşidi bulunuyor. Çikolata, fındık-çikolata vevanilyalı çeşitleriyle piyasaya sunulan Danetteçocukların dört mevsim vazgeçilmez tatlısı...

Barbie şimdi Twigy'de
Tüm zamanların en güzel kızı ve dünyanın en çok tanınan ismi Barbie'nin terlik ve ayakkabıları Türkiye'de Twigy imzası taşıyor. Barbie'nin ayakkabı ve terliklerine tüm kızlar bayılıyor. Şeker pembesi ve beyaz renklerde satışa sunulan, yumuşacık ve çok keyifli bu terlik ve ayakkabıları hiçbir üçük hanım ayağından çıkarmak istemiyor. Her kız çocuğunun giymekten büyük keyif aldığı ve büyük bir alıcı kitlesi bulan Barbie'li Twigy terlik ve ayakkabılarının fiyatları 18 milyon ile 69 milyon lira arasında değişiyor.

Canlı renklerle Hawaii esintisi
Çarşı Mağazaları'nın özel markaları olan Altimod Basics ve Mammaramma, bu sezon da çocukların ilgi odağı olacak. Farklı kombinasyonları özgürce yaratabilme olanağı sağlayan basic ürünlerin yanında, günün modasını yansıtan trendy gruplar da bulunuyor. Lacivert, beyaz, kırmızının kullanıldığı marin grupları; çiçekli baskılar ve canlı renklerle Hawaii görüntüsüne hakim olan yaz grubu; çocukların tüm coşkusunu yansıtan, parlak baskılar ve çizgilerle plaj grupları bu sezon Çarşı'nın ilkbahar yaz çocuk koleksiyonunu oluşturuyor.

Çocukların yeni gözdesi Bratz, farklı oyuncaklar sunuyor
Dolgun ve parlak dudakları, iri gözleri, birbirinden farklı saç ve ten renkleri ile oyuncak dünyasının yeni gözdelerinden Bratz, şehirli genç kız ve erkeklerin imajını yansıtıyor. Klasik oyuncak kültüründe alışılmış kalıpları yıkarak görünüş açısından da farklı olan Bratz bebekleri 8-14 yaş arasındaki kızların vazgeçilmez oyuncağı haline geldi. Yasmin, Chloe, Jade, Meygan ve Sasha'dan oluşan Bratz'in erkek arkadaşları Bratz Boys da en az kendileri kadar ilgi görüyor. Her mevsime özel tasarlanmış birbirinden şık kıyafetleri, arabaları, makyaj, saç ve güzellik ürünleri, cep telefonu, gözlük ve çanta gibi aksesuvarları ile Bratz, çok yakın bir zamanda bir sinema filmi ile de beyazperdede sevenleri ile buluşacak.

Arkadaşlık,eğlence vemutluluk yöresi
Batıya git, doğuya git, yeni cesurdünyayı keşfet!" sloganından yolaçıkılarak hazırlanan Diesel Kidskoleksiyonu, çocukların hayal gücündenilham alarak tasarlanmış kocaman verengarenk bir dünya. Her sezonkoleksiyon konseptini bir öyküyleanlatan Diesel, bu sene de çocuklarınmaceraperest ruhlarına hitap edecek birhikayeyle geliyor. Diesel Kids'in 2004İlkbahar -Yaz Koleksiyonu'nda,çocuklar yeni ve cesur bir dünyayıkeşfediyor. Burada kendi kültürlerini vedillerini oluşturarak, uyum içindeyaşıyorlar. Ve buraya "Arkadaşlık,Eğlence ve Mutluluk Yöresi" adınıveriyorlar.

En sevilen çanta Pover Puff Girls
Power Puff Girls, hazır giyim sektörü ve aksesuvar alanında sahip olduğu geniş yelpazesi ile moda dünyasına renk katıyor. Türkiye'de bu sezona damgasını vuracak Power Puff Girls çantaları 12 yaş ve altı tüm kız çocuklarının şıklığına şıklık katıyor. Kaliteli ürünü uygun fiyata alma fırsatını en iyi şekilde değerlendirmek isteyen kız çocuğu anneleri için de oldukça cazip olan çantalar büyük marketlerde satılıyor.


Çocuk modası da Lycra'dan sorulur

Teknolojik gelişmeleri ve modayı yakından takip eden çağımızın çok yönlü ve dinamik çocukları, giysilerinde rahatlık, hareket özgürlüğü ve modaya uygunluk arıyor. Mucize iplik olarak bilinen ileri teknoloji ürünü Lycra, bu noktada çocukların beklentilerini karşılarken, onlara aradıkları rahatlığı ve özgürlüğü sunuyor. Lycra'lı kumaşlar içindeki bedenin her türlü hareketini formundan hiçbir şey kaybetmeden taklit ediyor.

Çocuk olmak varmış
3K Konsept'in özellikle kız çocukları için yüzlerce renk ve desen seçeneği bulunan Barbie halıları, çocukların hayal dünyası gibi yaratıcı; onların odalarını bambaşka bir havaya bürüyecek kadar canlı ve neşeli. 3K Konsept, sonsuz renk tonlarından ve oyunlardan oluşan Barbie dünyasını, 150 x 90 cm. boyutlarındaki halılarıyla çocukların odalarına taşıyor. Barbie koleksiyonu, 3K Konsept mağazalarında satışa sunuluyor. Koleksiyon, 85 ile 95 milyon lira arasında değişen fiyatlarla satılıyor.
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Haydi çocuklar şimdi sahne sizin
 İpek Tuzcuoğlu sıkı şoför
 Güzide de Van Hooijdonk hayranı
 Yarın mezat günü
 Güzelim, Çekiciyim, Seksiyim..
 Belisarius'un öyküsü Aya İrini'de
 Pijama partisine hazır mısınız?
 Cumhuriyet'in başucu kitabı
 Kuytuda Büyür HAYAT
 Fimo ile renkli transfer tekniği
 Pratik Bilgi
HAKAN & UTKU
Eurovısıon Diyalogları
Eğlence kültürü azsa, hobiler...
ESRA CEYHAN
Futbolun şiddet salan taraftarları
Bir izleyicim,...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Zeytinli lokma
Ekmek hamuru,...
Mobil Türkan bu işte ısrarlı
Seks otobüsünden sonra minibüste de yakalanan Türkan Kaya, "4 çocuğum...
Troya müzesine aç-kapa formülü
İstanbul Arkeoloji Müzesi'ndeki Troya eserleri bölümü nihayet açıldı.
Eurovision'a 'semazen' krizi düştü
Bu gece yapılacak olan Eurovision Şarkı Yarışması'na...
Cem olmadı Ata olsun
Cem olmadı Ata olsun
Türkiye'nin dünyaca ünlü markası Vestel, yeni reklam kampanyası için...
Serhat ve Hooijdonk'tan gece maçı
Serhat ve Hooijdonk'tan gece maçı
Uzun zamandır İspanyol bir sevgilisi olan Fenerbahçe'nin başarılı...
25 yaşın altındaki en ünlü insan
25 yaşın altındaki en ünlü insan
Eğlence ve spor dünyasıyla ilgili haberler veren RedEye dergisi,...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Bilgi ve Yaşam | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.