kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Bilgi ve Yaşam
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
    Kampüs
Bizimcity
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

07:00Kahvaltı Haberleri
09:00Beyblade
09:35Hayatımın Kadını
10:55Gerçek Aşk
11:45Bambaşka Biri
13:35Türk Sineması "Dağınık Yatak"
15:15A'dan Z'ye
17:40Çocuklar Duymasın
19:00Ali Kırca ile atv Ana Haber Bülteni
19:45Spor Haberleri
19:50Patron Kim?
21:50Melekler Adası
23:40Özel Hat
01:20Blendax'la Akademi Türkiye
02:20Geceyarısı Haberleri
02:30Homedrom

 
  11:45 Bambaşka Biri
Bambaşka Biri'nin 2. bölümünde, tıbbi heyet ile görüşme şansı yakalayan Sevgi Gülşahin ile Neşe Aydın'ı yakından tanıyacaksınız. Yüzüne göre iri olan burnundan şikayetçi olan Sevgi Hanım, bu kararı nasıl aldığını anlatacak. Yüzündeki yara izinden ve çene yapısından rahatsız olan Neşe Aydın da neden değişmek istediğini açıklayacak.
 
  19:50 Patron Kim?
Patron Kim'de bu akşam Mert, Cem ile Sibel'e bir sürpriz hazırlıyor, onları aynı yemekte buluşturuyor
Patron Kim?, her hafta izleyicileri kahkahaya boğmaya devam ediyor. Bu bölümde, en yakın arkadaşı Ankara'daki lüks koleje yazılacak olan Ece, heveslenip kaydını bu okula aldırmak ister. Oysa okul, Cem'in ödeyemeyeceği kadar pahalıdır. Okul değişikliğine şiddetle karşı çıkar. Yine de kızını kırayamayan Cem, eski mezun Sibel'i de yanına alıp koleje gider.

GARİP BİR YEMEK TEKLİFİ

Öte yandan, anneler gününde Sibel'e garip bir yemek daveti gelir. Bir hayranı onu yemeğe davet etmektedir. Ne ilginçtir ki, buna benzer isimsiz bir davet mektubu Cem'e de gelir. Birbirlerinden habersiz, yemek davetlerini kabul eden Cem ve Sibel'i gittikleri lokantada büyük bir sürpriz bekler. Tanımadıkları birileriyle romantik bir gece geçireceklerini sanan çift, birbirleriyle karşılaşır. Sanki, bu karışıklıkta, onları evlendirmeye çalışan Mert'in parmağı var gibidir.
 
  21:50 Melekler Adası
Melekler Adası, bugüne kadar yayımlanan 12 bölümün özetinden oluşan özel bir bölümle atv'de
Yayımlandığı ilk günden bu yana salı ekranının zirvesini kimseye kaptırmayan ve 12 bölümde 12 birincilikle farklı bir rekora daha imza atan "Melekler Adası", bu gece, yayımlanan 12 bölümün özetini oluşturacak özel bölümüyle karşınızda. Ünlü yapımcı Osman Yağmurdereli'nin imzasını taşıyan, senaryosu Nuran Devres'in usta kaleminden çıkan, Nurgül Yeşilçay, Hande Ataizi, Devrim Nas ve Cem Özer'i buluşturan "Melekler Adası"nın en can alıcı sahnelerinden oluşan sinema tadındaki özel bölümü, ekrana farklı bir heyecan katacak.

BİR AŞK ÜÇGENİ
Bambaşka ortamlarda yetişen, farklı yapıda iki genç kız; Şerbet ve Zinnur... Küçücük bir rastlantının sonucunda karşı karşıya gelen ve hayatta kalmak için diğerini ortadan kaldırmaya kadar varan soluk kesici bir mücadele. Kendini bir adada yapayalnız bir yaşama mahkum eden gizemli bir erkek ve tutkulu bir aşk üçgeni... Şerbet, evlilik ilanları veren gazeteleri okumaktadır. Bir an önce iyi bir şey çıkmasını ummaktadır. Çünkü onu ailesi amcasının oğlu ile evlendirecektir. Diğer yandan Zinnur, sonradan görme zengin Altemur ve karısı Ümran'nın evinde hizmetçilik yapmakta ve onu evlenme vaadiyle kandıran patronu Altemur'la beraber olmaktadır.

YOLLARI KESİŞİYOR
Şerbet ile Zinnur'un yolları bir gece, bir daha ayrılmayacak şekilde bir otobüs garında kesişir. İkisi de kaçmaktadır. Kısa süre sonra paylaştıkları sırlar, hiç bitmeyecek bir rekabetin ve dostluğun da başlangıcı olur. Cennet gibi bir ada, gizemli bir erkek ve heyecanın hiç bitmeyeceği aşk, tutku, rekabet ve tehlike dolu bir serüven Melekler Adası'nda onları beklemektedir.
 
  23:40 Özel Hat
Özel Hat, magazin dünyasının en renkli ve ilgi çekici olaylarını ekranlarınıza taşımaya devam ediyor. İşte, Ali Çınar yönetiminde hazırlanan programın bu haftaki bölümünden bazı satırbaşları: Hülya Avşar-Seray Sever kavgasının iç yüzü... İstanbul gecelerinde patlayan silahlar... Akademi Türkiye finalistlerinin Sultan Kayıkları ile yaptıkları boğaz sefası... Zeki Alasya, Yılmaz Erdoğan'a niye ateş püskürdü? Genç popçu Yalın, kimlere meydan okudu? atv 23.40
YÜKSEL AYTUĞ
Ayşe Arman Zaga'yı nasıl dağıttı?
Ünlü gazetecinin...
ATİLLA DORSAY
Asmalı Konak Kanal D 19.50
Filmin son bölümüÜnlü dizinin...
 
Bambaşka Biri
atv / 11:45
Hasret
Star / 13:10
Alev
Show TV / 15:50
Patron Kim?
atv / 19:50
Gurbet Kadını
Show TV / 20:30
Şamdan
MTV / 21:00
Melekler Adası
atv / 21:50
Karım ve Annem
Kanal D / 21:50
Asteriks Britanya'da
CNBC-e / 22:00
Özel Hat
atv / 23:40
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Bilgi ve Yaşam | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.