kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Bilgi ve Yaşam
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
    Kampüs
Bizimcity
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

07:00Kahvaltı Haberleri
09:00Beyblade
09:35Hayatımın Kadını
10:55Gerçek Aşk
12:05Temel Reis'in Maceraları
13:35Türk Sineması "Futboliye"
15:15A'dan Z'ye
17:40Çocuklar Duymasın
19:00Ali Kırca ile atv Ana Haber Bülteni
19:45Spor Haberleri
19:50Avrupa Yakası
21:50Bir İstanbul Masalı-(tekrar)
23:20Hastanedeki Sır
00:40Blendax'la Akademi Türkiye
01:40Geceyarısı Haberleri

 
  13:35 Türk Sineması "Futboliye"
Şans kapıyı çalınca
Y: Osman F. Seden
O: Aydemir Akbaş, Bahar Öztan
20 yıldır çalıştığı futbol kulübünde takıma geçebilmek için uğraşan Hüsnü, bu düşü gerçekleştirebilmenin yolunu arar. Takıma girebildiği takdirde kendisine yüz vermeyen Sabahat'i de elde edeceğini düşünür. Kulübün direktörü, diğer yöneticilerin baskısı altında ezilmektedir. Çünkü takım başarılı olamamaktadır. Tek çare yurt dışından bir oyuncu trasfer etmektir.
 
  19:50 Avrupa Yakası
Avrupa Yakası'nda yine aşk trafiği karışıyor, evde sıkı yönetim ilan ediliyor, Aslı hayatının yalanını söylüyor
AB grubunda geçen Çarşamba'nın da en çok izlenen dizisi olan "Avrupa Yakası", 12. bölümüyle sürüyor. Ait olmak istediği havalı Nişantaşı hayatı, çalıştığı moda dergisi, tam bir beyaz Türk olan aşık olduğu erkek ve bu dünyanın tam zıttı hayat görüşüne sahip ailesi arasında kalmış genç bir kadını konu alan dizide yine aşk trafiği karışıyor.

TACETTİN İMAJ TAZELEDİ
Tacettin ve ailesi Aslı'yı istemeye gelirler. Tacettin bir imaj danışmanından yardım almış ve bambaşka biri olmuştur. Volkan hayatından çok memnundur. Bu haliyle Aslı'nın da Tacettin'i beğeneceğini düşünmektedir. Anneyle babanın niyeti de bu işe razı olmaktır ama Aslı bu durumun farkında değildir.

SEVGİLİM ŞEYHSUVAR

Ancak anneler arasında aniden çıkan bir anlaşmazlık, Volkan'ı korkutur. Tacettin'in Aslı yüzünden ailesi tarafından reddedileceğini düşünür ve planını yapar. Akla hayale gelmedik yalanlarla Tacettin'i Aslı'dan vazgeçirmeye çalışır. Ancak bu esnada, aileler arasındaki bütün problemler çözülür ve Aslı'nın korktuğu başına gelir. Baba "Verdim gitti" deyince, Aslı o anda aklına gelen ilk yalanı söyler: "Olmaz çünkü benim sevgilim var, adı da... Şeyhsuvar!" Avrupa Yakası'nda işler iyice karışmıştır. Baba, kız isteme gecesinde yaşanan oyunlardan sıkılmış, evde sıkı yönetim ilan etmiştir. Ev artık sıkı kurallarla bir kışlaya dönmüştür, üstelik "damat adayı Şeyhsuvar" bir an önce eve, tanışmayı beklenmektedir! Bu da Aslı için çözülmesi gereken en önemli sorundur.

OFİS ROMANTİZMİ
Bu arada Aslı'nın çalıştığı ofiste romantizmden geçilememektedir. Cem, Aslı'nın sözlü olduğunu zannettiğinden, Aslı ise, Cem'in kendisine karşı hiçbir şey hissetmediğini düşündüğü için, durum bir kara sevdaya dönüşmüştür! Aslı, üzüntüden ne yapacağını şaşırmış durumdadır. Fatoş ise bu duygusal ortamdan çok etkilenir ve bütün eski sevgililerini teker teker telefonla arayarak hatırlarını sormaya karar verir!
 
  21:50 Bir İstanbul Masalı-(tekrar)
"Bir İstanbul Masalı"nın bu akşamki tekrarında Selim ile Esma arasında adı konmamış bir oyun başlıyor
Bir İstanbul Masalı geçen hafta yayımlanan bölümüyle bir kez daha ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde; Kozanlar evlilik kararı veren Ozan'ı vazgeçirmeye çalışırlar, ama Ozan kafasına koyduğunu yapmak için sonuna kadar inat edecektir. Oğlunun bu kararlı tutumu karşısında Cemal'in tepkisi aileyi çok şaşırtacaktır. Çiçek ve Necati arasındaki buzlar erimeye başlıyor. Çıktıkları akşam yemeği onlar için yeni bir dönemin başlangıcı olacaktır. Demir, ARC'de işlere el atıyor. İlk icraatı, ARC için önemli bir tasarruf tedbirini hayata geçirmek... Ama bu hamleyi kendi yöntemleriyle yapınca beklenmedik bir durum ortaya çıkacaktır. Behiye Ayşe'yi kaybedeceği düşüncesiyle endişelenmektedir. Soluğu avukatta alır, avukat korkularını daha da alevlendirecektir. Esma ve Selim, tango gecesinde hayal bile edemeyecekleri anlar yaşarlar. Artık aralarında adı konmamış bir oyun başlamıştır...
 
  23:20 Hastanedeki Sır
Korkunun başyazarı Stephen King imzalı müthiş gerilim dizisi Hastanedeki Sır" bu gece 2'nci bölümüyle atv ekranlarında
İlk bölümüyle büyük ilgi çeken Stephen King'in korku dizisi "Hastanedeki Sır", 2. bölümüyle sürüyor. Dizi, olağanüstü görsel efektleri, her an merak uyandıran tüyler ürpertici gizemi ve dehşet dolu hikayelerle özellikle korku türünün meraklılarını ekran karşısında buluşturdu.

KORİDORDA HAYALET VAR!
Stephen King'in detaylarını geçirdiği bir kaza sonucu aylarca yattığı hastaneden esinlenerek yazdığı dizinin bu bölümünde; Teknoloji harikası bu hastanede açıklanması zor olaylar yaşanmaktadır. Büyük trajedinin ardından birçokları, alevlerden kurtulamayanların ruhlarının hastane koridorlarında gezindiğine inanmaktadır. Ünlü bir sanatçı olan Peter Rickman'a sarhoş bir şoför çarpmış ve kaçmıştır. Kingdom Hospital'a koma halinde gelen Peter'ı bir hayalet karşılar. Bu hayaletin amacı Peter'ı kullanarak acı çektiği bu hastaneden kurtulmaktır.
YÜKSEL AYTUĞ
Mutsuz kadınların ülkesi
Türkiye'de "kadın mutsuzluğu"...
ATİLLA DORSAY
DEVRİM PrimeMax 17.00 - 19.00
Görkemli bir...
 
Futboliye
atv / 13:35
Yorgun
Kanal 7 / 17:30
Modern Zamanlar
TV8 / 18:10
Avrupa Yakası
atv / 19:50
Bütün Çocuklarım
Kanal D / 19:50
En Son Babalar Duyar
Star / 20:10
Şans Topu
TRT 1 / 20:30
Varian'ın Savaşı
TV8 / 21:30
Er Ryan'ı Kurtarmak
TRT 1 / 21:35
Bir İstanbul Masalı-(tekrar)
atv / 21:50
Berivan
Kanal D / 21:50
Penceredeki Kadın
CNBC-e / 22:00
Hastanedeki Sır
atv / 23:20
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Bilgi ve Yaşam | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.