kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Bilgi ve Yaşam
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
    Kampüs
Bizimcity
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

07:00Süper Fare
08:55Temel Reis
10:00Ankara'da Sabah
11:00Magazin "Harika Pazar"
13:00Gün Ortası
13:35Dekor-Dizayn
14:15Airport
14:55Temel Reis
15:25Jesse
16:15Barlaslar'la Günlerin Getirdiği
17:30Çocuklar Duymasın
19:00Atv Ana Haber
19:45Spor
19:50Patron Kim?-tekrar
21:30Sinema Kulübü "Mesajınız Var"
22:30Sinema "Karanlığın Melekleri"
01:10Geceyarısı Haberleri
01:20Homedrom

 
  13:35 Dekor-Dizayn
Vahe Kılıçarslan Dekor Dizayn'da bugün ünlü manken Nefise Karatay'ı ağırlıyor
Vahe Kılıçarslan'ın sunduğu atv'nin dekorasyon programı "Dekor Dizayn" pazar günleri ekrana gelmeye devam ediyor. Taksim Larespark Oteli'nin içinde bulunan Lapis Bar'da ünlü manken Nefise Karatay'la içten bir sohbet yapan Vahe Kılıçarslan daha sonra ünlü oyuncu Sinem Kobal'ı ağırladı. Kılıçarslan ve Kobal Kütahya Seramik ustaları ile birlikte bu hafta Dekor Dizayn'ın şanslı izleyicisinin banyosunu yapmak için kolları sıvadılar. Sinem Kobal harcı karmak için bu işlerde artık usta olan Vahe'den taktikler alarak harcın ne şekilde karılacağını ve daha sonra ise Kütahya Seramik'in göz alıcı seramiklerini nasıl yapıştıracağını öğrendi. Vahe evin içinde ise Şebnem Schafer'la duvar kağıdı ve stropiyer uygulaması yaptılar.
 
  16:15 Barlaslar'la Günlerin Getirdiği
Mehmet Barlas ve Ela Barlas Anter'in sundukları "Barlaslar'la Günlerin Getirdiği" hoş sohbetleriyle pazar günlerine renk katmaya devam ediyor. Programda ilk olarak Dr. Can Baydarol, "Türkiye, Amerika ile Avrupa arasında mı kaldı?" sorusura yanıt arayacak. Bir diğer konuk Dr. Belhan Akpınar, robotik cerrahiyi ve uygulandığı alanları anlatacak. Programın sanatçı konuğu ise Mustafa Keser olacak. Keser, Cinucen Tanrıkorur'un, Saadettin Kaynak'ın eserlerini yorumlayacak. Cahit Sıtkı Tarancı'nın şiiri Haydi Abbas"ı okuyacak.
 
  19:50 Patron Kim?-tekrar
Çapkın komşu
Dizinin tekrar bölümünde; Sibel'in hiç sevmediği komşusu Merve, kocası tarafından terk edilince onu teselli etmek Sibel'e kalır. Merve'nin morali düzelinceye kadar eve taşınması ise ev halkını çıldırtır. Herkes ondan şikayetçidir. Oysa Sibel, Merve'ye bir kadının tek başına ayakta kalabileceğini aşılamaya çalışmaktadır. Ancak Merve, Cem'e sarkınca işler değişir. Öte yandan Leyla'nın tavsiyesi üzerine işten ayrılıp, hayatını yaşamaya karar veren bir iş arkadaşı, Sibel ve Cem'in başına tatlı bir bela açar. Çünkü elemanın karısı, minik bebeklerini Sibel ve Cem'e bırakır.
 
  21:30 Sinema Kulübü "Mesajınız Var"
"Sinema Kulübü"nde bu akşam Tom Hanks ve Meg Ryan'ın oynadığı bir romantik komedi ekrana geliyor: "Mesajınız Var"... Chat aşklarını konu alan film gösterildiği dönemde büyük ilgi görmüştü
Atv'nin "Sinema Kulübü"nde bu akşam başrollerinde Oscar'lı oyuncu Tom Hanks ve güzel yıldız Meg Ryan'ın oynadığı bir romantik komedi filmi yeralıyor: "Mesajınız Var-You've Got Mail"... Joe Fox ve Kathleeen Kely New York'un batı yakasında birbirlerinden bir kaç blok uzakta oturmaktadır. Joe, Fox Kitapevleri zincirinin sahibidir ve şehrin en büyük kitapevini açmak üzeredir. Kelly ise sevimli dükkanında çocuk kitapları satmaktadır. Joe ve Kathleen bir chat kanalında karşılaşınca ortak noktalarının sadece kitaplar olmadığını anlarlar. Bu olay ikisini birbirine çok yakınlaştıracaktır. Gerçek hayatta acımasız bir rekabet nedeniyle birbirine antipati duyan çift, internet üzerinde özel bir ilişki kurar.

ROMANTİK KOMEDİLERİN KRALİÇESİ
Meg Ryan, sinema dünyasında "romantik komedilerin kraliçesi" olarak ün yaptı. "Top Gun" filmindeki rolü ile tanınan Meg Ryan, 1980 yılında oynadığı "When Harry Met Sally" filmindeki performansını ile büyük başarı elde etti... 1998'de Amerika'da yapılan büyük bir oylamada sinemaseverlerin en sevdikleri kadın oyuncu seçilen Ryan aslında gazetecilik mezunu. Üniversitede okurken okul masraflarını karşılamak için TV dizilerinde küçük roller oynayarak oyunculuğa başlayan güzel oyuncu romantik-komedi filmlerinin aranan yıldızı oldu. Billy Crystal, Tom Hanks, Tim Robbins, Kevin Kline ve Matthew Broderick gibi oyuncularla çeşitli romantik komedi filmlerde oynadı.
ATİLLA DORSAY
Kaçaklar TRT-1 10.30
Nicholson yazıp oynamış(Ride in...
YÜKSEL AYTUĞ
Reklam araları nasıl değerlendirilir?
Dizileri bölen...
 
11 Eylül Terörü
Star / 01:30
Kaçaklar
TRT 1 / 10:30
Dekor-Dizayn
atv / 13:35
Barlaslar'la Günlerin Getirdiği
atv / 16:15
Patron Kim?-tekrar
atv / 19:50
Sihirli Annem
Kanal D / 19:50
Apollo 13
TRT 1 / 20:00
Sil Baştan
Kanal D / 21:20
Mesajınız Var
atv / 21:30
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Bilgi ve Yaşam | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.