kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Sinema
    Çizerler
    Teknoloji
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

07:00Süper Fare
09:15Temel Reis
10:00Ankara'da Sabah
11:00Magazin "Harika Pazar"
13:00Gün Ortası
13:30Poliçe
14:00Baştacı
15:00Dekor Aktif
16:30Barlaslar'la Günlerin Getirdiği
17:45Canım Annem-kolaj
19:00Atv Ana Haber
19:45Spor
19:50Canım Annem
21:20Sinema Kulübü "Arlington Yolu"
23:10Sinema "Vahşi Atlara Dokunmak"
00:50Geceyarısı Haberleri
01:00Homedrom

 
  15:00 Dekor Aktif
Vahe Kılıçarslan'nın sunduğu dekorasyon programı "Dekor Aktif" pazar günleri atv'de yayımlanmaya devam ediyor. "Dekor Aktif" bugün sevilen şarkıcı Yonca Evcimik'i konuk ediyor. Evcimik'in Fenerbahçe'deki müzikal okulunda son derece eğlenceli bir sohbet gerçekleştiren Kılıçarslan, ev dekorasyonu hakkında ünlü şarkıcının zevklerini de öğrendi. Dekor Aktif'te her hafta talihli bir izleyicinin evi de a'daz z'ye yenileniyor.
 
  16:30 Barlaslar'la Günlerin Getirdiği
İstanbul'un gerçekleri masaya yatırılıyor
Mehmet Barlas ile kızı Ela Barlas Anter "Barlaslar'- la Günlerin Getirdiği"nde sohbetleriyle pazar ekranına renk katmaya devam ediyor. Programa ilk olarak AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Topbaş konuk olacak. Topbaş, "kent gerçekleri" ile "siyasi vaadler" arasındaki ilişkileri yorumlayacak.

OYA BAŞAR EKRANDA
Programın diğer konuğu tiyatro sanatçısı Oya Başar, bu ay sahneye koyulan "7 Kocalı Hürmüz"ün yeni yorumunu anlatacak. Programın son konuğu ise Prof. Dr. Ali Yerdel olacak... Yerdel, "karaciğer nakli"ni ve bu alanda Türk tıbbında yeralan gelişmeleri anlatacak.
 
  19:50 Canım Annem
Kemalettin Tuğcu'nun eserinden senaryolaştırılan "Canım Annem" bugün, önce saat 17.45'te ilk iki bölümün özetinden oluşan özel bölümüyle, saat 19.50'de ise 3. bölümüyle ekranlarınıza gelecek.

BİR KADININ DRAMI
Dizinin bu bölümünde; Güzin bir yandan yoksullukla, bir yandan hastalığı ile mücadele etmektedir. Genç kadını bu kadar sarsan hastalık nedir? Yıllar önce ayrıldığı karısının hayali ile yaşayan ünlü romancı Kenan, arabası ile çarpıp yere düşürdüğü kadının Güzin olduğunu gördüğünde neler yapacak? Yıllardır görmediği ve acı bir iftira sebebi ile ayrıldığı kocasını karşısında gören Güzin nasıl davranacak ? Bu soruların yanıtları bu akşam "Canım Annem"in 3'üncü bölümünde...
 
  21:20 Sinema Kulübü "Arlington Yolu"
atv'nin "Sinema Kulübü" kuşağında, paranoyaların ve bilinçaltının üzerimizdeki etkilerini gözler önüne seren bir psikolojik-gerilim filmi var: "Arlington Yolu"... Film, TV'de ilk kez gösteriliyor
atv'nin "Sinema Kulübü"nde bu akşam Oscar ödüllü aktör Tim Robbins ve Jeff Bridges'ın başrollerini paylaştıkları bir gerilim filmi var: "Arlington Yolu"... Televizyonda ilk kez ekrana gelecek olan film, sır dolu öyküsü ve gerilimli sahnereleriyle izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşatacak.

GARİP KOMŞUNUN SIRRI NE?
Filmin konusuna gelince... Profesör Michael Faraday, FBI ajanı olan karısının bir soruşturma sonucu öldürülmesinin ardından terörist gruplardan tedirgin olmaktadır. Sokağa yeni taşınan komşuları Oliver ve Cheryl Lang'in garip davranışlarını farkeden Profesör Faraday onların bir terörist grubun üyeleri olabileceğini düşünür ve muhteşem bir çift gibi gözüken yeni komşularının hayatını araştırmaya başlar. Acaba onların gizlediği büyük sır nedir? Yoksa her şey profesör'ün yarattığı bir paranoya mıdır? İkinci filmi olan "Arlington Yolu"hda paranoya ve bilinçaltının algı üzerindeki etkileri gibi konulara değinmiş olan yönetmen Mark Pellington izleyicinin ilgisini ekrana çekmeye başarıyor. Filmin başrol oyuncusu Tim Robbins de "Arlington Yolu" nda başarılı bir performans sergiliyor. Esas adı Timothy Francis Robbins olan oyuncu, 1988'de Kevin Costner ve Susan Sarandon ile birlikte rol aldığı "Bull Durham" filmiyle dikkatleri üzerine çekmişti. Bu filmle birçok açıdan hayatı değişen Robbins, Susan Sarandon ile de evlenmeye kadar gidecek bir ilişkiye başlamıştı. Kamera önünde olduğu kadar arkasında da çalışmayı seven Oscar'lı aktör, "Bob Roberts", "Dead Man Walking" ve "Cradle Will Rock" filmlerini de yönetti.

FİLMİN KÜNYESİ
Orijinal Adı:
ARLINGTON ROAD
Yönetmen: Mark Pellington
Senaryo: Ehren Kruger
Oyuncular: Jeff Bridges, TimRobbins, Joan Cusack, Hope Davis,Robert Gossett, Mason Gamble
Yapım yılı: 1999
 
  23:10 Sinema "Vahşi Atlara Dokunmak"
İki kederli insan birbirini bulursa
Y: Eleanore Lindo
O: Jane Seymour, Charles Martin Smith
(Touching Wild Horses)- Küçük Mark, ailesinin başına gelen büyük felakettten sonra, teyzesi Fiona'nın yanına sığınır. Fiona, Nova Sciota açıklarında bir adada yalnız yaşayan, kuralcı ve sert bir kadındır. Hayatının en büyük uğraşı, yetiştirdiği ve gözü gibi baktığı vahşi atlardır. Tam 20 yıl boyunca sakladığı büyük sırrı kimseyle paylaşmaya niyeti yoktur. Küçük Mark'ın yanına gelmesiyle, Fiona, katı kurallarını arttırır. İki insan, aynı evde birbirlerinin yalnızlıklarını arttırarak yaşamaya başlarlar. Ta ki o fırtınalı güne kadar...
ATİLLA DORSAY
SOSYETE POLİSİ 3 TRT-1 20.00
Serinin son filmi ekrandaY:...
YÜKSEL AYTUĞ
İnekler sutyen çıkardı, sıra kimde?
Uğur Dündar'ın...
 
Geride Kalanlar
Star / 01:40
Dekor Aktif
atv / 15:00
Annemi Trenden Nasıl Atarım?
TRT 1 / 16:15
Barlaslar'la Günlerin Getirdiği
atv / 16:30
Sosyete Şaban
Show TV / 18:00
Sihirli Annem
Kanal D / 19:50
Canım Annem
atv / 19:50
Sosyete Polisi 3
TRT 1 / 20:00
Şakacı
Star / 20:10
Arlington Yolu
atv / 21:20
Without A Trace
CNBC-e / 22:00
Vahşi Atlara Dokunmak
atv / 23:10
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Hava Durumu | Sarı Sayfalar | Günaydın | Bizimcity | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Cumartesi | Aktüel Pazar | Sinema | Çizerler | Teknoloji | On
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.