kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Ana Sayfa
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Yaşama Dair
    Sinema
    Hobi
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

07:00Süper Fare
09:00Temel Reis
10:00Ankara'da Sabah
11:00Magazin "Harika Pazar"
13:00Gün Ortası
13:30Poliçe
14:00Baştacı
15:00Dekor Aktif
16:30Barlaslar'la Günlerin Getirdiği
17:45Kurşun Yarası-Tekrar
19:00Atv Ana Haber
19:45Spor
19:50Bir İstanbul Masalı-Tekrar
21:20Sinema Kulübü "Zenginler Firarda"
23:10Sinema "Kurtlar Zamanı"
00:50Geceyarısı Haberleri
01:00Homedrom

 
  10:00 Ankara'da Sabah
Okan Müderrisoğlu ile Muharrem Sarıkaya'nın sunduğu "Ankara'da Sabah"a bugün Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkanı Yusuf Günay konuk oluyor. Programda yanıt bulacak sorular şöyle: Belediyelerin enerji piyasası içindeki rolleri ne olacak? Türkiye kendi doğal enerji kaynaklarını yeterince kullanıyor mu? Kaçak akaryakıt satan istasyonlar nasıl cezalandırılacak? Doğal gaz dağıtım ihaleleri ile bir çok ilde geçmişe oranla enerji daha ucuza alınır oldu. Bu kadar yıldır vatandaş soyuldu mu?
 
  15:00 Dekor Aktif
Ünlü manken Vahe Kılıçarslan'nın sunduğu dekorasyon programı "Dekor Aktif" Pazar günleri atv'de yayımlanmaya devam ediyor. "Dekor Aktif" bu hafta manken Nefise Karatay'ın evine konuk oluyor. Karatay ile koyu bir dekorasyon sohbeti yapan Kılıçarslan, ev dekorasyonu hakkında ünlü mankenin zevklerini de öğreniyor. Sektörün en iyi markalarından olusan ev tekstili, perde, mobilya ve porselenin en iyi örneklerini izlediğiniz Dekor Aktif'te her hafta talihli bir izleyicinin evi a'daz z'ye yenileniyor.
 
  16:30 Barlaslar'la Günlerin Getirdiği
Mehmet Barlas ile kızı Ela Barlas Anter sohbetleri ilgiyle izlenen programları "Barlaslar'- la Günlerin Getirdiği"nde yine üç konukla karşınıza geliyor: AK Parti İl Başkanı Mehmet Müderrisoğlu seçimlerde, partisinin izleyeceği propaganda yöntemlerini anlatıyor. Yarış atı yetiştiricisi Yasin Ekinci, at yarışlarını, Dubai'de atçılık sporunun gelişmesini ve Türk yarış atı yetiştiricilerinin beklentilerini tartışıyor. Programın sanatçı konuğu Mithat Özyılmazer de besteci Dr. Selahattin İçli'yi yorumluyor.
 
  17:45 Kurşun Yarası-Tekrar
Halil artık kahraman
Halil, adaletin yerine gelmesini sağlar; Kaymakam'ı hapisten kurtarır. Bu sayede İbram Çavuş da aklanır. Tezgahladığı oyun ortaya çıkan Ali Kaptan'ın da kaçmaktan başka çaresi kalmaz. Ömer Çavuş, Ali Kaptan'ı yakalamakta kararlıdır. Birkaç gün önce devlet malını çalmaktan hapiste olan Kaymakam bir vatan kahramanı olarak başkente çağrılır. Halil artık bir "halk kahramanı"dır.
 
  19:50 Bir İstanbul Masalı-Tekrar
Geçtiğimiz bölümüyle AB grubunda en çok izlenen program olan "Bir İstanbul Masalı" bir kez daha ekranda.
Sezonun en farklı, en etkileyici dizisi "Bir İstanbul Masalı" yüzde 18.2 izlenme oranı, yüzde 43.1 izlenme payıyla AB grubunda 19 Şubat'ın da en çok izlenen programı oldu. Dizi bu akşam bir kez daha ekranda. Selim, ailesi tarafından sürekli zor durumlara sokuluyor. Bir yanda Demir'in yaptıkları iş hayatında başını zora sokarken, bir yandan da Ömer Arhan'ın ARC'ye geri dönmesi şirket koridorlarını karıştırıyor. Birnur'un hamileliğinin duyulmasıyla malikanede yer yerinden oynuyor. Bu haber başta Esma olmak üzere Kozanlar'ı ve malikanenin sahipleri Arhanlar'ı derinden sarsıyor. Arhanlar'ın artık Demir'e daha fazla tahammül etmeye niyetleri yok. Esma ne yapacağını bilemez durumda... Demir ise Birnur'a kolayca boyun eğmeye pek niyetli değil. Tüm ailesini karşısına aldığı halde hala direniyor. Kozanlar ise çaresiz. Ne Esma'ya kızabiliyorlar, ne de Arhanlar'ın tepkisini tahmin edebiliyorlar. Herkes için zor günler başlıyor. Arhan Malikanesi, yüksek duvarlarının ardında, hiç olmadığı kadar şiddetli sarsılıyor.
 
  23:10 Sinema "Kurtlar Zamanı"
İki çocuğun rekabeti...
Çocuk yaşta yetim kalan Aaron, isteksizce amcası Archie ve hayata küskün olan eşi Rebecca'nın yanına yerleşir. Aaron, başarılı bir öğrencidir, ancak sınıf arkadaşlarından biri olan Josh Grossler'la başı derttedir. Bir gün Aaron çiftçilerin öldürdüğü sürüden kalan tek kurdu bulur ve ona bakmaya başlar. Ancak bu sırrını gizlemek giderek zorlaşır. Problemli bir çocuk olan Josh ile rekabeti ise gün geçtikce tehlikeli bir hal alır. 1970'li yılların star oyuncusu Burt Reynolds kaçınılmaz biçimde yaşlandı. Günümüzde daha çok karakter rollerine mahkum olan oyuncu bu alanda başarı kazanıyor. Hatta bir Oscar adaylığını bile elde etti. Bu akşamki film Reynolds'un son zamanlarda başrol oynadığı sayılı filmlerden biri. Özellikle hayvanseverlere va doğa düşkünlerine seslenen bir seyirlik...
ATİLLA DORSAY
Perez Ailesi CNBC-e 16.00
Küba'dan Florida'ya...(The...
YÜKSEL AYTUĞ
Ekranlarda konuk kapmaca
Gündüz programları arasındaki...
 
Mary Reilly
Kanal D / 01:20
Ankara'da Sabah
atv / 10:00
Dekor Aktif
atv / 15:00
Perez Ailesi
CNBC-e / 16:00
Barlaslar'la Günlerin Getirdiği
atv / 16:30
Sinema
Star / 17:40
Battal Gazi'nin Oğlu
Show TV / 17:45
Kurşun Yarası-Tekrar
atv / 17:45
Sihirli Annem
Kanal D / 19:50
Bir İstanbul Masalı-Tekrar
atv / 19:50
Şahane Pazar
Kanal D / 21:20
Kurtlar Zamanı
atv / 23:10
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Hava Durumu | Günaydın | Bizimcity | Sizinkiler | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin Sağlık | Cumartesi | Aktüel Pazar | Yaşama Dair | Sinema | Hobi
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.