kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Ana Sayfa
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

07:00Şaban ile Şirin
09:00Hayatımın Kadını
10:00Gerçek Aşk
11:00Beyblade
11:30Anne Babamla Evlensene
12:40Sana Mutfağı
13:30A'dan Z'ye
16:30Kaç Para
17:40Çocuklar Duymasın
19:00atv Ana Haber Bülteni
19:45Spor Haberleri
19:50Ekmek Teknesi-tekrar
21:20Kurşun Yarası-tekrar
22:50Bizim Stadyum
00:20Geceyarısı Haberleri
00:30Homedrom
01:00A'dan Z'ye

 
  13:30 A'dan Z'ye
Sempatik sanatçı önce atv'de Esra Ceyhan'a konuk oluyor, sonra Show TV'de ünlüleri yarıştırıyor
Serdar Ortaç, bugün ekran başındakilere tam bir bayram eğlencesi yaşatacak. Sanatçı, ilk olarak Esra Ceyhan'la A'dan Z'ye"ye konuk olacak. Ceyhan ile keyifli bir sohbet gerçekleştirecek olan Ortaç, dillerden düşmeyen şarkılarını seslendirecek.

"Serdar Ortaç'la Hep Beraber"de ise ünlüler geçidi var. Programa İzel, Seray Sever, Buket Dereoğlu, Ufuk Yıldırım,Yunus Günce ve Boran Yılmazer katılacak. Kahkaha ve müzik bir arada olacak.
 
  19:50 Ekmek Teknesi-tekrar
İki sezondur ekranın zirvesinde fırtına gibi esen "Ekmek Teknesi" geçen Pazartesi'ye damgasını vuran 52'nci bölümüyle bir kez daha karşınızda olacak.

MUTLULUK VE HÜZÜN
Dizinin bu akşam ekrana gelecek olan bölümünün konusu ise kısaca şöyle: Ciciannesinin ölümüyle vicdan azabı çeken Naim'i teselli eden Nusret Baba, Ruhi'ye de evinin babası olması, ortalıkta fink atıp gezmemesi yolunda tavsiyelerde bulunur. Nezaket'e geçmiş olsun ziyaretine giden Ayhan Hanım, bir kenara çekerek kızının "boyasını verir". Suha evdeki yeni hiyerarşiden rahatsız olmuştur. Cengiz ve Kirli, piyango(!) parasıyla dostlarını hediyeye boğarlar. Suzan durumu anlatmak için Celal'in yanına gelir. Bu arada Jale'nin güzellik yarışmasına kabul edildiğini bildiren mektup butiğe gelir. İşler bundan sonra karışır.
 
  21:20 Kurşun Yarası-tekrar
Kurşun Yarası, Ali Kırca'nın konuk oyuncu olarak katıldığı bölümüyle bir kez daha ekrana geliyor. Kaymakam'ı kurtarmaya gelen katip rolünde izleyeceğiniz Kırca bu kez oyunculuğunu konuşturacak
atv'nin ünlü dizisi "Kurşun Yarası", izleyemeyenler için 18'inci bölümüyle bu akşam bir kez daha ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde Cemile ile Gülsüm, suçsuzluğuna emin oldukları Kaymakam'ı kurtarmak için çareler arıyor ve uzaktaki bir dosttan yardım istiyorlar... Kurşun Yarası'nın bu bölümünde atv'nin ünlü anchorman'i Ali Kırca'yı da İstanbul'dan Bodrum'a Kaymakam'ı kurtarmak için gelen bir katip rolünde izleyeceğiz. Kırca, fesiyle, kıyafetleri ve oyunculuğuyla o dönemin memurunu başarıyla canlandırırken, büyük beğeni topladı. atv Ana Haber Bülteni'ni sunan Kırca'yı haber spikerliğinden sonra bir de katip olarak görmek istiyorsanız bu kez "Kurşun Yarası"nı sakın kaçırmayın.

DİZİDE BU AKŞAM
Kaymakam'ın suçsuz olduğu halde hapse atılması hem sevdiklerini hem de kasabalıyı üzüntüye boğar. Gülsüm ve Cemile, Kaymakam'ı kurtarabilecekleri umuduyla uzaktaki bir dostu yardıma çağırırlar. Adalete olan inancı sarsılan Kaymakam'ın tek tesellisi Rıza'nın yakalanmasıdır. Rıza'nın hakettiği cezayı alması için elinden gelen her şeyi yapacaktır...
Bu arada kendisi için idam sehpası hazırlandığını bilen Rıza, ölümün soğuk nefesini ensesinde hissetmektedir. Rıza'nın suç ortaklığını açıklayacağından korkan Ali Kaptan, onu cezaevinden kurtarmak için çareler arar. Sıtkı ise, Cemile'nin kasabadan ayrılmasından korkar ve ona ilan-ı aşk eder.
 
  22:50 Bizim Stadyum
Faik Çetiner'in hazırlayıp yönettiği "Bizim Stadyum"da bu akşam Fenerbahçe - Trabzonspor maçının perde arkasındaki olaylar, tartışmalı pozisyonlar yeralacak. Ayrıca Beşiktaş'ta değişim rüzgarları neler getirecek? Galatasaray'da neden 100. yıl için endişe var? gibi sorular da yanıt bulacak.
YÜKSEL AYTUĞ
Popstar'ın özel hayatı olur mu?
Bayhan'ın ve puanlamanın...
ATİLLA DORSAY
Üç Mevsim TV8 21.00
Savaşın acılarını sarmak(Three...
 
Rüzgar Gibi Geçti
Star / 00:10
Yeni Vizyon
TV8 / 10:15
Evlidir Ne Yapsa Yeridir
Kanal D / 11:00
A'dan Z'ye
atv / 13:30
Ay Çarpması
CNBC-e / 16:00
Serdar Ortaç'la Hep Beraber
Show TV / 17:45
Ekmek Teknesi-tekrar
atv / 19:50
Kampüsistan
Kanal D / 19:50
Tosun Paşa
Star / 20:15
Dokunmayın Şabanıma
TRT 1 / 20:30
Üç Mevsim
TV8 / 21:00
Kurşun Yarası-tekrar
atv / 21:20
Kınalı Kar
Kanal D / 21:20
Bizim Stadyum
atv / 22:50
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Hava Durumu | Günaydın | Bizimcity | Sizinkiler | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.