kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Ana Sayfa
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

07:00Kahvaltı Haberleri
09:00Hayatımın Kadını
10:00Gerçek Aşk
11:00Beyblade
11:30Anne Babamla Evlensene
12:40Sana Mutfağı
13:30A'dan Z'ye
16:30Kaç Para
17:40Çocuklar Duymasın
19:00atv Ana Haber Bülteni
19:45Spor Haberleri
19:50Ekmek Teknesi
21:30Kurşun Yarası-tekrar
23:10Bizim Stadyum
00:40Geceyarısı Haberleri
00:50Homedrom
01:20A'dan Z'ye

 
  09:00 Hayatımın Kadını
1988 yapımı "Hayatımın Kadını", genç bir terzi kızın değişen dünyasını ve etkileyici bir aşk öyküsünü konu alıyor. Barbara Ruiz, Miami'de ünlü bir modaevinde çalışan güzel bir terzidir. Herkesin tanıdığı sosyetik dul Ricarda Thompson'a kıyafet dikmesi için çağırıldığında bu aileyle çalkantılı bir yaşama adım atacağına dair hiçbir fikri yoktur. Barbara, Thompsonlar'ın muhteşem evinde Ricarda'nın büyük oğlu Valentino'yla tanışır.
 
  10:00 Gerçek Aşk
Gerçek Aşk, 2003 Meksika yapımı bir pembe dizi... 19. yüzyılda geçen bir aşkı ekranlara taşıyacak dizinin konusu şöyle: Aristokrasinin sert kurallarına meydan okuyan Matilda, bir askere aşık olur. Babasının dürüstlüğüne güvenen Matilda, servet sahibi olmayan bu gençle evlenmesine izin verileceğini düşünmektedir. Fakat annesi, ailenin iflastan kurtulması için Matilda'nın zengin bir adamla evlenmesini şart koşar.
 
  19:50 Ekmek Teknesi
Teknesi'nde yine mutluluk ve hüzün bir arada yaşanıyor. Ciciannesi ölen Naim vicdan azabı çekiyor. Jale, güzellik yarışmasından davet alıyor. Cengiz ve Kirli ise piyangonun (!) keyfini sürüyor
Her Pazartesi AB grubunda en çok izlenen program olarak ekrana damgasını vuran "Ekmek Teknesi", ilk kez yayımlanacak 52'nci bölümü ile sürüyor.

NAİM VİCDAN AZABI İÇİNDE
Yapımcılığını ve yönetmenliğini Osman Sınav'ın üstlendiği, senaryosunu Hasan Kaçan, Bahadır Özdener, Raci Şaşmaz ve Mehmet Turgut'un kaleme aldığı, başrollerinde Savaş Dinçel, Sermin Hürmeriç, Peker Açıkalın, Hasan Kaçan ve Kadir Çöpdemir'in oynadığı dizi bu bölümüyle de herkesi ekrana bağlayacak. Dizide bu akşam; ciciannesinin ölümüyle vicdan azabı çeken Naim'i teselli eden Nusret Baba, Ruhi'ye de evinin babası olması, ortalıkta fink atıp gezmemesi yolunda tavsiyelerde bulunur. Nezaket'e geçmiş olsun ziyaretine giden Ayhan Hanım, bir kenara çekerek kızının "boyasını verir".

SALTANAT BURAYA KADAR
Süha evdeki yeni hiyerarşiden rahatsız olmuştur. Cengiz ve Kirli, piyango(!) parasıyla dostlarını hediyeye boğarlar. Suzan durumu anlatmak için Celal'in yanına gelir. Bu arada Jale'nin güzellik yarışmasına kabul edildiğini bildiren mektup butiğe gelir. Ve işler bundan sonra fena halde karışır.
 
  21:30 Kurşun Yarası-tekrar
Cemile ve Gülsüm suçsuz olduğuna inandıkları Kaymakam'ı kurtarabilmek için çırpınıyorlar
atv'nin her Pazartesi tiryakilikle izlenen dizisi "Kurşun Yarası", 18'inci bölümüyle karşınızda olacak. Kaymakam'ın suçsuz olduğu halde hapse atılması kasabalıyı üzüntüye boğar. Gülsüm ve Cemile, Kaymakam'ı kurturabilecekleri umuduyla uzaktaki bir dostu yardıma çağırırlar. Adalete olan inancı sarsılan Kaymakam'ın tek tesellisi, Rıza'nın yakalanmasıdır.

ÖLÜMÜN SOĞUK NEFESİ
Kendisi için idam sehpası hazırlandığını bilen Rıza, ölümün soğuk nefesini hissetmektedir. Ali Kaptan, onu cezaevinden kurtarmak için çareler arar.
 
  23:10 Bizim Stadyum
Ekranların spor haber programı klasiği "Bizim Stadyum", futbol liglerinde 2. yarının başlamasıyla birlikte bu akşam ekrana dönüyor. Faik Çetiner'in yönettiği programda Süper Lig maçlarının tartışmalı pozisyonları, özet görüntüleri yer alacak, merak edilen sorular yanıt bulacak. Birbirinden ilginç konular ve röportajlar, olayların perde arkası ortaya çıkacak. Programın daimi konukları Ömer Çavuşoğlu, Aziz Üstel ve İhsan Kalkavan, yorumlarıyla programa renk katacak.
ATİLLA DORSAY
UZAY YARIŞI TRT-1 20.30
James Woods'un gecesiÇirkin...
YÜKSEL AYTUĞ
24 saatte seçim şarkınız hazır
Yerel seçimlere az kaldı.
 
Hayatımın Kadını
atv / 09:00
Gerçek Aşk
atv / 10:00
Elveda Dostum
TRT 1 / 11:30
Ekmek Teknesi
atv / 19:50
Kampüsistan
Kanal D / 19:50
Komodo Ejderi
Star / 20:15
Uzay Yarışı
TRT 1 / 20:30
Baştan Çıkarma
TV8 / 21:00
Kınalı Kar
Kanal D / 21:20
Kurşun Yarası-tekrar
atv / 21:30
Tatlı Hayat
Show TV / 22:00
Dünyaya Düşen Adam
CNBC-e / 22:00
Bizim Stadyum
atv / 23:10
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Hava Durumu | Günaydın | Bizimcity | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.