kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Ana Sayfa
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

07:00Kahvaltı Haberleri
09:00Jesse
10:30Temel Reis
11:30Yeter Anne
12:40Sana Mutfağı
13:30A'dan Z'ye
16:30Kaç Para
17:40Çocuklar Duymasın
19:00Ali Kırca ile atv Ana Haber
19:45Spor Haberleri
19:50Sinema "Ani Ölüm"
21:40Ekmek Teknesi-Tekrar
23:10Metin Uca ile Büyüklere Masallar
00:40Geceyarısı Haberleri
00:50Homedrom

 
  19:50 Sinema "Ani Ölüm"
Stadyumda felaket
Y: Peter Hyams
O: Jean Claude Van
Damme, Powers Brooth Darren McCord başına gelen kötü bir olaydan sonra Stanley Stadyumu'nda güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başlayan eski bir itfaiyecidir. İki kızıyla birlikte Chicago Blackhawks'ın kupa maçı için stadyumda bulunan Darren yolunda gitmeyen bir şeylerin olduğunu farkeder. Teröristler buz hokeyi stadının etrafına patlayıcılar yerleştirmiştir ve ABD Başkanı da staddadır. Teröristler Darren'ın kızını da kaçırmışlardır ve bir milyon dolar fidye istemektedirler.
 
  21:40 Ekmek Teknesi-Tekrar
Ekmek Teknesi 51'inci bölümünün tekrarıyla bir kez daha karşınızda... Cicianne, Nusret'ten kızını ister. Nusret gençlerin fikrini alır. Naim ise ilk defa bir kadının kalbini kıracaktır. Cengiz ve Kirli piyango (!) çıkmasıyla içlerinde kalan her şeyi yapmak isterler. Ruhi çapkınlığının faturasını acı öder. Celal kendince Suzan'a jest yapar. Ayhan'ın Songül'e ağlaya ağlaya verdiği ders ve Nusret Baba'nın sevgi karşısında engin hoşgörüsü... Tüm bunları ve diğerlerini Ekmek Teknesi'nde bu akşam izleyebilirsiniz.
 
  23:10 Metin Uca ile Büyüklere Masallar
Metin Uca, "Vizontele Tuuba" ekibini konuk ettiği programında bu akşam, komedi filmlerini aratmayacak tam 'vizontelelik' yurdum hallerini yayımlıyor ve gündemin altını üstüne getiriyor
Hayata dair ne varsa yine "Metin Uca ile Büyüklere Masallar" da karşınıza geliyor. Gülmeyenleri güldüren, gülenlere ve düşünenlere, "Bu kadarı da olmaz" dedirten programın bu akşamki bölümünde yine gündemin altı üstüne geliyor. Yılmaz Erdoğan kaptanlığındaki Vizontele Tuuba ekibi olay yaratan filmi, bilinen ve bilinmeyenleriyle, gösterilen ve gösterilmeyen yüzüyle Metin Uca'ya anlatıyor. Filmde bir kesiti anlatılan 1980'lerin Türkiye'sinden bugüne acaba neler değişmedi? Metin Uca, komedi filmlerini aratmayan vizontelelik yurdum hallerini de Türkiye'ye özgü görüntüler eşliğinde izleyiciye anlatıyor.

KAÇAN BOĞALAR İÇİN TİM
Olmadık şeylere kafasını takan yurdum insanı acaba cinsellik konusunda aklını nelere takıyor. Programda, cinsellik konusunda yapılan anketler masaya yatırılıyor. Yurdum insanı acaba neleri abartıyor? Cinsellikle ilgili anketler gerçeği ne kadar yansıtıyor? Uca, anketlerden çıkan sonuçların doğruluk payını araştırıyor. Programda yaklaşan Kurban Bayramı için yapılan hazırlıklar da mercek altına alınıyor. Bazı yurdum insanı neden kurban kesmeye giderken kurban oluyor? Kaçan boğalar için niye özel tim kuruluyor? Kurban olmak istemeyen danalar nereye sığınıyor? Tüm bu soruların yanıtlarını veren Uca, bununla da yetinmiyor, canlı yayında kendisine sığınan danalara kucak açıyor.
ATİLLA DORSAY
Ölümle randevu Showtime 21.55
Hercule Poirot iş...
YÜKSEL AYTUĞ
Yılmaz yaptı yine yapacağını!
Genellikle devam filmleri...
 
Bak Yeşil Yeşil
Star / 10:30
Tatlı Kaçık
TRT 1 / 11:45
Saadet Güneşi
Show TV / 15:15
Ani Ölüm
atv / 19:50
Seksi Peri
Star / 20:15
Ekmek Teknesi-Tekrar
atv / 21:40
Mühürlü Güller
TRT 1 / 21:55
Biz Evleniyoruz
Show TV / 22:00
Evli ve Çocuklu
Kanal D / 22:00
Dikkat! Çocuklar Bakıyor
CNBC-e / 22:00
Show Gecesi
TRT 1 / 23:00
Metin Uca ile Büyüklere Masallar
atv / 23:10
Beyaz Show
Kanal D / 23:10
Gönüllü Rehine
TV8 / 23:20
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Hava Durumu | Günaydın | Bizimcity | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.