kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
  » Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Ana Sayfa
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Özet Haber
Özet Haber

Vali'den ikizlere inek istedi
TÜRKİYE'NİN tek siyam ikizleri, 4 yıl sonra anne kucağıyla tanıştı. 2000 yılının son günlerinde dünyaya gelen ve o tarihten bu yana hastanede bulunan yapışık ikizler Ayşe ve Sema, Kahramanmaraş'taki evlerine döndü. Kardeşleri ile ilk kez bir araya gelen ikizlerin babası bakım konusunda yardım istedi.

Piyango trilyonerinin acısı
MİLLİ
Piyango'dan yılbaşında 2.5 trilyon lira kazanan Batmanlı Ahmet Beycür, annesini kaybetti. Beycür'ün kalp hastası olan annesi Gülşen Beycür, tedavi için Ankara'daydı. Ana acısıyla yıkılan Beycür, "Artık trilyonların değeri kalmadı. Onu kurtarmayı çok istedim, ama olmadı" diye konuştu.

Burçin ölmek istemiş
TÜRKİYE
Güzeli Burçin Bircan'ın ölümünden sonra yapılan otopside eroin ve kokaini aynı anda kullanarak ölüme davetiye çıkardığı öğrenildi. Adli Tıp, genç kızın 20 birim olan ölüm sınırını, 36 birim uyuşturucuyla aştığını saptadı.

Kayseri'de Has için büst
KAYSERİ
Belediye Meclisi, birçok hayır işi yapan işadamı Kadir Has'ın kente büstünün dikilmesini onayladı. Başkan Mehmet Özhaseki başkanlığında toplanan belediye meclisi Kültür Fuarı'ndaki Kongre Merkezi'ne de Kadir Has'ın ismini verdi.

Oğuz Sarvan boşandı
FİFA kokartlı eski hakem Oğuz Sarvan, "çok kilolu" diyerek boşanmaya kalkt20 yeşi Ayşe Derya Sarvan'dan, onun itiraz etmesi üzerine ayrılamamıştı. Ancak bu kez eşinin açtığı ikinci davada, 20 milyar lira tazminat ve eşi ile oğlu için toplam 300 milyon lira nafaka karşılığında boşanmayı başardı.

Prof. Gündüz uğurlandı
KANSERE
yenik düşen Kültür Üniversitesi Uluslararasşkiler Bölüm BaşkanProf. Dr. AsGündüz yakve ötarafson yolculuuGündüz'ün cenazesi Küçükyalı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Oğuz Sarvan boşandı
FİFA
kokartlı eski hakem Oğuz Sarvan, "çok kilolu" diyerek boşanmaya kalktığı 20 yıllık eşi Ayşe Derya Sarvan'dan, onun itiraz etmesi üzerine ayrılamamıştı. Ancak bu kez eşinin açtığı ikinci davada, 20 milyar lira tazminat ve eşi ile oğlu için toplam 300 milyon lira nafaka karşılığında boşanmayı başardı.

"Allah sizden razı olsun"
EGE
Ordu Komutanlığı'nın köylere başlattığı yardım kampanyasında İzmir'in Torbalı ilçesine bağlı köyde okuma yazması olmayan 81 yaşındaki Naile Nine, okulu onaran Mehmetçiği tek tek alnından öperek teşekkür etti.

İlk müvekkili ağabeyi
ERZURUM
Devlet Güvenlik Mahkemesi'nde önceki gün gerçekleşen duruşmada, stajını bitirerek Avukat olan Şilan Aydın, meslekteki ilk deneyimini müebbet hapis istemiyle yargılanan ağabeyini savunarak gerçekleştirdi.

Patrik'ten Fidel'e kilise
FENER
Rum Patriği Bartholomeos, Küba Devlet Başkanı Fidel Castro'nun, yaptırdığı kilisenin açılışına katılmak üzere Küba'ya gitti. Havana'nın eski limanında yapılacak Yeni Ortodoks Kilisesi'nin açılışına binlerce kişinin katılması bekleniyor.

Yatılı okulda dehşet
SAMSUN
Milli Eğitim İl Müdürü Cevdet Aydın, 200 öğrencinin yatılı olarak öğrenim gördüğü Asarcık Yatılı İlköğretim Okulu'nda yaptığı denetimde öğrencilerin iddialarıyla şaşkına döndü. Öğrenciler sopayla dayak yediklerini iddia etti.

Nejat Uygur hastanelik oldu
USTA
tiyatrocu Nejat Uygur, "Türkiye'nin Delisi" adlı oyununu sahnelemek için bulunduğu Kastamonu'da önceki akşam fenalaştı. Gribal enfeksiyon geçiren ve hastaneye kaldırılan Uygur'un, daha önce teşhisi konulan "beyin enfakti" nedeniyle rahatsızlandığı belirtildi. Uygur daha sonra taburcu edildi.

Şair İlhan Geçer'e veda
TÜRK
şiirinin ustalarından şair İlhan Geçer (87) toprağa verildi. Geçirdiği beyin kanaması sonucu vefat eden Geçer'in cenazesi Şenesenevler Emin Ali Paşa Camii'nde kılınan namazdan sonra Ümraniye'de defnedildi.

Rize'de şüpheli cisim
RİZE
Limanı'nda bir balıkçının bulunduğu şüpheli cisim panik yarattı. Rize Valisi Enver Salihoğlu cismin ne olduğunu anlayamayarak fotoğraflarını Su Altı Savunma Komutanlığı'na (SAS) gönderdiklerini ve başına iki nöbetçi diktiklerini söyledi.
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
 Dayak korkusu ölüm korkusunu bile yendi
 Minik Buse nasıl öldü?
 İç hatlarda kuyruk çilesi devam ediyor
 'İKÖ'ye reform lazım'
 'Kıbrıs kararını hükümet alacak'
 Davos'ta Erdoğan'a büyük jest
 Bu 23 Nisan'a seçilen gidecek
 Berlin ve Ankara "aynı ipi çekiyor"
 Virüs şimdi de ceplere dadandı
 Karanlık Çağ'a mı döndük ?
 İhale çetesine hasat operasyonu
 Weston'dan sürpriz ziyaret
MEHMET TEZKAN
Nutuk atma dönemi bitti..
BEYLİK söz oldu.. Siyaset...
EMRE AKÖZ
Hikâyeniz hazır mı?
HER AN TV'YE ÇIKABİLİRSİNİZ Eskiden,...
UMUR TALU
Her fırtınanın ilk kurbanı çalışanlar
Bir tarafta,...
Erkekler artık ikinci eşi çok zor "alacak"
Faslı kadının adıvar!
KADINLARIN yıllardır ikinci planda...
Mahkeme, eşini döven adamı haklı buldu!
İLGİNÇ dava, Faslı Latife Daghdagh ile boşanmak istediği...
2006'yı bekleyeceğim
2006'yı bekleyeceğim
Gazeteci ve işadamlarının yoğun baskısına "Evet" demeyen Ali...
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Hava Durumu | Günaydın | Bizimcity | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.