kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Ana Sayfa
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

07:00Kahvaltı Haberleri
09:00Sensiz Olmaz
10:00Hayat Budur
11:30Yeter Anne
12:40Sana Mutfağı
13:30Beyblade
14:00A'dan Z'ye
16:30Kaç Para
17:40Çocuklar Duymasın
19:00atv Ana Haber Bülteni
19:45Spor Haberleri
19:50Ekmek Teknesi
21:30Kurşun Yarası-tekrar
23:10Sinema "Kayıp Gemi"
00:50Geceyarısı Haberleri
01:00Homedrom
01:30Hayat Budur

 
  19:50 Ekmek Teknesi
atv'nin zirveden inmeyen dizisi "Ekmek Teknesi" yılbaşına damgasını vuran özel bölümüyle yeniden ekranda...
2004'e zirvede giren programlardan biri de "Ekmek Teknesi" oldu. Milyonların kalbini fetheden, geçen sezonki popülerliğini artırarak bu yıl da sürdüren "Ekmek Teknesi"nin ilk kez yayınlanan bölümlerini AB grubunda 3.5 aydır hiç bir program pazartesinin zirvesinden indiremedi. Ve "Ekmek Teknesi" yılbaşı ekranında yeralan bölümüyle AB grubunda 31 Aralık'ın da en çok izlenen dizisi oldu. "Ekmek Teknesi" yılbaşında yayınlanan 49. bölümüyle bu akşam bir kez daha karşınıza geliyor. Yapımını ve yönetmenliğini Sinegraf-Osman Sınav'ın üstlendiği, Hasan Kaçan, Bahadır Özdener, Raci Şaşmaz ve Mehmet Turgut'un senaryosunu yazdığı, başrollerinde Savaş Dinçel, Sermin Hürmeriç, Kadir Çöpdemir, Hasan Kaçak ve Peker Açıkalın'ın oynadığı dizinin bu bölümünden bazı başlıklar: Celal, Kirli ve Cengiz'in kızlarla kulübede yılbaşı kutlaması... Kirli'nin gece yarısı süprizi... Ruhi'nin dağılışı... Suha ve Mehpare'nin sabırsızlığı... Nusret Baba'nın kalenderliği... Gençlerin ilk defa toplu kutlaması... Heredot'tan acıklı bir hikaye... Hepsi bu akşam "Ekmek Teknesi"nde...
 
  21:30 Kurşun Yarası-tekrar
atv'nin her pazartesi ekrana damgasını vuran ünlü dizisi "Kurşun Yarası" bu akşam, son iki bölümünün en çarpıcı sahnelerinden oluşan özel bölümüyle ekranlara geliyor
Kurşun Yarası bu akşam, en son yayımlanan iki bölümünün en canalıcı sahnelerinden oluşan özel bölümüyle ekranlarınıza geliyor. Dizide bu akşam; ağabeyinin onu geri götürmesi için babasını çağırdığını öğrenen Cemile, evi terk eder. Kaymakam da tüm imkanlarını seferber ederek Cemile'nin peşine düşer. Babalarının Cemile'nin kaybolmasından onu sorumlu tutması, Kaymakam'ı sıkıntıya sokacaktır..

İKİNCİ BAHAR
Kasabadan çıkamayacağını anlayan Cemile dağa, Haliller'in yanına gitmek ister. Bu arada İbram Çavuş ve Marika'nın ikinci bahar aşkı, her şeye rağmen yeşerip kök salmıştır. Düdük Selim'in suçsuzluğunun anlaşılması ve Rıza'nın yalanının ortaya çıkma olasılığı, Rıza ile Ali Kaptan'ı korku içine düşürür.

KAYMAKAM ZORDA
Kaymakam, Cemile'yi geri döndürmek için ya babasının dediği gibi zor kullanacak ya da onun güvenini yeniden kazanacaktır. Kaymakam kardeşine duyduğu sevgi ile ilkeleri arasında bir tercih yapmak zorunda kalır... Kardeşini eve dönmeye ikna etmek için dağa çıkan Kaymakam zor durumdadır. Cemile ağabeyinin peşlerinde olduğu Haliler'in yanına sığınmıştır. Kaymakam görevini bir kenara bırakarak kardeşi için Halil'in ayağına kadar gider.

ENDİŞELİ BEKLEYİŞ
Cemile ağabeyi ile dönüp dönmemekte karasızdır. Kendisini yakalamakta kararlı olan Kaymakam'ın silahsız gelmesi Halil'i endişelendirir. Üstelik Kaymakam, Cemile'yi almak için Gülsüm'le birlikte gelmiştir. Cemile, ağabeyinin babasına karşı yanında olup olmayacağından emin değildir. Ne pahasına olursa olsun İstanbul'a dönmeyecektir. Okuma yazmayı öğrenen Gülsüm ise Kaymakamlık'ta başlayacağı işi için heyecanlıdır. Diğer yanda yalanının ortaya çıkacağından endişe duyan Rıza, panik içindedir. Ali Kaptan suç ortağını kurtarmaya çalışırken bir yandan da kaçak işine engel olan Kaymakam'a kurduğu tezgahı da harekete geçirir. Haliller, Rıza'yı yakalamak için kasabaya inmeye hazırlandıkları sırada Ömer Çavuş kulübeye baskın yapar. Beklemedikleri bir anda baskın yemeleri Halil ve arkadaşlarını zora sokar.
 
  23:10 Sinema "Kayıp Gemi"
Bermuda şeytan üçgeni...
Y: Christian McIntire
O: Judd Nelson, Janet Gunn
9 Eylül 1971... SS Tampa, New Jersey'i üç günlük Bermuda yolculuğu için terketmektedir. Aradan 72 saat geçmeden Bermuda Şeytan Üçgeni denilen yerde gemi kaybolur. Yıllar sonra Tampa'nın kayboluşu deniz tarihindeki felaketler listesinde ilk sıralardan birine oturur. 30 yıl sonra... Aaron Roberts, Tampa olayında uzman haline gelmiştir. Olayla ilgili hipotezleri onu dünyaca ünlü biri yapmıştır. Aaron'ın teorisi kaptanın yanlış hesaplamalarının ve tahminlerinin bütün gemi yolcularını ve mürettebatını büyük bir felakete sürüklediği yönündedir.
YÜKSEL AYTUĞ
Armağan Çağlayan'a iki çift sözüm var
Popstar yarışması...
ATİLLA DORSAY
MADEMOISELLE CNBC-e 22.00
Komedyenle sosyete...
 
Güllü
Show TV / 15:15
Ekmek Teknesi
atv / 19:50
Ah Mary Vah Mary
Kanal D / 19:50
Büyük Kaos
Star / 20:15
Kurşun Yarası-tekrar
atv / 21:30
Kınalı Kar
Kanal D / 21:50
Tatlı Hayat
Show TV / 22:00
Madomoiselle
CNBC-e / 22:00
Kayıp Gemi
atv / 23:10
Hırçın Menekşe
Kanal D / 23:20
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Hava Durumu | Günaydın | Astroloji | Magazin | Sağlık |
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.