kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Ana Sayfa
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

07:00Kahvaltı Haberleri
09:00Sensiz Olmaz
10:00Hayat Budur
11:30Yeter Anne
12:40Sana Mutfağı
13:30Beybyade
14:00A'dan Z'ye
16:30Kaç Para
17:40Çocuklar Duymasın
19:00atv Ana Haber
19:50Zerda
21:30Bir İstanbul Masalı
23:10Kim Haklı
02:10Homedrom
02:40Hayat Budur

 
  19:50 Zerda
Zerda, bu akşam yeni bir bölümle daha karşınıza geliyor. Kasabada Zerda ve Devran'ı birlikte gören Sultan beyninden vurulmuşa döner. Bildiği tek şey vardır; davasının gereğini yapmayan, düşmanla işbirliğine girişen hakettiği cezayı bulacaktır. Zerda sabrının sınırına gelmiştir. Oğlunun yokluğuna artık dayanamayacaktır. Belediye Başkan Adaylığı'- ndan çekilmek ister.
 
  21:30 Bir İstanbul Masalı
"Bir İstanbul Masalı"nda Esma ile Demir arasındaki arkadaşlık gün geçtikçe ilerliyor
Ekranseverlerin her Perşembe heyecanla beklediği, atv'nin dev prodüksiyonu "Bir İstanbul Masalı", ilk kez yayımlanacak 12. bölümüyle sürüyor. Yapımcılığını Erol Avcı - TMC Film'in üstlendiği, başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Ozan Güven, Ahu Türkpençe, Altan Erkekli, Çetin Tekindor ve Arsen Gürzap'ın oynadığı "Bir İstanbul Masalı", etkileyici öyküsü, göz kamaştırıcı mekanları ve prodüksiyonuyla tüm dikkatleri üzerine çekiyor, milyonları ekran karşısında buluşturuyor. Dizinin bu akşamki bölümünde, Teoman'ın tehdidi ortalığı bir anda karıştırıyor. Esma ile Demir arasındaki arkadaşlık ise gün geçtikçe ilerliyor. Teoman'ın tehdidi Selim'i, ailesinin huzuruyla, kartal yuvası arasında bir tercihe zorlamıştır. Bu tehdit, Arhan Ailesi'nin erkeklerini malikanede bir araya getirirken, Behiye Hanım'ın evinde de Behiye ve üvey kızı Hande'yi buluşturacaktır.

Teoman'ın tehdidi ile dayanma gücünü yitiren Ömer ise yıllarca saklanan aile sırrını açıklıyor
Esma ve Demir'in arkadaşlığı gün geçtikçe ilerlemektedir. Demir'in nişanlısı Birnur bu duruma tepki göstermekte gecikmez. Esma, çocukluğundan beri sırılsıklam aşık olduğu Demir ile arasındaki ilişkinin ilerlemesinden son derece mutlu... Adeta havalarda uçuyor. Demir ise iki kadın arasında kaldığı için ne yapacağını şaşırmış durumda. Kozan Ailesi'nde ise bir telaştır gidiyor... Çiçek için görücü gelecek. Esma, ablasının evliliğe gerçekten hazır olup olmadığını öğrenmeye çalışıyor. Necati ile aralarında gerçekten aşk var mı? Yoksa Çiçek sadece evlenmiş olmak için mi Necati ile evlenecek? Bu arada uzlaşma için davet edilen Nebile ve Teoman, sabır taşını çatlattıkları Ömer'den, yıllarca saklanan sırrı sonunda öğrenirler. Arhan Ailesi'nin bu toplantısında, herkesin derinden sarsılmasına neden olacak sürpriz olaylar yaşanacaktır...
atv 21.30
 
  23:10 Kim Haklı
Ali Kırca'nın yönettiği "Kim Haklı?"da bu hafta 'Annan planı kabul edilmeli midir?' konusu tartışılıyor. Programda Koç, Akdeniz, Bilkent ve Fatih Üniversiteleri'nin öğrencilerinden oluşan dört takım mücadele edecek. Öğrencilerin yapacağı tartışmanın galibi, aralarında Prof. Dr. Faruk Sönmezoğlu ve İlter Türkmen'in de bulunduğu uzman jürinin vereceği puanlar ve izleyicinin SMS yoluyla vereceği oylarla belirlenecek. Münazarada "Annan planı kabul etmek çözüm mü, kaos mu doğurur? Adada çözümsüzlüğün sonuçları neler?" gibi sorulara yanıt aranacak.
YÜKSEL AYTUĞ
Televizyoncular, tiyatroya sahip çıkın!
Muammer...
ATİLLA DORSAY
HER GECE BODRUM SinemaTürk 19.30
Bir zamanlar Bodrum...
 
Mesaj
Show TV / 00:00
Yeşil Alev
Star / 01:00
Tatar Ramazan
TRT 1 / 11:30
Güzelim
Star / 15:10
Kezban
Show TV / 16:00
Zerda
atv / 19:50
Gelin
Kanal D / 19:50
Zalim
Star / 20:15
Sultan Makamı
Kanal D / 21:20
Bir İstanbul Masalı
atv / 21:30
Ay Çarpması
CNBC-e / 22:00
Kurtlar Vadisi
Show TV / 22:30
Kim Haklı
atv / 23:10
Zirvedeki Ölüm
TRT 1 / 23:55
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Hava Durumu | Günaydın | Astroloji | Magazin | Sağlık |
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.