kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
  » Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Ana Sayfa
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
yıldızlı yılbaşı dört bin dolar
4 bin dolarlık yılbaşı sefası

Yeni yılı gül yaprağıyla kaplı lüks otel odasında karşılamanın bedeli bu

İSTANBUL'DAKİ lüks otellerde "5 yıldızlı yılbaşı" için 4 bin doları gözden çıkarmak gerekiyor. Lüks otellerin seçeneklerinde gül yapraklarıyla donatılmış yataktan özel masaja, faldan müziğe her şey var.


***

yıldızlı yılbaşı dört bin dolar

2004 yılını İstanbul'un en lüks otellerinden birinde karşılamak isteyenler kesenin ağzını açacak. Yeni yıla güllerle kaplı bir yatakta girmek isteyenler ise 4000 doları gözden çıkartacak.

THE RİTZ-CARLTON
THE Ritz-Carlton Otel'de romantik bir yılbaşı geçirmek isteyenlerin, İstanbul Boğazı'nın muhteşem manzarasınıseyredebilecekleri ''Yılbaşı Paketi'' için, KDV dahil 245 dola-rı gözden çıkarmaları gerekiyor. ''Romantic Suite''te konak-lama, gül yapraklarıyla kaplanmış yatak, kişiye özel bornozlar, şampanya, tercihe göre yatakta veya Çintemani Restaurant'ta alınabilecek kahvaltı, Laveda Spa'ya ücretsiz giriş,Laveda Spa Couples Suite'te masajdan oluşan ''Gerçek AşkPaketi''nin gecelik fiyatı ise 2004 dolar. Tercihe göre TheRitz-Carlton Suite'te veya Çintemani Restaurant'ta kahvaltı,Laveda Spa'ya ücretsiz giriş, Laveda Spa Couples Suite'te 3terapistin ''sultanın altı el masajı''nı içeren ''Yeni Yıl RüyasıPaketi''nin fiyatı ise 4002 dolar olarak tespit edildi.

ÇIRAĞAN KEMPİNSKİ

ÇIRAĞAN Kempinski Oteli de yeni yıla hazırladığı farklı programlarla girecek. Çırağan Sarayı'nda 2003'ün son saatlerinde yapılacak çekilişi kazanan talihliler, unutamayacakları bir gece geçirecekler. Gecenin en şanslı çifti, 2004'e saniyeler kala Çırağan Kempinski Oteli'nin helikopteri ile alınarak, şampanya eşliğinde İstanbul semalarında yeni yıl coşkusunu doyasıya yaşayacak. Otelin Tuğra Restoran'ında Osmanlı yemekleri ve fasıl müziği eşliğindeki geleneksel Türk atmosferinde bir yılbaşı kutlaması, masaları tek tek gezecek olan falcı ve tombala çekilişinin fiyatı, içki hariç kişi başı 120 dolar.

CEYLAN HOTEL
CEYLAN Intercontinental Otel'de, 31 Aralık 2003-3 Ocak 2004 arasında geçerli olan ''Yeni Yıl Paketi''nin, Boğaz manzaralı odalarda konaklama, açık büfe kahvaltı, Californian Brasserie'de canlı müzik eşliğinde zengin açık büfe ve limitsiz yerli içki, 1 Ocak'ta yapılacak ''Hangover Brunch'' dahil fiyatı 425 ile 569 dolar arasında değişiyor. Bu hizmetten sadece 31 Aralık 2003 gecesi yararlanmak isteyenler ise kahvaltı hariç konaklama için 120 dolar ödeyecek.

MÖVENPİCK HOTEL
MÖVENPİCK Hotel de, yeni yıl için özel program hazırlayan lüks oteller arasında yer alıyor. AzzuR Restaurant'ta canlı müzik eşliğinde, mum ışığında bir yılbaşı yemeğinin bedeli 99 milyon lira. BarAdoX'da, DJ'in hareketli parçaları eşliğinde gün doğumuna kadar dans ederek yeni yıla girilebilecek. Ücret ise bir yerli içki dahil kişi başı 49 milyon lira olarak belirlendi. Otelin yılbaşı konaklama paketinin fiyatı ise konaklama, AzzuR Restaurant'ta açık büfe kahvaltı, fitness center, kapalı havuz, sauna ve jakuzinin ücretsiz kullanımı ile birlikte gecelik KDV dahil 99 dolar.

SWISSOTEL
SWISSOTEL de yılbaşı için özel bir program hazırladı. Japon mutfağı denilince akla ilk gelen ve İstanbul'un en eski Japon restoranlarından biri olma özelliğini taşıyan Miyako'da, yeni yıl mönüsü 60 dolar. Türkiye'nin ilk ve tek İsviçre restoranı olan Swiss Chalet'te yeni yıla 60 dolar, La Corne D'or Restoran'da canlı müzik eşliğinde 130 dolar, Cafe Suisse Restoran'da 105 dolara girilebilecek. Yeni yılın ilk dakikalarını, yemek sonrası Les Ambassadeur Bar'da canlı müzik eşliğinde geçirmenin bedeli ise ilk içki dahil 35 dolar.

DİVAN OTEL
DİVAN Oteli de yılbaşı için özel program hazırlayan oteller arasında. 31 Aralık yılbaşı gecesi konaklama ücreti, açık büfe kahvaltı ve sağlık kulübünden ücretsiz yararlanma da dahil 90 dolar. Yeni yıl yemeği Divan Lokantası'nda canlı müzik eşliğinde 69 milyon, Ebru Salonu'nda da 160 milyon lira.

DEDEMAN
DEDEMAN Oteli'nde de, balo salonundaki ''Yılbaşı Galası''nın fiyatı 140 milyon lira olarak belirlendi. 0-6 ve 7-12 yaş grubundaki çocuklar için de ayrı yılbaşı partileri düzenlenecek. Dedeman'da yılbaşı konaklama ücreti ise 2 kişi için 270 ile 360 milyon lira arasında değişiyor.

GRAND SÖZBİR
KAPILARINI bu yıl açan Anadolu yakasının en gözde otellerinden Grand Sözbir ise yılbaşı balosunun fiyatını 95 milyon olarak belirledi. Bu fiyata, otelin muhteşem manzaralı resoranında yemek ve canlı müzik dahil. Grand Sözbir'in tek günlük konaklamalı yılbaşı paketi 200, iki günlük konaklamalı yılbaşı paketi ise 350 dolar olarak belirlendi.

HİLTON
HİLTON Oteli'nde yeni yıl için hazırlanan programda da, 4 kişilik yılbaşı yemeğinin mönü fiyatı 240 milyon lira olarak belirlendi. Ayrıca otelde, Noel kurabiyeleri kilogramı 8 milyon, çikolatadan ''Noel Kütüğü'' de 48 milyon liradan satışa sunulacak.
DİĞER GÜNÜN İÇİNDEN HABERLERİ
 'Karım beni öldürtecek'
 Sümeyye mücadeleyi kazandı...
 Hasta yetiştirmeye çalışırken öldüler
 Süzer'lerin acı günü
 Tatlıses'e suikast yapacaklardı
 Türkiye'nin starı Ajda Pekkan'dır
 Yıllarca sabretti sonunda Pavarotti ile resmen evlendi
 Aşk kaçamağı ölümle bitti
ERDAL ŞAFAK
40 katır da iyi, 40 satır da
Zirvenin anlaşmazlıkla...
AHMET HAKAN COŞKUN
Sana katil diyecekler
Tecrübeyle sabittir: "Çekik...
MEHMET BARLAS
Şimdi sırada AK Parti milletvekillerini bölmek...
ÖMER ÇELİK
Siyasi liberalizmin sosyal derinliği
BRÜKSEL- AB...
HINCAL ULUÇ
Mutluluğu satın almak..
Önce Milli Piyango'nun kimi...
MEHMET TEZKAN
Artık AB ile siz-biz mantığına son verelim..
ŞUNU baştan...
UMUR TALU
Sorumsuz sorumlular
Halkla İlişkiler Derneği'nin yoğun...
İDEAL FENER'E İLK ADIM
İDEAL FENER'E İLK ADIM
İlk devre net fırsatları kullanamayan Denizli, 2. devre çöktü. Ümit...
İkinci yarı bitirdik
İkinci yarı bitirdik
Daum, "Maça kötü başladık, ikinci devre toparlandık. İyi oyunu 90...
Denktaş: Planı reddetmek demek görüşmemek değil
Denktaş: Planı reddetmek demek görüşmemek değil
KIBRIS Türkü, "kader seçimi'' olarak nitelenen milletvekilliği...
Başbakan Kürtçe afiş skandalına el koydu
Brüksel'de basın toplantısı düzenleyen Başbakan Erdoğan, Kürtçe...
Filmdeki aşk gerçek olacak mı?
Filmdeki aşk gerçek olacak mı?
Jack Nicholson ve Diana Keaton'ın evlilik hazırlığında olduğunu iddia...
Kraliçe'ye ameliyat
Kraliçe'ye ameliyat
İNGILTERE Kraliçesi II. Elizabeth'in dizinden ameliyat...
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Günaydın | Astroloji | Magazin | Sağlık |
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.