kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Ana Sayfa
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

07:20Homedrom
07:35Süper Fare
08:05Benjamin
08:35Uçuş Ekibi
09:05Temel Reis ve Oğlu
10:50Sana Mutfağı
11:00Elifnağme
13:00Gün Ortası
13:30Aşkın Yolları
14:45Jesse
15:30Yarışmanın Tadı
16:15Hoş Seda
17:45Magazin Keyfi
19:00atv Ana Haber Bülteni
19:45Spor Haberleri
19:50Hokus Pokus Show
21:20İzzet Yıldızhan Show
23:00A Takımı
00:40Savaş Ay'la Sokak Arası
02:10Geceyarısı Haberleri
02:10Homedrom

 
  19:50 Hokus Pokus Show
atv'nin yeni programı "Hokus Pokus" şaşırtmaya devam ediyor. Bu akşam, programın konuğu İzel'in yaşadığı korku dolu dakikaları izleyeceksiniz
İlk bölümüyle dikkatleri üzerine çeken atv'nin sihirli programı "Hokus Pokus", dünyaca ünlü sihirbazların soluk kesici gösterileriyle dolu 2. bölümüyle yine bomba gibi... Sunuculuğunu Zuhal Topal ile tiyatro yazarı, yönetmeni ve oyuncusu; aynı zamanda Türkiye'nin en tanınmış illüzyonistlerinden biri olan Kubilay Tunçer'in birlikte sunduğu "Hokus Pokus"un bu akşamki bölümüne İzel ve Kenan Işık da konuk olarak katılıyor.

KILIÇ GÖSTERİSİ ŞAŞIRTACAK
"Hokus Pokus"da dünya çapında bir sihirbaz olan Erix Logan gösterilerine devam ediyor. Bu kez Logan kutuya soktuğu yardımcısına kılıçları saplarken, kutudaki genç kız bu anı kamerasıyla görüntülüyor. Guinness rekortmeni Tom Comet ise, rekorlar kitabına geçen "Elektrikli Testere" gösterisi ile bu kez "Hokus Pokus"ta yürekleri hoplatıyor. Comet, elektrikli testere ile yaptığı gösterisine İzel'i ve programın sunucusu Zuhal Topal'ı ortak ediyor. İki genç kadının ağzındaki elma üzerine testeresiyle şekiller yapan Comet'in yardımcısı da çevirdiği ateşten hulo hopla izleyenleri büyülüyor. Matruşka bebekleriyle yaptığı gösterisiyle ünlü Rus sihirbaz Ivan Netcheporenko da "Hokus Pokus"da, uçurduğu pelerininden Matruşka bebekleri çıkarıyor. İngiliz illüzyonist Lee Alex ise yardımcısının kafasını gövdesinden ayırdığı şovuyla nefes kesecek. İllüzyonist Kenan Işık ile yaptığı gösteride ilginç bir şov sunacak.
 
  21:20 İzzet Yıldızhan Show
atv'de yeni bir show başlıyor: "İzzet Yıldızhan Show"... Programa bu akşam Zara ve İbrahim Erkal katılıyor
atv ekranında yenilikler bitmiyor. Show TV'de büyük bir beğeniyle izlenen ve reytingleri alt üst eden "İzzet Yıldızhan Show" atv'ye transfer oldu. Türk Halk Müziği'nin ünlü sesi İzzet Yıldızhan'ın adını taşıyan show programı Cumartesi akşamları atv ekranlarında olacak.

CANLI CANLI BİR SOHBET
Canlı yayınlanacak programda, farklı sesi ve yorumu, neşeli, sıcak kişiliği ile sevenleriyle buluşacak, ünlü konuklarla coşkulu anlar yaşatacak İzzet Yıldızhan, bu akşam iki sevilen sanatçıyla birlikte karşınıza gelecek. Uzun bir aradan sonra ilk kez hayranlarıyla "İzzet Yıldızhan Show"da buluşacak olan Zara ve İbrahim Erkal, Yıldızhan'ın konukları olacak.
 
  23:00 A Takımı
Dış görünüşünden memnun olmayanlar, kendilerince kusur olarak gördükleri yerlerinin düzeltilmesi için can simidi olarak estetik cerrahiyi ve kozmetik destekleri görüyor. Savaş Ay'la A Takımı işte bu akşam estetik ameliyatlarını enine boyuna masaya yatırıyor.

ESTETİK AMELİYATLARI
Doğuştan güzel olmayabilirsiniz. Kemerli bir burnunuz, iri kulaklarınız, sivri çeneniz, sarkık göğüsleriniz, geniş basenleriniz olabilir. Eğer sizde kendinizden memnun değilseniz, A Takımı'nda merak ettiğiniz pek çok soruya cevap bulabilirsiniz. Nerede ameliyat olabilirim? Kime güvenebilirim? Ne kadar ücret ödemeliyim? Kaç günde iyileşirim? A Takımı'nda...
YÜKSEL AYTUĞ
GAF oloji
"Öyle bir sivilce ilacı kullanıyorum ki bir...
ATİLLA DORSAY
CENNETTEN ÇOK UZAKTA TRT-2 22.10
Çağdaş bir...
 
Zaga
Kanal D / 00:10
Petrol Kralları
Show TV / 14:45
Gerzek Şaban
Show TV / 17:30
Hokus Pokus Show
atv / 19:50
Ben Evleniyorum
Show TV / 20:30
İzzet Yıldızhan Show
atv / 21:20
Serseri
Kanal D / 21:20
Küçük Askerler
Star / 21:30
A Takımı
atv / 23:00
Hülya Avşar Show
Kanal D / 23:00
Sudan Çıkmış Balık
TV8 / 23:15
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Günaydın | Astroloji | Magazin | Sağlık |
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.