kapat
29.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°


TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL



Luce'nin korkusu

Beşiktaş'ın hocası, futbolcularıyla yaptığı toplantıda, "Ne Lazio, ne Chelsea, sadece derbiyi düşünün. Zihinsel olarak hazır olmayan bana söylesin" dedi

Beşiktaş'da, Fenerbahçe derbisine iki gün kalmasına karşın gündem hala Şampiyonlar Ligi... Lazio beraberliğiyle gruptan çıkma şansını artıran siyah-beyazlı kulüpte herkes, UEFA'nın Chelsea maçını 'tarafsız saha'ya almasını konuşuyor. Teknik direktör Lucescu ise bu durumdan rahatsız. Futbolcularını derbiye motive etmeye çalışan Rumen hoca, dün akşam futbolcularıyla yaptığı toplantıda, "Lazio maçını unutun. Chelsea'yi aklınıza bile getirmeyin. Kafanızda F.bahçe maçından başka bir şey olmasın. Bunu yapamayacak olan da gelip bana söylesin, ben de başka çözüm bulayım" uyarısını yaptı.

Favori Arena
Siyah-beyazlı yönetim, UEFA'dan yer bildirmek için Salı günü saat 12.00'ye kadar süre alırken, Dortmund (Westfallen) ve Schalke (Arena) kulüplerinin statları üzerinde duruluyor. Ancak Galatasaray'ın da Dortmund'u istemesi ve bunun büyük ölçüde kesinlik kazanmasından sonra, Gelsenkirchen'deki Arena Stadı öne çıktı. Menajer Sinan Engin, bu konuyla ilgili olarak, "Maçın nerede oynanacağı önemli değil. Chelsea'yi, havada, karada yeneriz" ifadesini kullandı.

Fatih DOÄžAN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır