kapat
29.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°


TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL



Beni farkedin

G.Birliği'nin Lizbon zaferinin kahramanı Ali Tandoğan, "Sergilediğim futbol Türkiye'de sağ kanat yok diyenlere cevabımdı" dedi.

Geçen sezon Denizlispor, UEFA Kupası'nda büyük bir sürpriz yaparak dördüncü tura yükseldiğinde, adeta bir Ali Tandoğan rüzgârı yaşanmıştı. Sezon başında Okan Koç'u Beşiktaş'a veren Gençlerbirliği, onun boşluğunu Ali Tandoğan ile doldurdu. 26 yaşındaki oyuncu yine UEFA'da kendini gösterdi ve G.Birliği'nin 3-0'lık Sporting Lizbon zaferinde kaydettiği muhteşem frikik golü ve Veysel'e yaptığı müthiş asistle herkesi bir kez daha kendine hayran bıraktı.

Formsuzlar Milli Takım'a
Kazanılan bu zafer sonrası konuşan Tandoğan, "Çok zor bir rakibi eledik. Herkes bizim gücümüzü gördü. Hedefimiz daha büyük başarılara imza atmak" dedi. Letonya maçından sonra Türkiye'de üst düzey bir sağ kanat oyuncusunun olmadığı yönündeki eleştirilere de mütevazı bir şekilde sitemde bulunan Tandoğan sözlerini şöyle tamamladı "Bazı oyuncular en formsuz dönemlerinde bile Milli Takım'a çağrılırken, kimsenin gözü beni görmedi. Ben hiçbir zaman sağ kanatta en iyi olduğumu söylemedim. Ancak kendime güveniyorum ve özellikle Avrupa'da sergilediğim performans da bunun göstergesi."

Ä°smail ANNIKIZIL


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır