kapat
25.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



Hani güvenliydi

Trabzonspor 2-1 geride iken, iki taraftarın tel örgüsüz tribünlerden sahaya atlayıp, rakip futbolcuların üzerine yürümesi şok etkisi yarattı

Trabzonspor yönetiminin sezon başındaki F.Bahçe maçından önce Avni Aker'deki tel örgüleri kaldırması ile başlayan güvenlik tartışması, Pazar günü Elazığspor maçında iki bordo-mavili taraftarın sahaya girmesi ile yeniden başladı. Elazığspor 2-1 önde iken, tel örgüsüz tribünlerden sahaya inen iki Trabzonspor taraftarı, polisin de engellememesi üzerine sahaya girdi ve Elazığsporlu Abdullah'a saldırdı. Araya giren Cem Yanık saldırganları saha dışına iterken, polisin ancak bu sırada olaya müdahale etmesi dikkat çekti. Karşılaşmanın hakemi Musa Eryılmaz, 4. hakem Yunus Yıldırım ve gözlemci Ali Kınak raporlarında bu olayı ayrıntılarıyla belirtirken, PFDK konuyu Perşembe günü yapacağı toplantıda görüşüp, kararını açıklayacak.

Köse başkanlığa aday
Trabzon Teknik Direktörü Aybaba, bu 2 taraftarın eylemine sert tepki göstererek, "Ben bu takımı nerelerden, lig ikinciliğine, Türkiye Kupası şampiyonluğuna taşıdım. Ama hem yönetim, hem de tribünler aleyhime çalışıyor. Neden sahaya indi bu insanlar? Böyle giderse istifa edeceğim" diye konuştu.

Bu arada Trabzon'da mali olağan genel kurul öncesi, eski Trabzon Başkan Vekili Bahri Köse, kulüp başkanlığına adaylığını açıkladı. Köse, Trabzon'un yüce değerlerinin, ortak sorumluluğa dönüştürülmesi halinde ortaya çıkacak enerjinin yepyeni bir heyecan ve başarı getireceğine inandığını belirterek, "Ekibimle birlikte Trabzon'un olağan genel kurulunda başkanlığa aday olduğumu açıklıyorum" dedi.

Yılmaz ŞENOL


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır