kapat
25.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



Türkiye için

"İstanbul'u kana bulayan bombalar sonrası, bayramda alacağınız bir galibiyet, bugüne kadarkilerin hepsinden daha anlamlı olacak"

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde yarın Lazio ile deplasmanda oynayacağı hayati maç için Roma'ya gitti. Rakibin kasetlerini izlediği için geceyi uykusuz geçiren teknik direktör Lucescu, takımıyla yaptığı toplantıda, oldukça duygusal konuştu "Sadece Beşiktaş camiası değil bütün Türkiye sizden başarı bekliyor. İstanbul'u kana bulayan bombaların ardından, sizin için anlamını bildiğim bir bayram günü alacağınız galibiyet, Türk futbol tarihinin belki de en anlamlı zaferi olacak. Bunları düşünerek oynayın ve Türk halkını sevindirin."

İki ihtimalli maç
Futbolcularından çok dikkatli olmalarını isteyen tecrübeli teknik direktör, "Sonuçta karşımızda Lazio olacak. İşimiz kolay olmayacak. Ama şunu unutmayın, bu maçı kazanırsak, Chelsea de kendi sahasında Sparta'yı yenerse ki, bu büyük ihtimal, gruptan kesin olarak çıkacağız. Yani galibiyet bizim için mükemmel olur. Ama yine de tedbiri elden bırakmamalıyız. Roma'da alacağımız 1 puan da başarısız bir sonuç olmaz. Bu iki ihtimale tamam. Ama üçüncü ihtimali, yani yenilgiyi, kimse aklına getirmesin" diye konuştu.

Fatih DOĞAN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır