kapat
25.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



Pahalı transfer yok

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim taraftara net bir mesaj gönderdi "Kimse bizden ocak ayında pahalı transferler beklemesin"

1-2 Türk oyuncu
G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, kimsenin kendilerinden Ocak ayında pahalı transferler beklememesi gerektiğini söyledi. Terim, bir TV kanalına bu açıklamayı yaptı. Transferi kendisinin de arzu ettiğini ima eden Terim, "Yönetim Kurulumuzun da açıkladığı gibi kimse bizden Ocak ayında pahalı transferler beklemesin. Ancak olanaklar çerçevesinde 1-2 Türk oyuncu transfer edebilirsek ben de memnun olacağım'' dedi. G.Saray olarak en kısa sürede çıkışa geçmek istediklerini de ifade eden Terim, "Bunun için tarih veremem. Ancak mümkün mertebe en kısa sürede bir çıkış yakalamayı istiyoruz. Bunun için de bazı şeyler yapacağız'' diye konuştu.

Ümit Karan ilk 11'e
Terim'in Denizli yenilgisi sonrası dile getirdiği "Operasyon" takımda ilginç gelişmelerin yaşanacağını gösteriyor. Son golünü 25 Ekim'de Samsun'a atan ve ramazan ile birlikte gol orucuna giren H.Şükür'ün de Malatya karşısında 11'deki yerini kaybedebileceği konuşuluyor. İyileşen Ümit Karan'ın 11'de oynamasına kesin gözüyle bakılıyor.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır