kapat
25.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



Fener'de kriz üstüne kriz

Samsun'da yaşanan hezimet F.Bahçe takımında kaptanlık ve güçlü bir yedek kulübesi yaratacak kadro derinliği sıkıntılarını tekrar ortaya koydu

Daum kaptanlarla bozuk
F.Bahçe, 3-0'lık Samsunspor bozgunuyla bayram öncesinde tam bir şok yaşarken, takımdaki sorunlar da tekrar günışığına çıktı. Ümit Özat'a kaptanlığı verip, Fatih ve Yusuf'u ikinci ve üçüncü kaptan olarak belirleyen F.Bahçe'de teknik direktör Daum'un üç kaptanla da yıldızı bir türlü barışmadı. Birçok oyuncunun da bu hiyerarşiyi kabul etmemesi geçen sezon kökü kurutulan takım içi grupların yeniden oluşmasına yol açtı. Samsun'da da F.Bahçe'ye sadece birkaç ay önce gelmiş olan Hollandalı golcü Pierre Van Hooijdonk kaptanlığı üstlendi.

Yedek krizi büyüdü
Kadroya giremeyen futbolcuların sıkıntılarını Alman teknik adamın görmezden gelişi ve "Nasıl olsa kazanıyoruz. Onların sesi çıkamaz" mantığı krizin giderek büyümesine neden oldu. Bu kriz geçen hafta Samandıra Tesisleri'nde patladı ve yedek futbolcular adeta isyan bayrağı açarak yardımcı antrenör Koch'a "Biz de bu işten para kazanıyoruz. Daum'un istediği 7-8 futbolcuya prim ödeniyor. Biz hiçbir şey alamıyoruz" diye dert yandılar. Bu prim krizi de, sarı-lacivertlilerin Samsun deplasmanında Olcan dahil sadece 17 kişiyle sahaya çıkabilmesine yol açtı.

Haydar PINARCI


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır