kapat
25.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



Aday olmayacak

Samsun'daki kötü futbol ve farklı yenilgiyle sabrı taşan Yıldırım, takımı Pazar günü Beşiktaş'a da kaybederse Mart'ta adaylığını koymayacak

Baştan aşağı karıştı
Samsunspor karşısında alınan 3-0'lık yenilgi Fenerbahçe'de sadece takımda değil, yönetimde de büyük sıkıntı yarattı. Özellikle başkan Aziz Yıldırım'ın Samsun'daki farklı mağlubiyet sonrası çok sinirlendiği ve yaklaşan kongre için aday olup olmama konusunda vereceği kararı sorgulamaya başladığı öğrenildi. İddialara göre, eğer Fenerbahçe bu hafta Beşiktaş karşısında da mağlup olursa Aziz Yıldırım görevi şubatta bırakacağını resmen açıklayacak. Yıldırım, daha önce de yakın çevresine "Aday olmayacağım" yönünde açıklamalar yapmış, ama bunlar resmiyet kazanmamıştı.

Hep kötüye gidiyor!
Bu sezon takımın başına Daum'u getiren ve ünlü Alman teknik adama tam yetki verdikten sonra gelecek başarıyı beklemeye başlayan Yıldırım'ın, takımın grafiğinin bir türlü yükselişe geçmemesinden büyük rahatsızlık duyduğu bildirildi. Aziz Yıldırım'ın Samsun maçı sonrası bazı yöneticilere, "Ne yapalım? Olmuyor işte.. İyiye gideceğiz diye bekliyoruz. Ama takım hep kötüye gidiyor" diye dert yandığı öğrenildi. Sızan haberlere göre Beşiktaş maçından iyi bir sonuç çıkarsa, Yıldırım kararını Ocak'ın ortasına erteleyecek. Bu süreçte takımı gözleyecek ve kararını yenilenmiş sosyal tesislerin açılışında duyuracak.

Suyu ısınanlar çok
Pazar günkü Beşiktaş maçından alınacak sonuç takımdaki birçok futbolcunun durumunu belirleyecek. F.Bahçe yenilirse, Daum ile aralarında soğuk rüzgarlar esen Tuncay'ın iyi bir bedel karşılığında satılması sürpriz olmayacak. Bileti kesilen Hakan dışında, Erhan, İsmail, Rebrov gibi Ocak'ta ayrılmasına kesin gözüyle bakılanlar var. Alper ve Ali Güneş de bu listeye eklenebilir. Derbi kaybedilirse, Samsun maçından sonra taraftarların lehte tezahürat yaptıkları Ortega'nın dönüşüne ve Brezilya'daki transfer arayışlarına da hız verilecek.

Deniz DERİNSU


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır