kapat
25.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



Öfkeli doktor polis dövdü

Urfa Devlet Hastanesi'nde görevli Dr. Ayhan Aktaş, hastaneye kaldırdığı eşinin ifadesini almak isteyen polis memurunu dövdü.

Kendisi gibi doktor olan eşinin ifadesinin alınmasına engel olan ve polis memuruna saldıran Dr. Aktaş gözaltına alındı. İlaç aldığı için fenalaştığı ileri sürülen Dr. Güler Aktaş'ın beş aylık hamile olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, olay şöyle gelişti Dr. Ayhan Aktaş, Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde çocuk doktoru olarak görev yapan hamile eşi Güler Aktaş ile birlikte İstanbul'dan Eskişehir'e gitmek üzere otomobiliyle yola çıktı.

TELSİZİNİ KIRDI
Yola çıkmadan önce kendisini iyi hissetmediği için ilaç alan Güler Aktaş, Sakarya'ya geldiği sırada aniden fenalaştı. Bunun üzerine Ayhan Aktaş'ın hastaneye götürdüğü genç kadın, ilk müdahalenin ardından servise alındı. Güler Aktaş'ın ifadesine başvurmak isteyen hastane polisi, karşısında eşi Ayhan Aktaş'ı buldu. Kimlik beyanında bulunmak istemeyen Aktaş, eşini hastaneden çıkarmak istedi. Prosedürün buna izin vermediğini söyleyen polis memuru, öfkeli doktor tarafından darp edildi. Polisin gözlüklerini ve telsizini kıran sinirli doktor gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Murat UYGUN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır