kapat
25.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



Bekârlar siyah araba kullanır

Kullandığınız arabanın rengi medeni durumunuzu da yansıtıyor. Bekâr erkekler siyah arabaları kullanırken, kadınlar kırmızı rengi tercih ediyor

KADINLARIN RENGİ İSE KIRMIZI
Artık kırmızıda durduğunuzda yandaki arabanın rengine daha dikkatli bakmanız gerekecek. Çünkü İngiltere'de yapılan bir araştırmaya göre arabaların rengi insanların 'medeni durumunu' da ele veriyor. Araştırmaya göre bekâr ve yalnız erkekler siyah arabaları tercih ederken evliler tercihlerini griden yana kullanıyor. Yalnız kadınların arabalarında tercih ettiği renk ise yalnız erkeklerden çok daha farklı. Bekâr kadınlar en dikkat çekici renklerden kırmızıyı tercih ediyor.

EVLENİNCE RENK YEŞİL OLUYOR
Fakat evlendikleri ve çocuk sahibi oldukları zaman kadınların tercihi yeşile dönüyor. Araştırmayı yapan uzmanlar "İnsanların dikkatini çekebilmek için bu araştırmayı yaptık. Sonunda ortaya çok ilginç sonuçlar çıktı. Neden bu renkleri tercih ettiklerini bilmiyoruz. Fakat kırmızı ve siyah her zaman çok daha fazla dikkat çeker. Belki de bu yüzden yalnız kadınlar kırmızı renkli arabaları tercih ederken bekâr erkekler siyah kullanmayı tercih ediyor" diyor.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır