kapat
01.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Tuncay 3 maç forvete

F.Bahçe'nin hocası Daum, sol kanada çektiği ancak sürekli forvette oynamak istediğini belirten genç yıldızına Sebat, Samsun, Rize maçlarında kendini kanıtlama şansı verecek

F.Bahçe'de Daum geldikten sonra sol kanada çekilen ve her fırsatta, "Forvette oynarsam daha başarılı olurum" şeklinde açıklamalar yapan Tuncay, istediğini alıyor. Teknik direktör Daum'un öğrencisiyle yaptığı görüşmede, basına buyönde yaptığı açıklamaları hatırlattığı ve "Her yerde forvette oynamak istediğini söylüyorsun. Ben bir sistem oturtmaya çalışıyorum. Bu sistemde sana sol kanatta ihtiyacım vardı. Ama önümüzdeki Sebat, Samsun, Rize maçlarında seni forvette oynatacağım. Beşiktaş maçına kadar kendini kanıtla" dediği öğrenildi. Tuncay da elinden geleni yapma sözü verdi.

Yolculuk bugün
F.Bahçe, yarın oynanacak A.Sebat maçı için bugün Trabzon'a hareket ediyor. Sarı-lacivertli yönetim, ligin ilk haftasında oynanan Trabzon maçındaki olaylar nedeniyle gelebilecek tepkiler için il yetkililerinden sıkı güvenlik tedbirleri alınmasını talep etti.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

sizinkiler
Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır