kapat
01.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Terim ateşliyor

La Gazetta'ya konuşan Rumen hoca, Türk futbolculara övgüler yağdırırken derbi için de "Ben ve oyuncularım Terim'e karşı özel motive oluyoruz" dedi

"Terim'in onuru"
İtalyan basını, Beşiktaş-G.Saray derbisine geniş yer ayırdı. La Gazetta dello Sport, siyah-beyazlı takımın hocası Lucescu'nun ağzından ilginç açıklamalara yer verdi. Gazeteye göre Rumen teknik adam, G.Saray derbisi için "Ben ve futbolcularım Fatih Terim'e karşı özel motive oluyoruz" ifadesini kullandı. "Derbi Beşiktaş ile G.Saray arasında değil, Lucescu ile Terim arasında olacak" diye yazan gazete, 2 hoca arasındaki halef-selef ilişkisi nedeniyle bu derbinin, diğerlerinden çok daha büyük önem taşıdığını belirtti. La Gazetta, tam bir sayfa ayırdığı derbi için "Şampiyonluk ve Terim'in onuru sözkonusu" yorumunu yaptı. Gazete ayrıca Lucescu'nun Türk futbolcuları ile ilgili övgü dolu sözlerine de yer verdi.

Sergen, Totti değerinde
Rumen teknik adam, Türkiye'deki futbolcuların teknik, klas ve yeteneklerinin sadece İtalya ve Fransa liglerinde olduğunu belirterek, "Emre, Hasan, İlhan, Sergen, Tuncay, Yıldıray gibi futbolcuların futbol meziyetleri tartışılamaz. Sergen, Roma kaptanı Totti kadar değerli bir futbolcu. Takımım Beşiktaş çok iyi. Sergen dışında, İlhan, Giunti, Zago gibi yıldızlar var. Türkiye'de bu oyuncularla mücadele etmek bir ayrıcalık" ifadesini kullandı. Lucescu, Şampiyonlar Ligi mücadelesine başlamadan önce grupta liderlik için Lazio'yu favori gördüğünü söylerken, "Ancak şimdi Beşiktaşım'ın da şansı olduğunu düşünüyorum" yorumunda bulundu. Tecrübeli hoca, Türkiye'de mutlu olduğunu söylemeyi de ihmal etmedi.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

sizinkiler
Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır