kapat
01.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Sami Yen mi?

G.Saray Başkanı, karşılaşma bitiminde "Rövanşı Sami Yen'de alırız. Pardon Olimpiyat'ta demek istedim" sözleriyle kafaları karıştırdı

'Favori Beşiktaş'
Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın maç öncesi Beşiktaş'ı galibiyete daha yakın gördüğünü ifade etti. Beşiktaş Başkanı Serdar Bilgili ile karşılaşmayı yanyana takip eden başkan Canaydın, "Umarım centilmence bir maç olur. Bence Beşiktaş galibiyete daha yakın takım. Şu anda çok iyi bir hava yakaladılar" dedi. Canaydın karşılaşmanın bitiminde ise "Güzel maç oldu. Kesilmese daha da güzel olacaktı. Futbolcular soğudu. Yine de her iki takım da iyi mücadele etti. Bu maçın rövanşı Ali Sami Yen'de... Pardon, Olimpiyat Stadı'nda demek istemiştim" diyerek, ligin ikinci yarısındaki rövanş maçının yeri konusunda kafaları karıştırdı.

Misafirler önden
Sarı-kırmızılı takım kafilesi, İnönü Stadı'na üzerinde hiçbir işaret olmayan düz renkli bir otobüsle geldi. İki takımın otobüsleri stat önüne aynı anda, saat 19.50'de ulaştı. Evsahibi olan Beşiktaş kafilesi, konuklarına jest yaptı ve G.Saray otobüsüne yol verip, konuklarının önce girmesini sağladı. Bu sırada bazı Beşiktaşlı taraftarların protestolarına maruz kalan sarı-kırmızılılar, bunun için önlem almayan güvenlik güçlerini suçladı. Kaptan Bülent, "Boşu boşuna bir sürü küfür yedik" ifadesini kullandı.

Bahadır BEYARSLAN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

sizinkiler
Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır