kapat
01.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Aldatıldım, sömürüldüm, oyuna getirildim, işi bitti diye atıldım...

CHP'nin 30'uncu Olağan Kurultayı'nda "İl başkanları istemiyor" gerekçesiyle Genel Başkan Deniz Baykal tarafından Parti Meclisi listesine alınmayan İstanbul Milletvekili Yaşar Nuri Öztürk, "Aldatıldım, oyuna geldim, sömürüldüm ve işimin bittiği kanısına varıldığı için kızağa alındım" diyerek istifa sinyali verdi.

Star gazetesindeki köşesinde "CHP'de konuşmak farz oldu" başlığıyla bir yazı yazan Öztürk, Baykal ve parti yönetimine ağır eleştirilerde bulundu. Baykal'ın "il başkanları sizi istemiyor" dediğini, oysa daha sonra öyle olmadığını öğrendiğini belirten Öztürk, şunları yazdı "İşte bir Baykal klasiği... o anda her şey anlaşılmış, taşlar yerine oturmuş, Anadolu evladı gönüldaşlarımın daha ilk günden kulağıma üfledikleri aynen çıkmıştı. Kısacası aldatılmıştım. O kadar da değil, bir de alaya alınmıştım."

Oyuna geldiğini, sömürüldüğünü ve işinin bittiği kanısına varıldığı için kızağa alındığını kaydeden Öztürk, 3 Kasım seçimlerinde CHP'ye en az yüzde 5 oy kazandırdığını, Baykal'ın seçim öncesinde "hurafecileri okşamak adına aleyhine konuşması" olmasaydı bu oranın en az yüzde 10 olacağını iddia etti.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

sizinkiler
Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır