kapat
29.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI
limasollu
TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL



GREENCARD

Sevgi istiyoruz

Samet Aybaba, Istanbulspor onunde 3 puani hedeflediklerini belirterek, "Trabzonspor'u sevenlerden sevgi ve destek istiyoruz" dedi

Kongre bizi etkilemez
Trabzonspor, Istanbulspor ile deplasmanda yapacagi macin hazirliklarini surduruyor. Teknik direktor Samet Aybaba, "Son gunlerde yasanan gelismeler bizi hic ilgilendirmiyor. Biz isimize bakiyoruz. Trabzonspor'u seven herkesten sevgi ve yardim bekliyoruz. Onun disinda soyleyecek hicbir sey yok. Biz de zaten iyi takimiz, iyi oynuyoruz. Haftalar gectikce performansimiz artiyor. Bu maci kazanip, yukarilarda duran bir Trabzonspor'u saglamak istiyoruz" diye konustu.

Yilmaz: El koyariz
Trabzonspor Onursal Baskani Mehmet Ali Yilmaz, kulupte yasanan son gelismelerden rahatsiz oldugunu acikladi. Kulupte bugun yasananlarin 2000 yilinda yapilan kongrenin bir enkazi oldugunu ifade eden Yilmaz, "Simdi sessiz duruyorsak yerel arkadaslarimizin hevesini almasi icindir. Yoksa gerektigi zaman el koyariz. Trabzonspor'un takima katki saglayacak insanlara ihtiyaci vardir. Trabzon'da bulunan arkadaslar, kulubu televizyon gelirleri ile idare etmeye calisiyorlar. Butce olarak kulube hic katkilari olmuyor. Biz Anadolu'dan gelen ilk buyuk takimiz. Turkiye'nin ve Avrupa'nin takimiyiz. Trabzon'da kalamayiz" dedi.

Ersin RAMOGLU


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

sizinkiler
Sari Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.S. - Tum haklari saklidir