kapat
29.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI
limasollu
TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL



GREENCARD

Semih: Sahaya saglam basarim

"Benim icin ilk onbir erken. Sonradan girdigim maclari hic kaybetmedik. Ortega'nin anisina 23 numarayi bu sezon ben aldim"

F.Bahce'nin genc yetenegi Semih Senturk 2 sezondur A Takim'la idmanlara ve maclara cikiyor. Gelecekte sari-lacivertli ekibin golcusu olmayi hedefleyen Semih, SABAH'a ilginc aciklamalarda bulundu

"23 gecen sezon Ortega'nin numarasiydi. Onunla dil sorununa ragmen iyi bir iletisimim vardi. Ayrilinca onun anisina bu formayi sectim. Ozellikle Guney Amerikali futbolcular, bana yakin ilgi gosteriyorlar. Van Hooijdonk, sut calismalarinda beni cagiriyor. Ondan ve diger agabeylerimden cok seyler ogreniyorum.

Agir futbolcu degilim
Benim durumumdaki bir oyuncu icin ilk onbir erken. Sonradan girdigim maclarda surekli tecrube kazaniyorum. Bu maclarda 4 galibiyet, 2 beraberligimiz var. Eger bir gun sureklilik kazanirsam uzun yillardan sonra ilk kez F.Bahce, kendi yetistirdigi bir oyuncuyu A Takimi'nda gorecek.

Agir degilim. Sahaya saglam basarim. Sadece kisa mesafeli pozisyonlarda bazen seri olamiyorum ama bunun icin cok calisiyorum."

Deniz DERINSU


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

sizinkiler
Sari Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.S. - Tum haklari saklidir