kapat
29.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI
limasollu
TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL



GREENCARD

Buna vefasizlik denir

F.Bahce Baskan adayi Sadettin Saran, Yildirim'in sozlerinin kendisini uzdugunu belirterek, "F.Bahce kimsenin sahsi mali degildir" dedi

Fenerbahce'nin eski futbol subesi sorumlusu Sadettin Saran, baskanliga adayliginin kamuoyuna yansimasinin ardindan Baskan Aziz Yildirim'in yapti aciklamalari kinayan bir basin aciklamasi yapti. Saran, aciklamada, "Bu beyanatlari uzuntuyle okudum. Gosterilen vefasizlik ornegini Baskan'a yakistiramiyorum" ifadelerini kullandi.

Saran, borclar konusuna deginerek, "F.Bahce'de Sayin Aziz Yildirim dahil hic kimsenin baskanlik adayligini resmen aciklayacagi bir ortam yoktur ortada. Son 5 yilda 15'e katlanmis ve 85 milyon dolara ulasmis borc yuku, diger yanda alelacele kulubu mevcut durumda halka arz etme cabalari F.Bahce'ye gonul verenleri endiselendirmektedir" dedi.

Sabir acidir
Fenerbahce'nin kimsenin sahsi mali olamayacagini belirten Saran, "Basari, birlik ve dayanismadan gecer. F.Bahce camiasi sadece gruplardan olusmaz. Binlerce kongre uyesi F.Bahce'yi gelecege tasiyacaktir. Bu tarz secim beyanatlarini ne camia hak etmektedir ne ben. Camiaya soylenecek tek soz vardir "Sabir acidir ama meyvesi tatlidir" yorumunu yapti.


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

sizinkiler
Sari Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.S. - Tum haklari saklidir