kapat
29.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI
limasollu
TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL



GREENCARD

Tumer, Sergen'i kesti

Lucescu'nun Sergen'i derbiye sakladigi G.Antep macinda firtina gibi esen yildiz futbolcu, Galatasaray karsisinda da buyuk olasilikla 11'de oynayacak

Planlari alt ust oldu
Besiktas'in, Gaziantep'i deplasmanda 3-0 yendigi macta Lucescu'nun derbiye sakladigi Sergen'in yerine 11'de oynayan Tumer, ortaya koydugu futbolla Rumen hocanin planlarini alt ust etti. G.Antep karsisinda super bir futbol sergileyen ve bir de gol atan Tumer'in performansi sonucunda Lucescu da forvetteki planlarini degistirmek zorunda kaldi. Rumen hocanin, derbiye Ilhan-Tumer ikilisiyle baslamasi bekleniyor. Sergen ise buyuk olasilikla ikinci yarida oynayacak. Besiktas'ta G.Antep macindan sonra alkislar kaptan Tayfur ile Giunti'ye geldi. S.Prag macinda takimin en iyisi olan Guinti'ye Gaziantep macinda eslik eden Tayfur, dun tebrikleri kabul ettiler.

Sergen yarida birakti
Haftayi zorlu G.Antep deplasmanindaki farkli galibiyetle kapatan Besiktas, G.Saray derbisinin hazirliklarina basladi. Futbolcularin, yaklasik 2 saat suren antrenmanda son derece hirsli ve istekli olduklari gozlendi. Kasigindaki agrilari suren Sergen, kosunun ardindan tesislere girerek salonda calisti. Kulup doktoru Ayhan Optur, Sergen'in tedavisini surdurduklerini ve bu futbolcuyu G.Saray macina yetistirmeye calistiklarini soyledi. Optur, Sergen disinda takimda sakatligi bulunan futbolcu olmadigini da kaydetti. Besiktas, bu aksam yapilacak antrenmanin ardindan kampa girecek. Kartal'in bugunden itibaren tum antrenmanlari da basina kapatilacak.

Vahap HACIOGLU


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

sizinkiler
Sari Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.S. - Tum haklari saklidir