kapat
29.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI
limasollu
TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL



GREENCARD

Transfer bozar

"Ilhan iyilesti, Ahmet Dursun, Ahmed Hassan ve Sinan da cok kaliteli golculer. Besiktas'ta eldeki oyuncularla forvette sorun yasanacagini sanmiyorum"

Baslarda dusunduk
Besiktas'ta, ozellikle Sparta Prag macinda Ilhan'in cezali olmasi nedeniyle forvette yasanan sikintinin ardindan gundeme gelen transfer tartismasina, menajer Sinan Engin de olumsuz gorusuyle katildi. Sezon basinda Ilhan'in sakatligini dusunerek bir golcu transferi yapmayi dusunduklerini belirten Engin, "Ancak dogrusunu soylemek gerekirse istedigimiz fiyatta ve kalitede golcu bulamadik. Su anda da bunu dusunmemize bile gerek yok. Ilhan Mansiz tamamen iyilesti. Bu bolgedeki diger futbolcularimizin kaliteleri ve form durumlari da cok ust duzeyde" ifadesini kullandi.

Ahmet hep kacirmaz
Ahmet Dursun, Ahmed Hassan ve Sinan'in cok iyi golculer oldugunu ifade eden Sinan Engin, "Ahmed Hassan, eminim ki su andakinden cok daha iyi bir duzeye gelecek. Zaten bu haliyle bile Besiktas'a buyuk katki yapabiliyor. Ahmet Dursun, Sparta Prag macinda yakaladigi firsatlari kullanamadi. Ama bu her zaman gol kaciracagi anlamina gelmiyor. Biz onun kalitesini biliyoruz. Sinan, her gecen gun daha iyi oluyor. Genc yasta Besiktas gibi bir takima gelmenin sorunlarini yasadi. Ligin ikinci yarisinda ondan patlama bekliyorum. Kisacasi Besiktas'in forvetini dolduracak cok oyuncu var ve takviyeye gerek yok. Yeni bri transfer bizi bozar" dedi.

Gelenek degismeyecek
Engin, cuma gunku Galatasaray derbisi icin de iddiali konustu "Zor bir mac olacak. Bu macin havasi da yapisi da farkli. Cok dikkatli ve soguk kanli olmaliyiz. Gaziantep galibiyetiyle moral bulduk. Galatasaray'i yenerek bunu pekistirmek istiyoruz. Kendi sahamizda ve seyircimizin onunde oynamamiz bir avantaj ancak taraftarlarimizin 90 dakika takimlarini desteklemesi sart. Inonu mukemmel suslenir ve mac gunu taraftarimiz beklenen destegi verirse Galatasaray'i yenecegimizi dusunuyorum, su anda takimda cok onemli sorun yok. Ilk onbirde oynayanlar ve diger oyuncularimiz hepsi hazir bekliyor. Son 1.5 yildiz bizi Diyarbakir disinda yenen bir takim olmadi, bu gelenek degismeyecek" diye konustu.

Fatih DOGAN


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

sizinkiler
Sari Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.S. - Tum haklari saklidir