kapat
29.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI
limasollu
TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL



GREENCARD

Mondi'nin onur savasi

Besiktas-G.Saray derbisi Kolombiya'nin iki milli kalecisi Mondragon ve Cordoba'yi yine bulusturacak. Cimbom'un henuz Cordoba'ya golu yok

Cimbom ikide sifir cekti
Besiktas-G.Saray maci sampiyonluk yarisini yakindan ilgilendiriyor. Ancak karsilasmanin ilginc bir boyutu daha var. Derbi, Kolombiya Milli Takimi'nin iki kalecisini de karsi karsiya getiriyor. Cordoba'nin gelisinden beri yapilan "Hangisi daha iyi kaleci?" tartismasinda Cordoba bir adim onde. Cunku gecen seneki iki Galatasaray macinda da gol yemedi, ikisini de kazanan Besiktas sampiyonluga da ulasti.

Mondi icin buyuk kavga
Galatasaray'a Taffarel'in yerine gelen ve Lucescu ile iki sezonda bir sampiyonluk yasayan Mondragon, 2002 yazinda transferde iki kulubu karsi karsiya getirmisti. Lucescu'nun Besiktas'a gelmesini istedigi Mondragon ile yoneticiler anlastiklarini duyurmus, hatta borsaya da bu yonde bir aciklama gonderip "Galatasaray istiyorsa Mondragon'u bizden alsin" demislerdi. Ama sonunda Mondragon sari-kirmizililarda kalmis ve Besiktas onun milli forma icin de rakibi olan Cordoba ile anlasmisti.


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

sizinkiler
Sari Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.S. - Tum haklari saklidir