kapat
29.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI
limasollu
TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL



GREENCARD

Ruh istiyorum

Terim'e "G.Saraylilik ruhu basaridan onemli. Bunu ogrenemeyenleri takimda barindirma" diyen Canaydin, Umit ve Volkan'in yollanmasina olur verdi

Bardak Samsun ile tasti
Galatasaray'da bir suredir sakatliklari yuzunden futboldan uzak kalan Umit Karan ve Volkan'in kuluple ilisiklerinin kesilmesi icin baskan Ozhan Canaydin'dan da onay cikti. Iki futbolcunun Samsun macinin devre arasinda bir genc kizin Sabri ile fotograf cektirisi sirasinda gazetecilere "Cekin.. Cekin.. Ama magazincilik yapmayin. Zaten bizi yaktiniz, bu cocugu yakmayin" diye laf atmasina sinirlenen baskan Canaydin'in teknik direktor Fatih Terim'e Umit Karan ve Volkan'dan vazgecebilecegini soyledigi ogrenildi.

"Hemen gonderebilirsin"
Kulupten sizan haberlere gore, baskan Canaydin iki futbolcunun gece hayatlari, nerelere gidip kimlerle eglendikleri hakkinda detayli bir rapor edinen teknik direktor Terim'e "Galatasaray icin basari elbette onemli. Ama cok iyi bildigin gibi bizim icin basaridan da onemli seyler var. Bunlarin basinda da Galatasaraylilik ruhu gelir. Bu ruhu tasimayan adamlari takimda barindirma, hemen gonder. Bunu ogrenecek adam simdiye kadar ogrenirdi. Biz sonuna kadar senin arkandayiz. Bizim icin basaridan once ruh gelir" diye konustu

Liste cok uzun
Bu ifade uzerine bir yandan ilk devreyi en iyi sekilde bitirme hesaplari yapan Fatih Terim, bir yandan da Ocak ayindaki operasyon icin dugmeye basti. Iddialara gore Ocak'ta gonderilecekler arasinda sadece Umit Karan ve Volkan yok. Sakatliklari bir turlu duzelmek bilmeyen Ali Lukunku, Berkant ve Balic gibi isimlere de transfer donemi basladiginda "Kendine kulup bul" denecek. Ayrica Fenerbahce'den adeta "Ya tutarsa" denerek alinan Abdullah'in da bu kervana eklenmesi bekleniyor.

Ugur ve Fatih gozde
Sari-kirmizililar Yildiray ve Gokdeniz icin calismalarini surdururken, Umit Milli Takim'in iki bankosu Ugur Inceman ve Fatih Sonkaya'yi da teknik direktor Rasit Cetiner'in tavsiyesiyle listeye aldi. 1981 dogumlu iki gencten Ugur, gecen sezon Almanya 1.Ligi'nde St.Pauli ile 20 mac oynadi. Bu sezon 2.Lig'de Furth'te forma giyiyor. 1.83 boyundaki orta saha oyuncusu 16 kez umit milli oldu. Hollanda 1.Ligi'nde Roda'da kariyerini surduren Fatih ise 11 kez umit, 4 kez A milli oldu. 1.80 boyunda, defansin saginda oynuyor.


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

sizinkiler
Sari Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.S. - Tum haklari saklidir