kapat
29.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI
limasollu
TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL



GREENCARD

Damar: Necip Musluman istenmedigi yere gitmez

Cumhurbaskani Ahmet Necdet Sezer, "esli-essiz " ayrimini Sayistay Baskani Mehmet Damar'a da uyguladi. "Bana tek kisilik davetiye geldi" diyen Sayistay Baskani, tavrini, esprili bir dille soyle anlatti

"Maalesef bu kez medya 'Sayistay Baskani turbanli esiyle geldi gitti' diyemeyecek. Ben alinganlik yapmam. Gocunmam. Tek kisilik bir uygulamayi uygun gormus. Necip Musluman, Turk orf ve gelenegi istenmedigi yerde bulunmaz. Orfumuz ve gelenegimizde bu tur kokteyllere, acilislara, davetlere esleriyle birlikte gidilir. Bu bizim Turk milletinin gelenegidir."

Damar, Cumhuriyet'in 80'inci yilinin kutlandigina da dikkat cekerek, soyle devam etti "Bizim kimseyle bir sorunumuz yok. Ben Turk milletinin emrinde bir insanim. Cumhuriyetin bir neferiyim. Benim memleketim Ankara. Biz, cumhuriyeti, demokrasiyi sonuna kadar koruruz. Ayni zamanda Ankara Kulubu uyesiyim. Ataturk'un ilke ve inkilaplarini ilk defa Ankara gonul vermistir."

Damar, yuksek yargi organi baskani olarak bugunku kutlamalarda gorevlerini yerine getirecegini, Anitkabir ve Ataturk Kultur Merkezi'ndeki torenlere katilacagini kaydetti.

Hulya KARABAGLI


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

sizinkiler
Sari Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.S. - Tum haklari saklidir