kapat
29.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI
limasollu
TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL



GREENCARD

Bay Kurtulus az kalsin kurtuluyordu

Bir bankaya yatirdigi 700 dolar hesabina 700 milyon dolar (bir katrilyon 50 trilyon) olarak islenen Abdulkadir Kurtulus bu kadar buyuk bir paranin sahibi oldu. Ancak kisa surede durumu farkeden Kurtulus 15 dakika sonra tekrar bankaya donerek yanlisligi duzelttirdi.

Kurtulus, Beykoz Ortacesme'de Yakamoz Kuyumcu dukkaninin sahibi. "Ne fakirim ne asiri zenginim" diyen 27 yasinda iki cocuk babasi Kurtulus, basina gelen olayi soyle anlatiyor

"24 Ekim tarihinde bankaya 700 dolar yatirmaya gittim. Bankadan ciktiktan sonra deftere baktigimda hesabimda 700 milyon dolarin oldugunu gordum. Bunu arkadasim Mustafa Topal da farkedince tekrar bankaya dondum. Durumu benimle ilgilenen banka calisanina ilettim. O da olayin telasindaydi."

BANKADAN TESEKKUR
O an calisana herhangi bir zarar gelmemesi icin durumu bankanin sube mudurune bildirmedigini soyleyen Kurtulus, banka yetkililerinin kendisine daha yeni tesekkur ettiklerini soyledi.

Universite mezunu Abdulkadir Kurtulus, arkadaslari arasinda bu kadar buyuk para icin espriler yapildigini da belirterek, "Bu para benim oldugu taktirde Galatasarayli olarak Galatarasay'in baskani olur, Galatasaray'i kurtarirdim esprileri bile yapildi" dedi.

Nebahat KOC


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

sizinkiler
Sari Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.S. - Tum haklari saklidir